117tane futbolcunun yüzünü %100 gerçek haline getirin, tek yapmanız gereken (DKZ STUDIO kuruluysa tabi)
1- yamaya çift tıklamak 2- dkz studio programı açıldıgında yukarıda EDIT'in hemen solunda PATCH var, onun içinde APPLY PATCH IN FOLDER'a tıklayın 3- açılan küçük pencerede PES6'nın DAT klasörünü gösterin 4- işlem otomatik kayıt edeceği için SAVE AS yapmanıza gerek yok
HOCAM BU FACELER DEHŞET OLMUŞ YA HELE DE PİRLO, RAUL VE VAN DER SAR. BUNLARIN DEVAMINI NEREDEN TAKİP EDECEZ...
Arkadaşlar bu R-A-P-I-D-S-H-A-R-E den nasıl indiriyoruz yamaları kusura bakmayın ben biraz cahil kaldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.
Arkadaşlar cok garip birşeye rastladım,en son verilen tezahurat yamaları olan fb ve gs yamalarını yukledikten sonra,bu takımlarla aynı ligde olan takımlarında tezahuratları full galatasaray oldu.Aslında bir cimbomlu olarak cok koymadı ama bi sure sonra baymaya başladı.Ornek olarak cupada dinamo kiev chelsea maçı yapıodum,birde ne duyayım,tezahurat dinamoya diil cimboma :) Buarada ben bundesligayı eklemek stiorum fakat,şu an yuklu olan option fileımda birçok değişiklik yaptım,baş sayfadi patch i yuklersem bunların hepsi yokolurmu,bide bana sadece yeni toplar eklicek bir patch soolermisiniz??
quote:
Orjinalden alıntı: BuRCo
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
master liginde Beşiktaş oyuncularının isimleri değişik gösteriyo maalesef.
Options file olarak da k patch 1.2 update var. Acaba ondan mı
K. Patch 1.3 çıktı onu yükle bence
hani nirde burda link var mı alabilirmiyiz linki
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar bu R-A-P-I-D-S-H-A-R-E den nasıl indiriyoruz yamaları kusura bakmayın ben biraz cahil kaldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.
arkadaşım orada ra...sharda Ş harfi var onu düzeLt S yap ok ?
quote:
quote:
quote:
quote:
Ok bende araştırıyordum senin için :) sorun kalmadı
teşekkür ediyorum da şimdi patch ı uygaladım aşağıdakileri çıkardı bunun için ne yapacaz
k patch 1.3 ü yükledim yukardaki hatayı verdi şimdi oyuna girdim lig ve öylesine maçta herhangi problem yok Beşiktaşta. Ama Master ligde seçtiğim anda bütün isimler değişiyor. Nedeni nedir acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Bu GS tezahüratlarında sadece aynı olanlar dönüyor.Baştan 1-2 tane sonra öteki dosyaya geçiyor.Yani örneğin 00200 ün tamamını çalmıyor oyun esnasında.Düzeltmek için bir yöntem var mı bunları?
oyun mantıgına göre biraz oradan biraz buradan döndürüyor tezahuratları, çogu zaman nasıl denk gelirse öyle gidiyor, en azından bazı seyleri değiştirmemize izin verten bir altyapısı var, buna da şükretmek lazım.. aksi halde sürekli "haa hoo" diyip duran bir kitlenin tezahuratlarına katlanmak zorunda kalacaktık
quote:
Orjinalden alıntı: memre111
quote:
Orjinalden alıntı: antique
Face patch +117 faces for your pes6 (23/11/06)
117tane futbolcunun yüzünü %100 gerçek haline getirin, tek yapmanız gereken (DKZ STUDIO kuruluysa tabi)
1- yamaya çift tıklamak 2- dkz studio programı açıldıgında yukarıda EDIT'in hemen solunda PATCH var, onun içinde APPLY PATCH IN FOLDER'a tıklayın 3- açılan küçük pencerede PES6'nın DAT klasörünü gösterin 4- işlem otomatik kayıt edeceği için SAVE AS yapmanıza gerek yok
HOCAM BU FACELER DEHŞET OLMUŞ YA HELE DE PİRLO, RAUL VE VAN DER SAR. BUNLARIN DEVAMINI NEREDEN TAKİP EDECEZ...
