Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savas261990

kafa golü özelliği varmı ki acaba pes 2013 de koymayı unutmuşlar

her yıl bir şeyi değiştiriyorlar işte 2012 'de kafa vuruşları cok gol oluyordu bu sene ona ayar çekmişler , ancak bu seferde ara pası olayını bozdular adam defansdan ileride ki adamı kaçırıyor ( onlinede bende yapmak zorundayım ) ve karşı karşıya kalıyor futbol bu değil umarım tam anlamıyla bir oyun yaparlar ilk tercihim hep pes olmuştur.
  • Pes 12 devam Fifa'yı kaldırsaydı bilgisayarım onu oynardım ama Pes 12'de de eğlenebiliyorum. Özellikle playstation'da arkadaşla Pes oynamak Fifa oynamaktan daha zevkli. Ama Fifa tek oynayan kişiler için çok daha iyi.
  • Sistem iyi olmasına rağmen fifa da hep kasma sorunu yaşıyorum fifa daha iyi oyun ama sanırım yine pese devame deceğim. Video güzel gibi fakat frikik olayı rezalet resmen fifa 99'dan kalma bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

Sistem iyi olmasına rağmen fifa da hep kasma sorunu yaşıyorum fifa daha iyi oyun ama sanırım yine pese devame deceğim. Video güzel gibi fakat frikik olayı rezalet resmen fifa 99'dan kalma bir özellik

kardeşim fifa confige gir fps yi 60a sabitle düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametre3

pes önce kendini bir gecsin pes 6 dan daha iyi bir oyun yapamadılar. pes fifadan iyi diyen arkadasşlara soruyorum iyi olan oyun her sene baştan yapılır mı ?

Pes 6 bana göre de en başarılı oyunu pes serisinin.Yalnız Pes 2014 oynanış videolarını izledikten sonra gerçekten köklü değişiklikler yapmışlar gibi geldi bana.Normal bir maç izliyormuşum hissi verdi.Eskisi gibi 2 pas ile kaleye gidilemeyecek anlaşılan.
    Yavaş diye eleştiriliyor.Olabilir.Fifa'da o konuda eleştiriliyor.
    Hele bir demoları gelsin her iki oyunun .Bir oynayalım.Oynamadan, Doğmamış çocuğa don biçmeyi çok seviyoruz.
    Klasik deyişle Fifa oyuncusuyum 2009'dan beri(konsolda).Uzun zaman sonra baya bir umutluyum Pesten bu sene..Umarım boşa çıkarmaz beklentilerimi.
  • Oyunun içine etmişler resmen fifa 13 e benzetmişler indirmeye değmez ya bu ne!!!
  • 3d modellememi yapmışlar yoksa oyun mu yapmışlar belli değil. Nerede o eski ps1 'de oynadığım Winning Eleven 4
    Fifa 99 'dan sonraki çıkan ruhsuz fifa oyunlarına benziyor...
  • Ulan Konami bile pes' in bes para etmedigini anladı doğru düzgün oyun yapmamız icin köklü değişikliklere gitmemiz lazim bu birnkac yılı bulabilir diyor hala bizim oyuncu milleti yok berbat etmişler oyunu deyip duruyor..yenilikçi olun biraz bu fifayi niye bu kadar cok oynuyor millet biraz kafa çalıştırın ezberinizi bozun yahu.

• dostlar Şilideki oyun fuarındaki gizli çekilmiş oynanış videolarını gördünüzmü ?

videoların Konaminin yayınladığı videolarla alakası yok

konaminin videolarından kat kat iyi ve akıcı bir oyun var

izlemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 18 Ağustos 2013; 22:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

dostlar Şilideki oyun fuarındaki gizli çekilmiş oynanış videolarını gördünüzmü ?

http://www.youtube.com/watch?v=kigCNMbi0v8

harbiden pes'e dönüş yapabilirim süper oyun olmuş...Fifa13den kat kat daha iyi duruyor..

http://www.youtube.com/channel/UC5NPUklhL9C2guaxEk-54MQ?feature=watch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 18 Ağustos 2013; 23:09:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

dostlar Şilideki oyun fuarındaki gizli çekilmiş oynanış videolarını gördünüzmü ?

harbiden pes'e dönüş yapabilirim süper oyun olmuş...Fifa13den kat kat daha iyi duruyor..

