Şimdi Ara

Proconsul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bi Charla Yeniden Başladım Sıfırdan..Bu Sefer Mage Seçtim Paper MAge Olucam..Fakat Paper Mageler En FAzla Proconsuldan Cursed Upgrade Scroll İle Yapılmış Armorları Giyebiliyorlarmış..Ben Aradım ama Bulamadım Bu Scroll'u Nasıl Bi şeydir nerden Alınır yada çıkar..Bilenler Bi YArdım Edebilirmi.. Bide Bu Cursed Scroll ile yapıcağım Armoruda nerden Bulacam..

_Yardımlarınız İçin Şimdiden Sağolun_

• Kardeş ben sana yardımcı olam ben de paper mage kullandım baq önceliqle bu elbiseleri moradondan captain KUNABARL ın yakınındaki armorcudan alabilirsin bu cursed upgrade scrollları ise upgrade yerindeki charon dan temin edebilirsin tanesi 11,000 coins dir. Sudan ucuzz
  • kardeş git armorcudan en ezik mage kıyafetleri al(zate dierlerini giyemessin)
    sora magic anvile git onun hemen yanında charon var
    ordan 11k lık scroll al ve upgrade bas
    çok koloy geçio yansada zate fazla para kaybetmion
    ben +7 set yaptım vala 500k harcayarak

• evet yaw proconsul ile isiniz ne, kendi upragedini kendin yapabilirsin
  • low clas scroll işte
    en dandik mage elbiselerini
    bul low class scrollarla
    yada midle classlarla
    +7 yap üstünede hp bas
    giy
  • ben arkadasın anlattığını anladım ama siz anlamamıssınz dostum adını tam bilmiorum ama low qualıty jewel olması lasım yanlıs olabilir bunlardan al bide wormlerden cıkan şu +1 giysileri yopla onlardan bi set yap ama +1 upgrade item olcak sonra git proconsul a orda 2 . sırada die hatırlıom yanlıs olabilir ama.. ona bas artık neyse (örnek helmet)tıkla sende 1 k alcak ve oitemin 44 olcak yanında %90 mp ye basar ok ? inşallah anlatabilmişimdr!!!
  • armorcudan alınanlar upgrade itemmi ¿
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donwhang Stone Cave Haritasi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet upgrade item
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.