Şimdi Ara

Problemlerde Hız Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şuan Apotemi problemler çözüyorum bitmesine de az kaldı.Çoğu sorusunu çözebiliyorum ama çok yavaş çözdüğümü hissediyorum. Apotemiden sonra başka bir kitap alıp onu süre tutarak çözmek istiyorum sizce hangi kitap uygun olur ? Aklımda birkaç kitap var bunların dışında sizlerde önerebilirsiniz.

(yazdığım sıra önemli değil)
    1-Acil Problemler
    2-Bilgi Sarmal Problemler
    3-Yüzdeyüz Güncel ÖSYM Problemler

• Yukarı
  • bende 18 basım var kalem oynatamıyorum.tavsiye verebilirmisiniz hocam biraz nasıl ilerlemeliyim bu problemler konusunda çünkü denemelerde de hep problem + geodan kaçıyor problemleri bi halletsem 25+ olacak ama olmuyor. hep 20 altı.

sizce nasıl çalışmalıyım problemlere.
  • OutOfTime47 kullanıcısına yanıt
    ben apotemi problemlere kadar bitirdim. problemlerde onemli olan zaman kontrolunu yapabilmek bir soruyu okuduktan sonra dusundugun ilk yoldan cozmeye baslamadan once o cozum yolunu akildan ilerleterek uzun olup olmadigina, seni yorup yormadigina bak. eger uzun gorursen soruda elbet kacirdigin bir yer vardir ve tekrar oku kisa yolu bulucaksin, bu yazdigim uzun gelebilir ama 1 saniye bile degil dusunmesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hizlanmak icin yapman gereken cok fazla soru cozmen artik bi zaman sonra soru kaliplarini anlayabiliyorsun ve video cozumlerden veya kendi cozum yontemlerinle ogrendiklerini soruya yansitabiliyorsun, kolay gelsin

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ne kadar iyi olmasam da sorunuza özelden cevap verdim
  • yazilimci_arkadas Y kullanıcısına yanıt
    hocam bende öyle düşünüyorum.Zaten bu alacağım son fasikül olur sadece hangisi süre tutarak çözersek daha iyi olur hangisi ösym seviyesine yakındır diye kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı okuma ve yks
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecenin Son Up'u
  • Endemiğin açık mavi problemler kitabı üzerinde tamamı çözümlü yazıyor 17/18 basım heralde öneririm çok şey katar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

• bilgi sarmal problemler iyidir hocam ona devam edin ayrıca elinizde 345 varsa onun problemleri güzeldir anlatanda iyi
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım en iyisi hemde bilgi sarmal deneme deneme şeklindeydi güzel olur

• problemlerde cevapları kullanın derim. ben normal çözmeye çalışmıyorum şıkları deniyorum daha hızlı oluyor :))
  • scharter S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende takıntı oldu galiba şıklara bakmıyorum bile .İlla soruyu çözecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutOfTime47

Hocam bende ne kadar iyi olmasam da sorunuza özelden cevap verdim
    hocam bende aynısını soracaktım bana da atar mısınız

bide bu kanal sürekli kitap inceliyor, bir bak istersen

• Kanal çok iyi birkaç gündür takip ediyorum.
  • up
  • Up

yapma hocam yazık etme kendine :))) inatlaşmak cidden çözüm getirmiyor ben bıraktım huzura erdim. en azından dene bir kaç kere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.