Mezunum Problem temelim çok çok iyi değil ama denemelerde yetiştiremesem de sonradan yapabiliyorum bazı soruları ve Denemelerde geçen sene 20-30 arası yapıyordum sınavda 16 net yaptım bu sene Problemlere kadar geldim 345 ten ama Ayt ye başlamak istiyorum bu yüzden ıkına ıkına da olsa 345 + Apotemiyle ilerlemek istiyorum ne önerirsiniz ? Daha kolay bir fasikül veya video anlatım mı kullanmalıyım ? |
Problemler için Direk Apotemiye Dalsam

-
-
Acil problemler kolaydı hocam türkçesi kötü yazarın onun dışında çözülebilir apotemiden önce bilgi sarmala da bakabilirsin -
Burdaki sıkıntı şu eğer problemleri bitirmezsen tyt denemesi çözmeye başlayacaksın. Ve o denemelerdeki problemler boşuna gidecek.
Bence bu zamanda problemler + ayt yapmak tehlikeli. Sana birkaç seçenek vericem. Hepsinde de amaç problemleri hızlıca bitirmek olacak.
Bir gün problemler bir gün ayt şeklinde çalışmak.
5 gün problemlere odaklanmak ardından bitmezse ilk plana devam.
Tyt yi unutmamak da önemli unutacak gibi olursan tekrara da bir gün ayır.
Problemlerde kitabı illa bitiricem diye uğraşma. Bazı sorular çok zorlayıcı. Vaktin boşa gitmesin. Problem çözmek denemede öğrenilir.
Bu yüzden arada tyt denemesi at. Haftada bir falan ve problem çözme becerini gör. Hoşuna gitmezse kitaba devam edersin.
Şimdi bu taslağı eğer hoşuna gittiyse kendine göre ayarla.
Olmazsa da olmasın boşver ayt kasarsın. Tyt sos kasarsın.
Bir iki hafta sonra da mesajıma gelişmeleri cevap olarak atarsan sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
He bi de apotemi kullan. Apotemi çözen denemeyi eder
şüphesi olan varsa 2018 de 37-2 yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diğerize -- 25 Kasım 2020; 1:16:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında bir gün problem bir gün ayt işimi görebilir hocam mesela ilk gün sayı problemleri ikinci gün fonksiyon üçüncü gün yine sayı dördüncü gün yine fonksiyon gibi ben bunu deneyeyim biraz gelişmeleri yazarım
-
Apotemi problemler cözdüm dün bitti hatta eger bi temelim yoksa zorlar çap iyidir bence
problemlerden soğumayla sonlanır
-
1 tane kolay fasikül + 345 çözüp apotemiye geçeceğim o zaman
-
Oha.. Hocam apotemiyi çözsen problemler bitmez mi zaten?
zorlar diyorlar hocam o yüzden önce 1 tane kolay fasikül çözeyim en azından apotemiye geçince daha az zorlanırım
-
kesinlikle apotemiyi al abartıldığına bakma o kadar
-
ben kısa bir konu anlatımı izliyorum ardından çap+apotemi yapıyorum sana da önerim önce konuyu temelden öğreten ve biraz sana taklit yaptıracak bir kaynak kullanman orada konuyu öğrendikten sonra direk apotemiden yine aynı konuyu bitir yani ben öyle yapıyorum konuyu öğrendikten sonra apotemi ile yorumlamayı öğreniyorum ve kendi tarzımı oluşturuyorum
-
apotemi alabilirsin güzel kitap. ayrıca ben aptalım heralde apo'yu yapabilmeme rağmen denemelerde 15 civarı takılıyorum
aponun tek kötü yanı dizgisi kötü. tasarımcıları kimse değiştirsinler
-
Ben direk apotemiyle daldım pişman değilim bitmesine az kaldı sonra endemik çözecem
Dizgici güzel post malone kardeşim. Sayfa boyutunun büyümesi lazım sadece. -
quote:
Orijinalden alıntı: GrazieRagazzi
Dizgici güzel post malone kardeşim. Sayfa boyutunun büyümesi lazım sadece.hocam boyutu küçük evet ama bir noksanlık var gibi. eski kalmış gibi biraz tasarım açısın.boya kalitesi veya kağıt kalitesi de bi tık düşük gibi. bilemiyorum
-
Kaç yıldır aynı düzendeler, yenilemeleri şart. İnşallah düzeltirler diyelim. Kağıt ve boya kalitesinde haklısınız. Boyutu da büyümeli bunlara ek. -
Toprak ve niteliğin bu seneki çıkardığı problemler kitabını çözmeni tavsiye ederim ikiside ben de var apotemiyi de geçen sene çözdüm bence toprak ve nitelik çözsen daha iyi olur bence -
quote:
Orijinalden alıntı: GrazieRagazzi
Kaç yıldır aynı düzendeler, yenilemeleri şart. İnşallah düzeltirler diyelim. Kağıt ve boya kalitesinde haklısınız. Boyutu da büyümeli bunlara ek.ayrıca cevapların da hemen altta olması çok kötü bence. sağ üstte küçük bir şekilde daha güzel olabilirdi. bazen alttaki soruya inince göz kayıyor cevaba kağıt da küçük olunca. işlemler cevabın üzerine taşıyor
-
Ben de çok yaşadım bunu hocam o kötü baya evet :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X