Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
523.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 2017 de köklu değişiklikler olacakmis gibi hissediyorum. Pes 2016 esasinda cok guzel. Oyun ici animasyonlar bugune kadar ki futbol oyunlari icinde en zengini. Fifa 16 oynamis olan iyi bilir her mac aynidir. Ne degisik bi gol olur ne pas. Animasyon neredeyse hic yok fifada. Lakin oyun ici zenginlikleri ve ayrica grafikleriyle kandiriyolar milleti. İsmini premier lig 16 yapsalar daha uygun olur.

Ama pes online gercekten rezalet. Bir oyunda tus gecikmesi olayi bildigin skandaldir. Soylenecek cok sey var zaten biliyosunuz hepde dile getiriyoruz.

Birsey daha eklemek istiyorum. Free to play surumunun amaci bana oyle geliyoki coins satmak degil. Fifa 16 fifa 15 e gore 3 milyon daha az satmis. Konami gozunu bu kitleye dikmis olabilir. Keza bende free to play den sonra pes e gectim indirimdeyken anv. Edition paketiyle aldim oyunu sonra

İnsallah pes 2017 istedigimiz gibi olur . en az 50 stad olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrtk -- 22 Nisan 2016; 21:56:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende solda marcelo var cok begeniyorum o yuzden sagda alabayi oynatiyorum lahm begenmedim acikcasi hizi az kaliyo rakipte ronaldo varsa hele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sag olasın drdogan kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

pes artık bana göre bitiyor. oyunun içine momentumu soktuktan sonra oyunun hiçbir anlamı ve heyecanı kalmadı. 1000lik oyuncuları 6-0 falan yeniyosun, 600lük oyuncuya 5-0 yeniliyosun. hiç anlamı yok bence oynamanın.

buna ek olarak ta online server'lar çok kalitesiz. belkide dünyada en kalitesiz online'ı olan oyundur pes. hep bir ağırlık, hep bir tuş gecikmesi..

gözünü seveyim eski pes serilerinin..

Aynen özellikle euro 2016 güncellemesi geldikten sonra pes bu sene iyice bitti
    Artık seneyi bekliyecez
    Geçen sene online bu kadar kötü değildi
    Ben şunu anlamıyorum diğer oyunlarda online da gecikme donma hiçbiri yok bu futbol oyununda neden var çözemedim yani bu futbol oyunu olduğu için mi bağlantı çok kötü oluyor 90dk full lagli maçlar oynuyoruz bunların alt yapısı kötü
    Neden değiştirmez en çok online oynamak için alıyoruz oyunları ofline olarak zaten sorun olmaz önemli olan online diğer oyunları ofline gibi oynuyoruz bu oyuna gelince oynuyamiyoruz çok tekrara girdim sanırım

hocam bu ağırlık ve tuş gecikmesi olayı eski serilerde yoktu. pes 2011, 2012, 2013, 2014.. ben hiç hatırlamıyorum online'dan şikayet ettiğimizi. en fazla oyunun kendi yapısından şikayet ederdik.

bu ağırlık ve tuş gecikmesi olayı 2015te başladı. 2016da çoğaldı. inşallah 2017de top noktada olmaz (ki eğer bu eski püskü serverları değiştirmezlerse 2017 ağırlıktan hiç oynanmıcak online'ı)

bir de şu arapların avrupa server'ında olması bizlere büyük haksızlık. araplar afrika server'ında olmalı. herkez ait olduğu yerde olmalı. ben bu oyunu yıllardır oynarım. bu seneki kadar arap patlaması görmedim. oyunun içine ettiler. 233 mağlubiyetim var. bunun 170i araplaradır. tuş gecikmesinden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

pes artık bana göre bitiyor. oyunun içine momentumu soktuktan sonra oyunun hiçbir anlamı ve heyecanı kalmadı. 1000lik oyuncuları 6-0 falan yeniyosun, 600lük oyuncuya 5-0 yeniliyosun. hiç anlamı yok bence oynamanın.

buna ek olarak ta online server'lar çok kalitesiz. belkide dünyada en kalitesiz online'ı olan oyundur pes. hep bir ağırlık, hep bir tuş gecikmesi..

gözünü seveyim eski pes serilerinin..

