Şimdi Ara

Probook PRBT100 16GB 10.1'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz gayet uygun fiyatlı duruyor.Hepsiburada da şu an 329 lira 10.1" ekran tabletler arasında uygun gibi geldi.Kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı? Uygun fiyat ve büyük ekran arayanlar için iyi bir seçim olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 1 Şubat 2013; 23:24:09 >

• aynı ürüne bakıyorum.
    kızım için almayı düşünüyorum.
    özellikleri ve hediyeleri gayet yeterli.
    tek sıkıntı batarya.
    ne yazık ki çok düşük.
    bataryalardan iyi anlayan birileri aydınlatsa ne güzel olur.
    acaba mak. batarya süresi nedir?
  • Bu tablet bana doğum günü hediyesi olarak geldi.
    Öyle fiyatına göre ahım şahım süper bir alet değil. Yani ben olsam bu paraya bu cihazı almam.
    Cihazın malzemesi plastik, hatta ekranı bile plastik. Bu yüzden zaten tabletten soğudum biraz.
    Nedeni ise cihaz ile birlikte verilen dokunmatik kalem hatalı imiş. Yani çerçevesinin bir tarafı sivri. Bu yüden aldığım ilk gün kullanırken ekranda 2-3 tane kılcak derin çizik oluşturdu.
    Aldığım yere götürdüm, alındıktan 2 gün sonra . probook servisi bize gönderebilirsiniz dediler. Gönderirken servis formuna cihazın açılırken ses çıkardığını da yazdım .Gönderdim ve 5 gün boyunca hergün aradım ama doğru düzgün bilgi vermediler.
    En son bugün aradım ve cihazın kargo ile aldığım firmaya geri gönderildiğini söylediler. Sordum aynı ürünü mü kargoya verdiniz yoksa yenisini mi diye. Eskisini gönderdik dediler. Peki ekran değişti mi dedim , onunla ilgili bilgi yok ve yapabilecek bir olamaz zaten dediler. Ne işlem görmüş dedim. İşletim sistemi kurulmuş dediler.
    Haydaaa..
    Ben iade için gönderiyorum hatalı ürün diye adam bana 2 günlük ürünü işletim sistemi yüklendi deyip gönderiyor. Çoğu firma 7 gün içinde sebeb göstermeksizin iade edilebilir garantisi veriyor, Fakat ben hatalı ürünü iade etmek istediğimde ise işletim sistemi yükleyip geri gönderiyor. O zaman cihazı piyasaya hatalı işletim sistemi ile sürmüşsün
    Bakalım eğer aynı gönderdiğim gibi geri gönderdilerse artık bu iş tüketici mahkemesine kadar gidecek mecburen. aldıktan 2 gün sonra cihaz servise gönderilirmi ya.

2 günlük kullanım tecrübemi anlatayım.
    Fiyatı 350 tl idi.
    Ürün sitesinde 9.7 gösterilmesine rağmen 10.1 ınch, ekran ips değil , işlemci alwinner 10 sınıfı , bluetooth yok , gps yok , dokunmatik fena değil ama ekran cam değil, ses tuşları filan çok kaliteli değil, kamera idare eder , uygulamalarda ve oyunlarda hafif takılıma oluyor bazen , internet konusunda başarılı , ama çok sayfa açınca bazen kasıyor, sesi çok yüksek değil ( codegen m71 den daha düşük yani ) , kutu ile beraber çanta , dokunmatik kalem , usb ve otg kablosu mevcut.
    Benim pek şansım yokmuş belki sizin için uygun olabilir.
    Ürüne kötü demiyorum ama servis dakika 1 gol 1 misali beni mağdur etti.
    Gerisi size ve kısmetinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 23 Şubat 2013; 1:31:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.