Demoya az kaldi hocam

son videolar gercekten heyecan verici

• quote:

quote:

oyun güzele benzio ama mühim olan fifa 14 ten daha iyi olması

• Yıllardır PES oynarım hiç bu sene kadar sinir bozucu ile oynamamıştım.
    Umarım PES 2014 de sorun olmaz. Yoksa Fifaya geçmeyi düşünüyorum.

• Valla çok sevmedim gibi ama oynayacağız bakalım..
  • Oyun oynamak isteyen Fifa alır ,futbol oynamak isteyen Pes alır.

Benim yeğenlerim var futbolun F'sinden anlamazlar; fakat benle Fifa oynarken rövaşata gol attılar.Pes oynamak istemiyorlar ; çünkü hiç bir şey yapamıyorlar , futbol bilgisi olmadan pes oynamak onlar için tam bir eziyet. Avrupa'da Fifa'nın çok satmasının gerçek nedeni de tam da bu işte. Fifa oynayan çok zevk alıyor ; çünkü çok kolay gol atıyor.
    Yani anlayacağınız Fifa'nın çok satmasının nedenlerinden biri de bilen-bilmeyen herkesin gol atabilmesi ;fakat Pes'te gol atabilmek için takım oyunu oynamak ,zekayı kullanmak gerekiyor.

Youtube'ta Fifa'nın bazı gol görüntülerini izledim çok güldüm. Tam Tusubasa çizgi filmi gibiydi. Tek başına bütün defansa çalım atmalar 35 metreden rövaşata gol atma , daha neler neler .... Fifa çok gerçekçi diyenlere duyurulur.

İşte Gerçekçi Fifa'dan bazı görüntüler :

http://www.youtube.com/watch?v=WxbML3ljI_Q

Bunlar benim düşüncelerim, hakaret ve küfür etmeden eleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 19 Ağustos 2013; 16:39:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karasoy

Oyun oynamak isteyen Fifa alır ,futbol oynamak isteyen Pes alır.

Benim yeğenlerim var futbolun F'sinden anlamazlar; fakat benle Fifa oynarken rövaşata gol attılar.Pes oynamak istemiyorlar ; çünkü hiç bir şey yapamıyorlar , futbol bilgisi olmadan pes oynamak onlar için tam bir eziyet. Avrupa'da Fifa'nın çok satmasının gerçek nedeni de tam da bu işte. Fifa oynayan çok zevk alıyor ; çünkü çok kolay gol atıyor.
    Yani anlayacağınız Fifa'nın çok satmasının nedenlerinden biri de bilen-bilmeyen herkesin gol atabilmesi ;fakat Pes'te gol atabilmek için takım oyunu oynamak ,zekayı kullanmak gerekiyor.

Youtube'ta Fifa'nın bazı gol görüntülerini izledim çok güldüm. Tam Tusubasa çizgi filmi gibiydi. Tek başına bütün defansa çalım atmalar 35 metreden rövaşata gol atma , daha neler neler .... Fifa çok gerçekçi diyenlere duyurulur.

Tam olarak aksini düşünüyorum..6 sene neredeyse hergün pes oynamış ve fifa 11den bu yana fifa oynayan biri olarak..

Birincisi o videoda verdiğiniz fifanın 2012 yılında yapmış olduğu darbe motorunun hataları ki zaten yeni olduğunu ilerleyen zamanlarda geliştireceklerini söylediler çok çok nadir olarak karşılaşabildiğimiz bir sorun haline geldi ki bu hatalar zaten pes'te de var.youtubeda fail pes diye aratın sizin bu yolladığınız videoların yüzlercesi orada da var..

