Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
560.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önleme bölgesi orta olunca takım daha iyi savunma yapıyor özellikle önde baskı önleme bölgesi orta taktiğinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tyrtk

bendede bir hazard var . 2 gün öncede kondogbia çıktı. çok sevinmiştim legend özel temsilciyi görünce. 2 tane 85 üzeri kalecim vardı zaten. inşallah Khan gelmez diye bastım butona khan geldi. sağ kanat ve oos da bir türlü iyi oyuncu bulamadım o yüzden çok istemiştim figo yu.

bana handanoviç de geldi, onun yerine adam akıllı bir sf gelse çok sevinirdim. torres bildiğin gol kaçırma makinesi. 75-80 arası bi sürü kaleci çıkıyor, gereksiz hepsi.

Orijinalden alıntı: nxplay

son transferlerle pesdb'den baktığımda..

CL liste 1: 122 oyuncu. CL liste 2: 140 oyuncu. her bir listeye de 3,4 toty oyuncusu eklersiniz bu kadar. inşallah bu şekilde gelir listeler

cl1 cl2 ne oluyor kardeş, merak ettim. neye göre nasıl açıyorsunuz bunu

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

son transferlerle pesdb'den baktığımda..

CL liste 1: 122 oyuncu. CL liste 2: 140 oyuncu. her bir listeye de 3,4 toty oyuncusu eklersiniz bu kadar. inşallah bu şekilde gelir listeler

cl1 cl2 ne oluyor kardeş, merak ettim. neye göre nasıl açıyorsunuz bunu

şampiyonlar ligi agent'ları. haftaya görürsün hocam. şimdilik sadece gp biriktir

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: husgs

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Mesaj attılar açtık dediler, baktım şuan açık hesabım

Yıllık ücreti neyse vereyim de keşke şöyle sistem üzerinden yumruk atma falan olsa bana özel

gözunaydın usta. Bi daha sövme
    kimseye :)

Çok büyük şerefsizler var, Dünya çapında ib..ler, nasıl sabredilir onlara bilmiyorum. Yoksa oyunu benim kadar temiz oynayan azdır, çileden çıkarıyorlar, oyun açıklarını kullanmak için oynayanlar var sadece

Ben de oyle oyunculara kufur ederek ban yemistim zaten ama artık tanımadıgım kimseye mesaj bile yazmıyorum. Scorponaxe hocam gibi. Balkonda temiz havada bi sigara icip geliyorum o tarz maclardan sonra sakinlesmek icin:)

• abiler bende 4-4-2 aracil değişken taktik var.onla oynuyorum memnun sayılırım aslında ama.yeni aracili de almak istiyorum ancak nasil olacak anlamadım.2 aracil aynı anda teknik direktörüm olabilir mi?

Orijinalden alıntı: essiz88

abiler bende 4-4-2 aracil değişken taktik var.onla oynuyorum memnun sayılırım aslında ama.yeni aracili de almak istiyorum ancak nasil olacak anlamadım.2 aracil aynı anda teknik direktörüm olabilir mi?

Malesef olmaz hocam. Elindekini satacaksin yeni aracili almak icin

• Elimde 3 tane 5 yıldız Yetenek avcısı var;

Arjantin ligi + SF + 185 cm veya üzeri

sizce kim çıkar? O kadar baktım bu 3 kombineden çıkan futbolcu göremedim
  • Figo cikan arkadaslar bana ilk zamanda gelmisti ve cok kotu soyleyeyim uzulmenizi tavsiye ederim hicbir ise yaramiyor cok yavas bende cok severim figoyu sevinmistim ama kambur gibi yapmislar adami oyle kosuyor:)

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • _myalichan kullanıcısına yanıt
    sağolasın üstad ben o konuyu bi düşüneyim ozaman

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

quote:

Orijinalden alıntı: enzbrlk

kaç kişi oluyor dostum listede bide normale göre siyah top çıkarma oranı yüksek oluyor mu?

