Arkadaşlar Bi Charla Yeniden Başladım Sıfırdan..Bu Sefer Mage Seçtim Paper MAge Olucam..Fakat Paper Mageler En FAzla Proconsuldan Cursed Upgrade Scroll İle Yapılmış Armorları Giyebiliyorlarmış..Ben Aradım ama Bulamadım Bu Scroll'u Nasıl Bi şeydir nerden Alınır yada çıkar..Bilenler Bi YArdım Edebilirmi.. Bide Bu Cursed Scroll ile yapıcağım Armoruda nerden Bulacam..
_Yardımlarınız İçin Şimdiden Sağolun_
Kardeş ben sana yardımcı olam ben de paper mage kullandım baq önceliqle bu elbiseleri moradondan captain KUNABARL ın yakınındaki armorcudan alabilirsin bu cursed upgrade scrollları ise upgrade yerindeki charon dan temin edebilirsin tanesi 11,000 coins dir. Sudan ucuzz
kardeş git armorcudan en ezik mage kıyafetleri al(zate dierlerini giyemessin) sora magic anvile git onun hemen yanında charon var ordan 11k lık scroll al ve upgrade bas çok koloy geçio yansada zate fazla para kaybetmion ben +7 set yaptım vala 500k harcayarak
evet yaw proconsul ile isiniz ne, kendi upragedini kendin yapabilirsin
low clas scroll işte en dandik mage elbiselerini bul low class scrollarla yada midle classlarla +7 yap üstünede hp bas giy
ben arkadasın anlattığını anladım ama siz anlamamıssınz dostum adını tam bilmiorum ama low qualıty jewel olması lasım yanlıs olabilir bunlardan al bide wormlerden cıkan şu +1 giysileri yopla onlardan bi set yap ama +1 upgrade item olcak sonra git proconsul a orda 2 . sırada die hatırlıom yanlıs olabilir ama.. ona bas artık neyse (örnek helmet)tıkla sende 1 k alcak ve oitemin 44 olcak yanında %90 mp ye basar ok ? inşallah anlatabilmişimdr!!!