Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2018 [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
36.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: N3v3N

Eskiden frikikleri yerden vurabiliorduk simdi bunu nasıl yapıoz? Bide 2. adamı yanımıza getirip pas atıp kaleye sut cekebiliorduk tüm tuşlara bastım bi türlü 2. adam yanıma gelmedi :S

Bide bu pes durduk yere sizde de kasıor mu? 144fps yazıor ama kasma yapıor. ryzen 5 1600, 16gb 3000mhz ram, gtx 1060 6gb jetstream palit, 1tb hdd, asus b350 plus mevcut.

Frikik atmak çok kolay. 144 fps nasıl yazıyor ya?
    sabit 60 fps de oynuyoruz.

Çok kolay demişsin de cevap vermemişsin soruma :)

msi afterburn ile 142 144 fps arası gosterior ama tabi oyun ayarlarında max 60fps var. Yeni windows guncellemesi ile kasma sorunu düzeldi. Win 10 kaynaklı bi sorunmus...

• Arkadaşlar merhaba bende bugün pes18 i bilgisyarıma kurdum fakat dell inspiron 7000 game dizüstü bilgisayarımda oyun kasıyor ilk d sürücüsündeydi c ye yükledim.Sonra da oyunu silmeyi bile düşündüm.Şimdi biraz daha iyi gibi.Fakat ben hiç kasma yapmayacağını düşünmüştüm.Bir tavsiyeniz var mı?(Bu arada not olarak 128 gb hdd c sürücüsü)

2.sorum da şu analig modunda manajer oalrak başladım herşey güzl ilerliyorduk.Şunu farkettim.Ben pc de maç yapamıyorum.Oyun içi kontrolü ben pc ye verebilir miiym?İlla benim mi kontrol etmem lazım?

Teşekkürler
  • Selam dostlar. Pes 18 mobile güncellemesi ile ilgili içerik ürettim. Gelen yenilikleri elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

Not: Videoda reklam devre dışı bırakılmıştır. Amacım prim yapmak değil, doğru ve kaliteli bilgiler paylaşmak. Anlayışınız için teşekkürler 😊

https://youtu.be/4rp8DrLHNLw

Facebook Grubumuz

https://www.facebook.com/groups/146557199315337/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun çöp oğlu çöp. Fifa serisini her zaman alıp oynarım orijinal olarak. Bu sene PES 18'e şans vereyim dedim. Gitti 90 liram boş yere. Droyun sitesinden almıştım. Gene ki Steamden felan almamışım oturur ağlardım. Rezalet bir oyun. 2017 olmuş server hatası vermesi, update yapamaması, dosya bozuk demesi, lisans sorunu vs vs. Oyun tam bir çöp. Yazık etmeyin paranıza alın fifa oynayın gerçekten.
  • online oynamayacaklar için windows güvenlik duvarı seçeneklerinden izin verilen uygulamalar arasından pro evolution soccer 2018i bulup kaldırın. full ayarlarda kasmıyor artık. tekrar izin isterse de vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat.Kamis

Oyun çöp oğlu çöp. Fifa serisini her zaman alıp oynarım orijinal olarak. Bu sene PES 18'e şans vereyim dedim. Gitti 90 liram boş yere. Droyun sitesinden almıştım. Gene ki Steamden felan almamışım oturur ağlardım. Rezalet bir oyun. 2017 olmuş server hatası vermesi, update yapamaması, dosya bozuk demesi, lisans sorunu vs vs. Oyun tam bir çöp. Yazık etmeyin paranıza alın fifa oynayın gerçekten.

Her ikisini oynamis biri olarak

Oynanista pes onde ki odul aldı ztn. Online modta fifa onde.

Pes online olayını bi çözebilse fifa kalmaz piyasada. FIFA'yı da ayakta tutan bi o ztn.

Lisans olayına gelirsek bi yamayla duzelior ztn.

• Bu oyunda optimizasyon sorunumu var g4560 1050ti fena kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonedark_01

Bu oyunda optimizasyon sorunumu var g4560 1050ti fena kasıyor

Aynı sistem bende var hiç bir kasma donma filan yaşamıyorum.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım bende nasıl bir iş ets 2 oynuyorum ondada kasma oluyor sebebi ne olabilir?

• quote:

Hocam anlamadım bende nasıl bir iş ets 2 oynuyorum ondada kasma oluyor sebebi ne olabilir?