Aynen özellikle euro 2016 güncellemesi geldikten sonra pes bu sene iyice bitti
    Artık seneyi bekliyecez
    Geçen sene online bu kadar kötü değildi
    Ben şunu anlamıyorum diğer oyunlarda online da gecikme donma hiçbiri yok bu futbol oyununda neden var çözemedim yani bu futbol oyunu olduğu için mi bağlantı çok kötü oluyor 90dk full lagli maçlar oynuyoruz bunların alt yapısı kötü
    Neden değiştirmez en çok online oynamak için alıyoruz oyunları ofline olarak zaten sorun olmaz önemli olan online diğer oyunları ofline gibi oynuyoruz bu oyuna gelince oynuyamiyoruz çok tekrara girdim sanırım

hocam bu ağırlık ve tuş gecikmesi olayı eski serilerde yoktu. pes 2011, 2012, 2013, 2014.. ben hiç hatırlamıyorum online'dan şikayet ettiğimizi. en fazla oyunun kendi yapısından şikayet ederdik.

bu ağırlık ve tuş gecikmesi olayı 2015te başladı. 2016da çoğaldı. inşallah 2017de top noktada olmaz (ki eğer bu eski püskü serverları değiştirmezlerse 2017 ağırlıktan hiç oynanmıcak online'ı)

bir de şu arapların avrupa server'ında olması bizlere büyük haksızlık. araplar afrika server'ında olmalı. herkez ait olduğu yerde olmalı. ben bu oyunu yıllardır oynarım. bu seneki kadar arap patlaması görmedim. oyunun içine ettiler. 233 mağlubiyetim var. bunun 170i araplaradır. tuş gecikmesinden

Aynen eskiden ispanya dan biri gelince bağlantı süper olurdu şimdi oda bozuk İtalyan Yunan ve Araplar bunların bağlantısı %90 bozuk
    Tus gecikmesi pes 2016 daha beter pes 2015 benim açımdan o kadar sorunlu değildi fazla olmuyordu bu oyunda çoğu maçta tus gecikmesi var rahat rahat pas yapamiyorsun pes 2015 takım oyunu lobisinde maç yapınca hiç kasma lag tus gecikmesi bunların hiç biri yoktu pes 2016 hepsi var online müsabakalarda da bu sorun var ilk 16 ya kalana kadar yağ gibi akıyor son 16 kalınca çok kötü bir ağırlık çöküyor maça bu sorunları sadece biz mi yaşıyoruz acaba neden düzeltmezler ödüller alıyor ama ofline kısmında online da aynı oyun yok pS1 döneminde değiliz ki o zaman Online yoktu alır ofline oynardik şimdi ofline oynamak tad vermiyor online da çok berbat bunu nasıl görmüyorlar o kadar kişi oynuyor kimse şikayet etmiyor mu sorun bizde mi yoksa belli bir kısım mi fark ediyor

• Kafa dağıtayım diye dostluk maçına girdim adam ora bile lag yapıp koparttı baglantıyı daha level 1 ya en iyi oyuncusu hamit altıntop oğlum bir öğrenin oyunu sonra isin seyligini arastırın

• Yahu bu takım niye durduk yere bulut maçı yapmış :/
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Haklisin abi. Ben hic ortada oynatmadim hep sag bek.dos yeterince elimde var :)

Bu arada şimdiye kadar combolardan bir tek vidal gelmisti. Ronaldo ve robben i surekli deneyip cikmamasindan dolayi combo olayını birakmistim.Az once bi daha denedim. ispanya 3 yildiz + sag acik 2 yildiz + sol ayak tek yildiz = G. Bale geldi. Isin ilginc yani tek copten de messi ve J. Alba cikmisti daha once. O kadar comboda yildiz sayisi fazla iken cikmadilar, bu kadar az yildiz ile nasil cikti anlamis degilim..

• Beyler bugun aksam serverlar asiri yogundu. Simdi ben de basliyorum bakalim duzeldi mi..

