Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyla alakası yok ama pes6 kaç cd?dvd olarak değil
  • dvd olarak var bende bilmiyorum ama sunu soyle

çim yamasını yuklesem ne olur
    çimde fazla bi geliim oluyormu

kasma atma sorun oluyormu
    en önemlisi bende scorbord olmadı acaba buda olmazmı
  • o kadar yama yaptım en sorunsuz çalışan ve memnun olduğum çim yaması oldu bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prilman -- 5 Şubat 2007; 0:44:35 >
  • arkadaşlar bu oyunda çözünürlüğü nasıl yükselticez lütfen yarıdım bide klavyeden istediğim tuşları nasıl ayarlayabilirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIR JORDAN -- 5 Şubat 2007; 18:03:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Şimdi eee
    Evo Patch mi Superpatch mi diye sorayım.

Evo patchi tek tek indirmesi zor geldiğinden ben şahsen Superpatch i tercih ettim

superpatch mi? hani nerde ???
  • Evo patch gayet güzel bnce ama bi defa oyundan attı, umarım devam etmez...Superpatch tek parca mı, boyutu ne kadar?? bir de her iki patch ide yüklemiş olan biri karşılaştırma yapabilir mi(evo patch vs. super patch)??
  • ------TSL Skorbord ------

Kurulum:

DİKKAT : Yamayı kurmadan önce PES6 oyununun kurulu olduğu dizineki dat klasörünün içindeki 0_text ve e_text dosyalarının her ihtimale karşıyedeğini alınız
    Rarlı arşivi masaüstüne çıkartın.
    DKZ Studio programını indirin ve kurun.

http://rapidshare.com/files/6606720/Dkz0.92.rar.html

Kurulu olduğunu veya indirip kurduğunuzu varsayarak devam ediyorum
    File--> open yolundan PES6 dizinindeki dat klasörünün içine girin ve 0_text dosyasını açın.daha sonra üstteki menüden edit--> import--> import all files yolunu zleyerek masaüstüne çıakrdığınız TSL Skorbord dosyasının içine girin ve 0_text dosyasını seçin.tamam'a basın ve "16 file have been imported" mesajının gelmesini bekleyin.
    daha sonra yine file-->open yolunu izleyerek dat klasörü içindeki e_text dosyasını açın.açıldıktan sonra yine edit-->import-->import all files yolundan tsl skorbord dosyası içinden "x_text(x= i,e,s,etc)" dosyasını seçin ve tamama basın "1 file have been imported" mesajını aldıysanız sonursuz bir şekilde yüklediniz demektir.
    by CrackS

epl için bi scoreboard yapılmıştı onu tsl'ye çevirdim.benim hoşmagitti inşallah sizlerinde gider.
    iyi oyunlar

http://rapidshare.com/files/9648754/Tsl_Skorbord.rar

• arkadaşlar sorun bendemi bilmiyorum ama evo patch i yükledikten sonra oyun bazen maçta yarılarda kasmaya başladı mecburen sildim bu hata sizdede varmı yoksa sadece bendemi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

arkadaşlar bu oyunda çözünürlüğü nasıl yükselticez lütfen yarıdım bide klavyeden istediğim tuşları nasıl ayarlayabilirim şimdiden teşekkürler

oyunun kurulu oldugu dızın/settıngs....Vıdeo ve tus ayarlarını ordan yapabılırsın. . . .
  • ben Alman Bundesliga ligini yamasını indirdim yalnız bunu nasıl kurucaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIR JORDAN -- 6 Şubat 2007; 20:30:41 >
  • yaw evo patchi yükledim fakat kitserver da topları ve stadyumları deiştiremiyorum !! (formalar ve diğer ayarlar değiştirilebiliniyor..) evo patch i yüklemeden once böyle bir sorum yoktu..! kitserver ın versiyonundandır diye 640 ı sildim 636 yı yükledim fakat bunda da çalışmıo3-5 tane top 20tane fln da stad la oynayabiliorum,nasıl halledebilirim???

