Şimdi Ara

PROBLEMLER NASIL HALLEDİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyssi

fem simetri (egm bildirmeyelim lütfen) problemlerin olduğu kısmı bitirdim yazın üstüne biraz karekök ve güzel değişik sorular çözdüm
    2016da 2boş geldi problemler bu yılda tam geldi apotemi problem sorularına bak derim ama bana kalırsa öncelik simetrinin hakkı o iyice kavratıyor soru tipini öğretiyor ösym ise o soru tipinin üstüne 1-2tık zorluk ekleyip soruyor

problemlerde behzat hocayı ve mikail hocayı kullanıcam konu anlatımı olarak bemce simetriye gerek yok karekök şuan çözüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

quote:

fem simetri (egm bildirmeyelim lütfen) problemlerin olduğu kısmı bitirdim yazın üstüne biraz karekök ve güzel değişik sorular çözdüm
    2016da 2boş geldi problemler bu yılda tam geldi apotemi problem sorularına bak derim ama bana kalırsa öncelik simetrinin hakkı o iyice kavratıyor soru tipini öğretiyor ösym ise o soru tipinin üstüne 1-2tık zorluk ekleyip soruyor

problemlerde behzat hocayı ve mikail hocayı kullanıcam konu anlatımı olarak bemce simetriye gerek yok karekök şuan çözüyorum

hocam ben diyorum sana şu ana kadar çıkmış olup çözemediğim problem yok ama sen bilirsin

• ben 50 yıldır problemler üzerine hipotez kurdum ve einstein ve tesla ile bu hipotezi teoriye dönüştürmek için uğraştık ve sana gelen en yakın şıkkı sallamak sonucuna ulastık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    :D aynen bu gidişte öyle olucak
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Var. Belli bir soru sayısından sonra arkasında çözümlerini veriyor
  • Apotemi - rutin olmayan yalayıp yutsan bile tam anlamıyla hallolmuş olmaz bence.

• mezunum bu sene hicbir problem testi veya kitabi cozmedim denemeden denemeye cozdum 1 bosum var nagehanli soru kalanlar dogru bence orta duzey bi problem kitabi bitir ama anlaya anlaya bitir problem senden mantigini anlamani ister soru kalibi ezberlersen sinavda cakilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

quote:

hocam ben diyorum sana şu ana kadar çıkmış olup çözemediğim problem yok ama sen bilirsin

gidicem kitapcıya simetriye bakıcam bilmediğim yapmadığım farklı soru tiplerini görürsem alıcam madem bu kadar iyiymiş bakıcaz artk

• Probleminiz çok mu iyi en iyisi siz misiniz ?

Çok iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Karekök Rutin Olmayan Problemler alın ve Allah belanızı göstersin

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefgazihukuk

mezunum bu sene hicbir problem testi veya kitabi cozmedim denemeden denemeye cozdum 1 bosum var nagehanli soru kalanlar dogru bence orta duzey bi problem kitabi bitir ama anlaya anlaya bitir problem senden mantigini anlamani ister soru kalibi ezberlersen sinavda cakilirsin

peki önerdiğin bir kitap varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Probleminiz çok mu iyi en iyisi siz misiniz ?

Çok iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Karekök Rutin Olmayan Problemler alın ve Allah belanızı göstersin

:D :D :D apotemi daha zor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: scienceandart

Var. Belli bir soru sayısından sonra arkasında çözümlerini veriyor

o zaman listeme bunuda ekledim apotemi-rutin olman-arıkan problemler başka bildiğin bir önerdiğiniz kitap varmı?
    hocam bilmiyorum hic problem kitabi cozmedim gerek duymadim kitap onerim yok ama arastirip orta duzey bisey almanizi oneririm youtube kanali onereyim buğra ayan var youtubeda onun problem videolarini izle denklemsiz cok rahat ustesinden gelirsin problemlerin mantigini anlarsan gerci bu sene 60 dakikaya yakin problemlere harcadim denklemsiz cozmeye ugrastigimdan belki ama denklem kurulacak gibi problemler de degil idi

yeterlidir ama sindire sindire çöz derim çünkü kolay değildir
  • hedefgazihukuk kullanıcısına yanıt
    eyw sağolasın zaten ygsye girmeden önce youtubedeki tüm problem çözüm videolarını izlemiş olarak giricem
  • scienceandart kullanıcısına yanıt
    benim için kolaylığı önemli değil yorum gücümü ve anlama gücümü geliştirsinler yeter
    onemli degil hocam

• Apotemi problemler gayet iyidir hocam 1 boşum var problemlerden

• keyssi kullanıcısına yanıt
    Egm ye bildirdim. Paralele tavizimiz yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan19

Apotemi problemler gayet iyidir hocam 1 boşum var problemlerden

helal peki ilk kitap olarak apotemiyi almam mantıklımı herkes zor diyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.