Virus vs. olabilir. Bilgisayar boşta çalışırken işlemci kullanım yüzdesine bakın eğer %25 üstü ise altta şüpheli bir işlem olabilir. Bir de çalışan exe'lere bakın bakalım şüpheli bir durum var mı? Diğer aklıma gelen şey ise güç seçenekleri ile ilgi bir ayar değişikliği olabilir.
  • quote:

Ben ETS2, Farming Sim 2017, Miscreated, DAYZ, Project Cars, Assetto Corsa, Rust vs. bir çok çeşit oyunu en az high ayarlarda oynuyorum. FPS hiç birinde 50 altına düşmüyor.
  • Ücretsiz PES 2018 fırsatı!*

myClub, PES LEAGUE, Gösteri Maçı ve Antrenman Modlarını şimdi ücretsiz oynayabilirsiniz!

Kendi süper takımınızı myClub ile yaratın: bugünün ve geçmişin yıldızlarını bulabilirsiniz. Beckham ve Maradona gibi dünyaca bilinen oyuncularla partner klüb efsaneleri Liverpool'un Gerrard, Owen, McManaman ve İnter'in Zanetti, Stankovic ve Toldo oyuncular arasında. Yıl boyunca myClub'a daha fazla efsane oyuncular gelecek!

Yılın PES LEAGUE'inde yarışarak dünyanın en iyi PES oyuncusu olmaya çalışın. Kullanıcılar, CO-OP (3v3) ONLINE Şampiyonluğa katılarak küresel etkinliklere erişebilecek: zamanla kısıtlı turnuvalar veya yeni çıkan PES LEAGUE MyClub da mevcut (please remove "mevcut") ister ya 1v1 isterseniz CO-OP yarışmalar olarak.

PES LEAGUE, birbirinizle yarışarak dünyanın en iyi PES oyuncusu olabilmeniz için heyecanlı turnuvalara katılmanızı sağlayan online moddur.

(*Teklifler uygulama içi seçeneklerde)
    http://store.steampowered.com/app/592600/PRO_EVOLUTION_SOCCER_2018_LITE/

Ücretsiz pes 2018 lite versiyonda gözlemlediğim kadarıyla;
    - 10 civarı takım var
    - 2 stad secebiliyoruz
    - Oyuna girerken süreyi ayarlayamıyoruz.Süperstarda 5winden sonra efsane acılıyor mu bilmyiorum henuz.Fakat süperstar modu korsandakine :( gore 2 seviye daha kolay.Süperstarda kendi oyuncularım mallasıyorken litedeki süperstarda rakip oyuncular mala baglıyor :D
    - Türkce menu yok. Mecbur ingilizce seciyosunuz.
    - Kasıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3v3N -- 17 Kasım 2017; 18:33:39 >

• arkadaşlar steam den pes 2018 lite yi indirdim. oyun siyah ekran.i7 işlemci.8 gb ram.gt920m ekran kartı.

çocuk çok istedi oynamak ama açılmıyor.sürücüler,direct x ler v redist ler hepsi güncel ama açılmıyor.

oyun indirime girdiğinde pes 2018 olarak satın alacaktım.şimdi çocuk bu bedava 2018 lite yi gördü ve oynamak istiyor.

gta 5 ve pes 2017 rahat oynatan pc bu 2018 lite yi açmıyor yada açıyor fps yazıyor ama siyah ekran.

dxclp denen şeyi yaptım.dt00x64 cpk olayını yaptım ama olmuyor.varsa bilen cevap yada etiketleyerek yardım yazarsa sevinirim.
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    Genel bir sorun vardı bugun düzelttiler.
  • Arkadaşlar güncellemeden önce sorunsuz kasmadan oynadığım oyun güncellemeden sonra akıcılığı gitmiş gibi bir gariplik var çözemedim.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Valla bende su lite versionu yükledim. Korsan peste highta kasma olmuyorken bunda orta derece de bile kasıyor :)
  • pes 2018 de net optimizasyon sorunu var fifa18'i rahat oynatan pc peste kasıyor garip.
  • evet sorunu düzelttiler ama bu seferde fps düşüşleri yaşanıyor.
  • Beyler 2 gündür doğru dürüst maç yapamıyorum. Online oynamak için rakip buldu diyelim. Taktikleri bitirip maça başla denilince yükleme kısmında uzun süre kalıp siyah ekrana geçiyor ve orada kalıyor oyun. Alt-F4 yapıp kapatmak zorunda kalıyorum.

Bu herkeste böyle mi, yoksa bende mi sorun var.
  • Alpay_Gun kullanıcısına yanıt
    PES 2018 dxclp ve dt00x64 cpk diye googla arama yap ve izlediğin videolardaki şeyleri yap.

dxclp dt00x64 dosyalarını indirip oyun klasörüne atanların siyah ekran ve diğer şeylerden kurtulduğu söyleniyor.

şansını dene bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.