edit: tamam hallettim sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 6 Şubat 2007; 21:08:48 >
  • arkadaslar oyunuhn grafil settings bolumunde 800+600 vs vs bişeyler var onlar nedir
    grafikte herhangi bi katkıısı varmı
    anlayamadım
  • ya şı çim yaması çok büyük alt tarafı basit bi çim indirmeye degcek kadar (94.5 mb) degermi
    çimlerin resmini koyarsanız sevinirim
    begenmeden indirmem boyle buyuk biş şeyi
    kotayı aştım zaten anlatın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: amator_foto_7

ya şı çim yaması çok büyük alt tarafı basit bi çim indirmeye degcek kadar (94.5 mb) degermi
    çimlerin resmini koyarsanız sevinirim
    begenmeden indirmem boyle buyuk biş şeyi
    kotayı aştım zaten anlatın lütfen
    çim YAMASI MUHTESEM INDIRMEYE DEGER

• iyide nasıl bi degişim yapıyor onu anlat daha

bi resim koyarsan sevinirim
    lütfen
  • bu arada şampiyolar ligi yaması oyunu yok mu ediyor
    gercek pes6 gidiyor tamamen yerine bumu geliyor eger oyle degilse ne gibi degişiklikler oluyor
  • arkdaşlar ss koyalım please
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Çok güzel bir Türkiye Süper Ligi option dosyası. Şu zamana kadar ki option dosyaları içinde, futbolcuların güçleri ve yüzleri en iyi yapılmış option dosyası bence (Gerçi gene de biraz abartılmış ama o kadar da olur özellikle fb güçlü olmuş ama neyse )

http://rapidshare.com/files/14533987/KONAMI-WIN32PES6OPT

ALINTIDIR :http://www.pesturkey.net/forums/showthread.php?t=1275

dostum yama güzel ama oyuncuların oyun içersindeki isimleri kayboldu.. bi önerin varmı.?

• quote:

Orjinalden alıntı: zargana

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Çok güzel bir Türkiye Süper Ligi option dosyası. Şu zamana kadar ki option dosyaları içinde, futbolcuların güçleri ve yüzleri en iyi yapılmış option dosyası bence (Gerçi gene de biraz abartılmış ama o kadar da olur özellikle fb güçlü olmuş ama neyse )

http://rapidshare.com/files/14533987/KONAMI-WIN32PES6OPT

ALINTIDIR :http://www.pesturkey.net/forums/showthread.php?t=1275

dostum yama güzel ama oyuncuların oyun içersindeki isimleri kayboldu.. bi önerin varmı.?

Çok güzel bir yama bence şuana kadar çıkan en iyi tsl bu herkeze tavsiyemdir

• Önceki sayfada ki Scorbordlarda sorun yaşayanlar verdiğim linkden indirebilir.Ben indirdim ve sorunsuz kullanıyorum...

FAKAT Dkz ile 0_text dosyasını importlarken Rar'ın içinde 0_text dosyasının içindeki unknow_00535 ve unknow_00536 dosyalarını kendiniz elle import yapmanız lazım.Çünkü normal 00536 ve 00535 dosyaları .flg uzantılıdır.Fakat Rar'ın içindekiler .bin uzantılı olduğundan edit\import yaparsanız olmayacaktır...

YANİ

Önce dat klasöründeki 0_text'i dkz ile açın.Sonra edit\import\import all tıklayın.Rar'dan çıkardığınız 0_text dosyasını gösterin.İmportlama bitince 00535 ve 00536 dosyalarını bulun.Önce 00535'e tıklayın.İmport'a tıklayıp Rar'dan çıkardığınız dosyanın içindeki unknow_00535 dosyasını gösterin.Aynı işlemi 00536 içinde yapın.Sonra Save As(Farklı kaydet) deyip dosyayı masaüstüne kaydedin...

E_text dosyasını da importladıktan sonra Farklı kaydettiğiniz 0_text ve E_text dosyalarını c:\ProgramFiles\....Dat klasörünün içine atın...

Hepsi bu kadar...

http://rapid$hare.com/files/15333948/Scorboard.rar.html

RARPASS : freeboyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 7 Şubat 2007; 14:25:56 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.