arkadaşım o yamanın içinde tam 117 tane yüz var, yani sadece resimdekilerle sınırlı değil.. bu konuda herhangi bir gelişme olursa aynen burada görürsün merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: weneorn
Arkadaşlar cok garip birşeye rastladım,en son verilen tezahurat yamaları olan fb ve gs yamalarını yukledikten sonra,bu takımlarla aynı ligde olan takımlarında tezahuratları full galatasaray oldu.Aslında bir cimbomlu olarak cok koymadı ama bi sure sonra baymaya başladı.Ornek olarak cupada dinamo kiev chelsea maçı yapıodum,birde ne duyayım,tezahurat dinamoya diil cimboma :) Buarada ben bundesligayı eklemek stiorum fakat,şu an yuklu olan option fileımda birçok değişiklik yaptım,baş sayfadi patch i yuklersem bunların hepsi yokolurmu,bide bana sadece yeni toplar eklicek bir patch soolermisiniz??
aslında bu olayın temelinde KONAMI'nin pintiliği yatıyor çünkü her takıma 2-3tane müstakil tezahurat slotu ayırmak yerine her 3-5tane takıma aynı slotları ayırmışlar.. mesela ingiltere liglerinde sadece liverpool, arsenal ve chelsea'nin kendine ait 5slotu var ama diğer ingiliz takımlarının tezahurat ID'leri hep aynı..
weneorn arkadaşımızın söylediği dogrudur çünkü beşiktaş+galatasaray+dinamo kiev aynı tezahurat slotlarını kullanmaktadır.. bu nedenle tezahurat linklerini verdiğim sayfada ya galatasarayı yükleyin ya da beşiktaşı yükleyin demiştim..
sonuç olarak 2 seçenekten birini seçmeniz gerekiyor; 1- ya sadece kendi takımınızın tezahuratını yukleyip sadece kendi takımınızla maç yapacaksınız 2- ya da bu tezahurat olaylarına hiç girmeyip sürekli "hoo haa" diyen seyircilerle idare edeceksiniz..
karar sizin
Peki hocam, diğer sorularımın yanıtlarınıda alabilrmiyim,thnx!!
quote:
k patch 1.3 ü yükledim yukardaki hatayı verdi şimdi oyuna girdim lig ve öylesine maçta herhangi problem yok Beşiktaşta. Ama Master ligde seçtiğim anda bütün isimler değişiyor. Nedeni nedir acaba
Master ligdeki oyunun patch i yükledikten önce ise sorun oradan oluşmuştur.. Bence yeni bir master lig aç patch i yükledikten sonra bir de öyle dene bakalım. Sorun devam ederse yardımcı tekrardan olurz
quote:
quote:
Master ligdeki oyunun patch i yükledikten önce ise sorun oradan oluşmuştur.. Bence yeni bir master lig aç patch i yükledikten sonra bir de öyle dene bakalım. Sorun devam ederse yardımcı tekrardan olurz
Patchi yükledikten onra o şekilde denedim tekrar master lig açtım gene aynı. Ama lig veya öylesine maçta hiçbir değişiklik yok isimler aynı. Acaba sorun, yukarda koyduğum ss den mi kaynaklanıyo acep
Beyler bence pes 6 herşeyin içinde olduğu megapatchi bekleyin derim
quote:
Orjinalden alıntı: weneorn
Peki hocam, diğer sorularımın yanıtlarınıda alabilrmiyim,thnx!!
takım isimleriyle ilgili herşey OPTION dosyasında yer alır.. C ligine alman takımlarını yerleştiren yama aslında OPTION dosyasındaki değişikliklerden ibarettir.. bu nedenle mevcut option dosyasının bir yedegini alıp alman takımlarını getiren option dosyasını kullanabilirsin.. malesef başka seçenek yoktur (tabii oturup kendin bütün alman takımlarını tek tek girmek istersen mevcut option dosyanı muhafaza etmiş olursun o ayrı)
quote:
Orjinalden alıntı: velvet darkness
Arkadaşım tamamda o ne zaman çıkacak... ben kendi Türkçe yamamı kendim yaptım...
quote:
quote:
quote:
Patchi yükledikten onra o şekilde denedim tekrar master lig açtım gene aynı. Ama lig veya öylesine maçta hiçbir değişiklik yok isimler aynı. Acaba sorun, yukarda koyduğum ss den mi kaynaklanıyo acep
bendede aynı sorun varya bende bi patch yukledm exhibitionda herşey yeni toplar nike ayakkabılar duzgun ama master leagede hersey eskisi gibi dandk nasi duzeltcez ya
quote:
Orjinalden alıntı: *Lazrail*
quote:
Orjinalden alıntı: velvet darkness
Arkadaşım tamamda o ne zaman çıkacak... ben kendi Türkçe yamamı kendim yaptım...
Öncelikle selam lazrail bana türkçe yama nasıl yapıldığını PM yoluyla veya msn yoluyla öğretirmisin.Rica etsem msn em StrangeBoyLa@hotmail.com lütfen