• hasanulas67 kullanıcısına yanıt
    Benim ilk futbol oyunum sayılır Pes 16;ve acemi olduğum için en başta herhalde 200 tl yada daha fazla coins almışımdır,onlardan bir tek toure ve lewandowski çıkmıştı.kadromdaki ronaldo ve roben ilk denemede kombodan çıktı,t.silva,boateng,kros,ibrahimoviç çöplerden çıktı,neymar totyden hediye gelmişti,çaylak kasıp açtığım toplardan da diğerleri geldi.Yanarım verdiğim paraya yanarım,o parayla başka 2 oyun rahat alırdım.Şans işi işte tamamen;bir kurgu var ve biz onu oynadığımızı sanıyoruz bazen.Bu kurgu öyle oluyor ki maç sonuçlarına bile karar veriyor,biz seyrediyoruz..
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar arap,ispanyol,yunan vs değil bu konami denen rezil şirketin serverlarından kaynaklı bir durum. 35 mb fiber bağlantım var,ps4de online oynadığım battlefield.star wars vs hiçbir oyunda ne lag ne gecikme yaşıyorum ki orada da her oyunda hatırı sayılır kişi oyun oynuyor. yıl olmuş 2016 10 maçın 5 tanesi laglı,hatta saçmalık bağlantıyı karşı taraf koparsa bile nezaket derecesi bizim de düşüyor.hep konami saçmalığı. ne yatırım var ne reklam ne iyileştirme. youtubeda fifa16 resmi kanalı var,iki milyona yakın abonesi var,her hafta en iyi golleri yayınlıyorlar,twitchde bir sürü insan fifa yayınlıyor,uluslararası yarışmalar tanıtım,lisanslar derken adamlar almış başını gitmiş.foruma baktığımız zaman oradan da şikayetçi olan çok insan var ama bu nedir Allah aşkına?bir server sorunu düzelmez mi?bu salaklıkla giderlerse ellerindeki kitleyi giderek kaybedecekler çünkü burdakiler bu oyuna rağmen inatla oynayan kişiler. Bu tavır bu insanları birgün bıktırır,lanet olsun der atar kenara bu oyunu.
    Üçüncü bir firma çıkıp şu ikisinin ağzını yüzünü dağıtacak bir oyun yapsa da görseler günlerini,özellikle de konami.

• Kaleci görün aslan ya

• 3 tane pislik rus ile oynadım. Hepsinin bağlantı seviyeleri ''C''. Hepsine de sırayla çakıyordum. Lag falan hikaye vurdum geçtim.

3 ü de bağlantı kopardı. 3 hükmen galibiyet. Enayi parası. Oyuncu sözleşmeleri yerinden oynamadı Ezik ruslar
  • o kaleci zalad olabilir,ismi başka yazıyor olsa da odur.o ne ya öyle mal gibi izledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan069494

Vidal iyidir kardesim defansif oyuncu bendede var suan iyi yani matuidi efsane oynuyo hizli bide en iyisi pogba orta sahanin heralde

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Benim ilk futbol oyunum sayılır Pes 16;ve acemi olduğum için en başta herhalde 200 tl yada daha fazla coins almışımdır,onlardan bir tek toure ve lewandowski çıkmıştı.kadromdaki ronaldo ve roben ilk denemede kombodan çıktı,t.silva,boateng,kros,ibrahimoviç çöplerden çıktı,neymar totyden hediye gelmişti,çaylak kasıp açtığım toplardan da diğerleri geldi.Yanarım verdiğim paraya yanarım,o parayla başka 2 oyun rahat alırdım.Şans işi işte tamamen;bir kurgu var ve biz onu oynadığımızı sanıyoruz bazen.Bu kurgu öyle oluyor ki maç sonuçlarına bile karar veriyor,biz seyrediyoruz..

Dostum o parayı vermeseydin inan o çöpten gelen ve kombinle bulduğun yıldız futbolcular gelmeyecekti. Oyun genelde coin satın alana o anda çok iyi futbolcu vermese dahi sonrasında bir şekilde veriyor buradaki herkes bunu biliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiyerLitbarski -- 23 Nisan 2016; 3:06:25 >

• Arada bende coins ile aldim. Combolarla da denedim defalarca olmadi. hic oyle muhtesem 3 luden (robben neymar ibrahimovic) biri gelmedi yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Kafa dağıtayım diye dostluk maçına girdim adam ora bile lag yapıp koparttı baglantıyı daha level 1 ya en iyi oyuncusu hamit altıntop oğlum bir öğrenin oyunu sonra isin seyligini arastırın

dostluk macı lobısınde sende ekli olan kişilerle oynuyosun benım bıldıgım .senın dedıgın nasıl oluyo
  • Sonunda level 1 e yükselebildim

• Kouyate gervinho marquinhos manolas ruffier trapp perin morata casares matuidi dybala bony koman elinde bunlardan en az 2 tanesi olmayani dövuyolar arkadaslar :)
    Edit:Gercekten 2 tanesi olmayan veya bunlardan 2 tanesi hic gelmeyen varsa yazsin bence yoktur merak ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallerprensi4 -- 23 Nisan 2016; 3:45:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.