Siz biraz fifa oynayın defans nasıl yapılır bunlara alışın en az 2 ay hangi tuş nerede kullanılır bunları ögrenerek oyun oynayın buyrun gelin tekrar tartışalım bu konuyu..Bu kadar emin konuşuyorum ama şuda var yukarıda şili gamefestivalinde yayınlanan pes 2014 videolarını gerçekten çok beğendim eğer fifa 14 beklentilerimi karşılamazsa Pes'e dönebilirim..

Fifayı bilmeyen bir adam nasıl oynayamazsa,pes'i bilmeyen bir insanda zorlanır bu gayet normal bir durum..ama Peste ataga geçmek,oyun kurmak ve gol atmak kesinlikle ve kesinlikle fifadan daha kolaydır.L1+ ara pası tuşu ile veya ara pasları ile direk kanatlara top indirmek cok kolay.

Şimdi oyunun bir yapısı vardır.Size her türlü hareket özgürlüğü sunar şu tuşlara basarsan aynı zamanda sağ analogu şöyle kullanırsan bu skill dediğimiz hareketleri yaparsın senin gerçekten alışkanlığın varsa o skill dediğimiz tüm hareketleri yapmak için gerekli tuşlara basınca o hareketi yapar buna engel olamazsın ama sende defansı iyi yapıyorsan o hareketlerin hiç birini yemezsin..Durmadan ronaldinho gibi neymar gibi kıvrak oyun sergileyen adamlar görebilmeniz gayet normal 3000'e yakın oyun oynadım 4 defa böyle oynayan adama denk geldim, 2 aydır sadece skill agırlıklı bir futbol oynayan biri olarak inanılmaz zor olduğunu söyleyebilirim..

Ha peste de online goal compliant diye aratın yotube'den aynı kıvraklıkta oyun sergileyen pro pes oyuncularda görebilirsiniz..

Ayrıca şu var ki Konami bile kendi öz eleştirisini yapıyor basın açıklamaları var.Oyun yapımızı değiştirmemiz için bir kaç seneye ihtiyacımız var diye. Bu sene durumu düzeltmişler baya..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasoy

Oyun oynamak isteyen Fifa alır ,futbol oynamak isteyen Pes alır.

Tam olarak aksini düşünüyorum..6 sene neredeyse hergün pes oynamış ve fifa 11den bu yana fifa oynayan biri olarak..

Birincisi o videoda verdiğiniz fifanın 2012 yılında yapmış olduğu darbe motorunun hataları ki zaten yeni olduğunu ilerleyen zamanlarda geliştireceklerini söylediler çok çok nadir olarak karşılaşabildiğimiz bir sorun haline geldi ki bu hatalar zaten pes'te de var.youtubeda fail pes diye aratın sizin bu yolladığınız videoların yüzlercesi orada da var..

Siz biraz fifa oynayın defans nasıl yapılır bunlara alışın en az 2 ay hangi tuş nerede kullanılır bunları ögrenerek oyun oynayın buyrun gelin tekrar tartışalım bu konuyu..Bu kadar emin konuşuyorum ama şuda var yukarıda şili gamefestivalinde yayınlanan pes 2014 videolarını gerçekten çok beğendim eğer fifa 14 beklentilerimi karşılamazsa Pes'e dönebilirim..

Fifayı bilmeyen bir adam nasıl oynayamazsa,pes'i bilmeyen bir insanda zorlanır bu gayet normal bir durum..ama Peste ataga geçmek,oyun kurmak ve gol atmak kesinlikle ve kesinlikle fifadan daha kolaydır.L1+ ara pası tuşu ile veya ara pasları ile direk kanatlara top indirmek cok kolay.

Şimdi oyunun bir yapısı vardır.Size her türlü hareket özgürlüğü sunar şu tuşlara basarsan aynı zamanda sağ analogu şöyle kullanırsan bu skill dediğimiz hareketleri yaparsın senin gerçekten alışkanlığın varsa o skill dediğimiz tüm hareketleri yapmak için gerekli tuşlara basınca o hareketi yapar buna engel olamazsın ama sende defansı iyi yapıyorsan o hareketlerin hiç birini yemezsin..Durmadan ronaldinho gibi neymar gibi kıvrak oyun sergileyen adamlar görebilmeniz gayet normal 3000'e yakın oyun oynadım 4 defa böyle oynayan adama denk geldim, 2 aydır sadece skill agırlıklı bir futbol oynayan biri olarak inanılmaz zor olduğunu söyleyebilirim..