bu haftadan sonra üst üste iki hafta cl temsilcileri gelecek, herkes onları bekliyor. son 16'ya kalan takımları ikiye böleceklermiş, ilk hafta 8 takım ikinci hafta 8 takım şeklinde. oran ne olur bilemiyoruz ama 30dan aşağı olmaz.. %99 listeler bu şekilde olacakmış, forumdan arkadaş paylaşmıştı buyur

1. liste
    http://pesdb.net/pes2016/?club_team=paris,london%20fc,Benfica,Zenit,Gent,Wolfsburg,Roma,Real%20Madrid%20&overall_rating=75-99

2.liste
    http://pesdb.net/pes2016/?club_team=bayern,FC%20DYNAMO%20KYIV,man%20blue,north%20london,psv,barcelona,juventus,AT.%20MADRID&overall_rating=75-99

Bu liste eksik, toty eklenmemiş.

alıntı yaparak paylaştım. bende farkettim ama nasıl eklenıcegını bılmedıgım ıcın ekleyemedım. hatırlattıgınız ıcın tesekkurler. Toty'de yanılmıyorsam kadro su sekıldeydı.

Neuer - Alaba - Ramos - Pique - D.Alves - Pogba - Iniesta - J.Rodriguez - Neymar - Messi - C.Ronaldo

• hakkaten bu oyunu bırakırsam sırf araplar yüzünden bırakıcam. yeter ya yeter. adamlar beş para etmez oyuncular ama o iğrenç ucube internetleri sayesinde maç kazanıyolar ya. ve 800-900 puanlara ulaşıyolar. seneye oyunu us psn'den alıcam. şu araparla karşılaşmamak için. bağlantıları kötü olduğu gibi karakterleri de çok pislik. arkadan kayıyolar sonra toptan kaçıyolar düdük çalmasın diye

Orijinalden alıntı: gallerprensi4

Figo cikan arkadaslar bana ilk zamanda gelmisti ve cok kotu soyleyeyim uzulmenizi tavsiye ederim hicbir ise yaramiyor cok yavas bende cok severim figoyu sevinmistim ama kambur gibi yapmislar adami oyle kosuyor:)

Figoya sahip olanların şöyle bir avantajı var. Top Figoya gelip koşmaya başladıkları zaman rakip kullanıcıya bir gülme geliyor. O ara konsantrasyon bozukluğunu değerlendirebilirlerse golü atıyorlar :) Ben çok gülüyorum valla :)

Orijinalden alıntı: odyometrifr06

Onu bna ypana sinirlenip 3 atcağm varsa 7 atyom sonunda da gülüyorum mesajdan iyce g.t oluyolar. Nasl bi olay lan bu kayıp topa koşmamak.

Sistemin açıklarından biri hocam. İnsanlar da bunu kullanıyor doğal olarak. Burada asıl suçlanması gereken hala kılını kıpırdatmayan Konami.

• Arkadaşlar baya bir süre ara verdikten sonra Pes'e güncelleme geldiğini gördüm ve geri döndüm . Sunucular hala çok kötü ve fakat oynanış çok iyi keşke market de olsa diyor insan şu oyun da . Sunucular iyi olsa Pes'e döneceğim ama Sunucu olayı yüzünden dönemiyorum sırf.

Pes baya bir GP göndermiş hepsini de harcadım elimiz boş döndük. İyi oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Scorponaxe

quote:

Orijinalden alıntı: odyometrifr06

Onu bna ypana sinirlenip 3 atcağm varsa 7 atyom sonunda da gülüyorum mesajdan iyce g.t oluyolar. Nasl bi olay lan bu kayıp topa koşmamak.

Sistemin açıklarından biri hocam. İnsanlar da bunu kullanıyor doğal olarak. Burada asıl suçlanması gereken hala kılını kıpırdatmayan Konami.

Konami açık brakıyo annesini sevmeyenlerde kullanyo bunu iki karakterszlik bi arada

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.