Ha peste de online goal compliant diye aratın yotube'den aynı kıvraklıkta oyun sergileyen pro pes oyuncularda görebilirsiniz..

Ayrıca şu var ki Konami bile kendi öz eleştirisini yapıyor basın açıklamaları var.Oyun yapımızı değiştirmemiz için bir kaç seneye ihtiyacımız var diye. Bu sene durumu düzeltmişler baya..

Bunlar senin düşüncelerin saygı duyuyorum ; fakat ben Fifa oynarken futbol oynuyor hissine varamıyorum, bunun sebeblerinden biri de arkadaşımın 97 yılında beni ''Winning Eleven'' serisi ile tanıştırmış olmasıdır.

Kendimi bildim bileli Pes serisi oynarım ; onun için Fifa bana çok tuhaf geliyor.

Senin haklı olduğun noktalar var tabi ki ; Fifa'nın oyun akıcılığı , seyirci atmosferi daha üstün. Pes'te adamlar bazen baston yutmuş gibi koşuyorlar. Mesela Pes 2012'ye 2 hafta tahammül ettim ve hemen sildim.

Pes 2013'ü beğendim ; fakat Top Playerı çok güçlü yapmışlar bilgisayara karşı maç kazanmak adeta imkansız gibi orta seviye oyuncular için , ayrıca normal lig de yok .

Bence Pes 2014 Dünya'da satış rekorları kıracak , liderliği Fifa'dan tekrar alacak.

Sen de eski bir Pesçi olarak aileye geri döneceksin :)

• İnşallah kim güzel oyun yaparsa yanındayız :)

Gercek futbol deyince fifanin profesyonel turnuvalarından bir kwc video atayım dedim mutlaka izleyin:)

https://www.youtube.com/watch?v=QOfZLXwI6GE&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=-hEnxfpKsyA&feature=youtube_gdata_player

Eswc final maçlarıda cok iyi ben hiç Peste bu kadar gerçekçi bir turnuva göremedim.

@karasoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 19 Ağustos 2013; 18:14:44 >

• @karasoy bu arada tahmin ettim fifayi oynamadiginizi.

Bende ilk fifayi açtığımda kapatmam toplam en fazka 5dkyi bulmuştu sonra bir daha denedim bir dhaa bir daha derken sonra bir daha pes'in yüzüne bakmadım her çıktığında 1hafta fakan oynarım fifa ile karşılaşacak bir oyun bike olmadığını düşündüğüm için silerim zaten hic keyif almam ama alışkanlık tabi.pesten fifaya geçen bir ton arkadaşım var ve bir daha pes oynamam diyecek seviyede arkadaşlar hepside. Ama fifa dan pese dönen hic gormedim ne yalan söyleyeyim. ,)

Sabırla tuşları öğrenerek fifaya 2hafta alisinca bit daha pes oynamayacainizi düşünüyorum.

• quote:

@karasoy bu arada tahmin ettim fifayi oynamadiginizi.

Bende ilk fifayi açtığımda kapatmam toplam en fazka 5dkyi bulmuştu sonra bir daha denedim bir dhaa bir daha derken sonra bir daha pes'in yüzüne bakmadım her çıktığında 1hafta fakan oynarım fifa ile karşılaşacak bir oyun bike olmadığını düşündüğüm için silerim zaten hic keyif almam ama alışkanlık tabi.pesten fifaya geçen bir ton arkadaşım var ve bir daha pes oynamam diyecek seviyede arkadaşlar hepside. Ama fifa dan pese dönen hic gormedim ne yalan söyleyeyim. ,)

Sabırla tuşları öğrenerek fifaya 2hafta alisinca bit daha pes oynamayacainizi düşünüyorum.

+1

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.