Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes efsanesi bitti artık kabul edelim oyunda ruh yok çizgi film izliyom gibi geliyor pes 6 daki çoğu özellik2013 de yok yazıklar olsun

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amma uzun uzun yazılar yazmışsınız, okumaktan vazgeçtim ya. Başlığa girdiğime pişman oldum.

Ne zaman çıkıyor pes14?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

http://www.youtube.com/watch?v=0kYNWpbzXnw

İzlediğim pes 2014 videoları maalesef benim beklentimi karşılayamıyor.Umarım çok daha iyi olur.
  • Rekabet her zaman var, ben 28 yasindayim ve 10-11 yil Pes oynadim, ama son 2 senedir Fifa oynuyordum... Futbolu sevenler,futboldan gercek anlayanlar, bilmeliki, Fifa bir oyun degil, nedeni? dedigim gibi futboldan gercek anlayanlar,bilir: Fifada her sey ayni, tum gollar neredeyse bir-birine benziyor, tum takimlar sanki Barcelona gibi hep kisa paslar,yerle oyun, serbest vuruslarda tum oyuncular topun arkasinda 2 metre ara mesafeyle ayni duruyor, eger iyi oynuyorsan, ne zaman istersen,caprazdan girib gol ata biliyorsun, uzun paslar neredeyse yok gibi, mac oynadigin zaman, heyecan,stress,gercekcilik yok gibi, ama PESDE gollar farkli, serbest vuruslar farkli, cok fazla ve farkli uzun toplar, oyun icinde heyecan,stress,gercekcilik,atmosfer yasiyorsnuz, oyle bir oyunki, ne zaman ne olucagini tahmin edemiyosunuz. EA bu yil Fifa 14 PS4 icin farkli bir sey yapacaklarini soylemisdi,futbol severler oyle bir beklenti icindeydilerki, PS4 FIFA-sinin bugune kadar hic kimsenin gormedigi bir sey olacagini saniyorlardi, ama internetdeki Gameplay videolari geldigi zaman, sanki Fifa 12 ve Fifa 13 oyununu gorduk, her sey yine ayni, kisa paslar,frikikler,gollar..... Sadece hic bir zaman Fifada olmayan 10 kat animasyon ve gercek yuzlu seyirci ekleyerek, her kesi kandirdilar, Animasyon zaten her zaman Pes de olmus,simdi daha da fazla, gercek yuzlu seyirci Pesde her zaman vardi, simdi atmosfer de yenilenerek daha muthis olmus. Lisanslara gelindiginde, gercek futbol seven,futbolla yasayan ve futbolu anlayan biri bunu takmaz,cunku onemli olan gameplay,oyunun ici, oyunun verdigi heyecan,stres, sinir, gercekcilikdir, dunya futbolunda her macda geriye dusen takimlar son dakikalara gelinirken, doldur-bosalta gecer, yani uzun toplar, Fifada orta saha ve ya kendi sahandan rakip ceza sahasina top gondere bilirmisin, gondersen bile, top fazla havalanmadan, ortayla gidib ya kaleciye duser, ya defans cikarir, yani o mesafelerden orta yapib kafa vurmak neredeyse imkansiz, PES de, simdiki bile degil,gecmis Peslerde de bu her zaman olmusdur, her kesin kendine gore fikir sahibidir, Futboldan gercek anlayanlar, Televizyonda futbol maci baslarken, ayni anda PES 2014-u bilgisayarinizda calistirin ve ikisine de ayni anda bakin, o zaman anlayacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Rekabet her zaman var, ben 28 yasindayim ve 10-11 yil Pes oynadim, ama son 2 senedir Fifa oynuyordum... Futbolu sevenler,futboldan gercek anlayanlar, bilmeliki, Fifa bir oyun degil, nedeni? dedigim gibi futboldan gercek anlayanlar,bilir: Fifada her sey ayni, tum gollar neredeyse bir-birine benziyor, tum takimlar sanki Barcelona gibi hep kisa paslar,yerle oyun, serbest vuruslarda tum oyuncular topun arkasinda 2 metre ara mesafeyle ayni duruyor, eger iyi oynuyorsan, ne zaman istersen,caprazdan girib gol ata biliyorsun, uzun paslar neredeyse yok gibi, mac oynadigin zaman, heyecan,stress,gercekcilik yok gibi, ama PESDE gollar farkli, serbest vuruslar farkli, cok fazla ve farkli uzun toplar, oyun icinde heyecan,stress,gercekcilik,atmosfer yasiyorsnuz, oyle bir oyunki, ne zaman ne olucagini tahmin edemiyosunuz. EA bu yil Fifa 14 PS4 icin farkli bir sey yapacaklarini soylemisdi,futbol severler oyle bir beklenti icindeydilerki, PS4 FIFA-sinin bugune kadar hic kimsenin gormedigi bir sey olacagini saniyorlardi, ama internetdeki Gameplay videolari geldigi zaman, sanki Fifa 12 ve Fifa 13 oyununu gorduk, her sey yine ayni, kisa paslar,frikikler,gollar..... Sadece hic bir zaman Fifada olmayan 10 kat animasyon ve gercek yuzlu seyirci ekleyerek, her kesi kandirdilar, Animasyon zaten her zaman Pes de olmus,simdi daha da fazla, gercek yuzlu seyirci Pesde her zaman vardi, simdi atmosfer de yenilenerek daha muthis olmus. Lisanslara gelindiginde, gercek futbol seven,futbolla yasayan ve futbolu anlayan biri bunu takmaz,cunku onemli olan gameplay,oyunun ici, oyunun verdigi heyecan,stres, sinir, gercekcilikdir, dunya futbolunda her macda geriye dusen takimlar son dakikalara gelinirken, doldur-bosalta gecer, yani uzun toplar, Fifada orta saha ve ya kendi sahandan rakip ceza sahasina top gondere bilirmisin, gondersen bile, top fazla havalanmadan, ortayla gidib ya kaleciye duser, ya defans cikarir, yani o mesafelerden orta yapib kafa vurmak neredeyse imkansiz, PES de, simdiki bile degil,gecmis Peslerde de bu her zaman olmusdur, her kesin kendine gore fikir sahibidir, Futboldan gercek anlayanlar, Televizyonda futbol maci baslarken, ayni anda PES 2014-u bilgisayarinizda calistirin ve ikisine de ayni anda bakin, o zaman anlayacaksiniz.

her cümlenin altına imzamı atıyorum.hislerime tercüman olmuşsun...

• quote:

Rekabet her zaman var, ben 28 yasindayim ve 10-11 yil Pes oynadim, ama son 2 senedir Fifa oynuyordum... Futbolu sevenler,futboldan gercek anlayanlar, bilmeliki, Fifa bir oyun degil, nedeni? dedigim gibi futboldan gercek anlayanlar,bilir: Fifada her sey ayni, tum gollar neredeyse bir-birine benziyor, tum takimlar sanki Barcelona gibi hep kisa paslar,yerle oyun, serbest vuruslarda tum oyuncular topun arkasinda 2 metre ara mesafeyle ayni duruyor, eger iyi oynuyorsan, ne zaman istersen,caprazdan girib gol ata biliyorsun, uzun paslar neredeyse yok gibi, mac oynadigin zaman, heyecan,stress,gercekcilik yok gibi, ama PESDE gollar farkli, serbest vuruslar farkli, cok fazla ve farkli uzun toplar, oyun icinde heyecan,stress,gercekcilik,atmosfer yasiyorsnuz, oyle bir oyunki, ne zaman ne olucagini tahmin edemiyosunuz. EA bu yil Fifa 14 PS4 icin farkli bir sey yapacaklarini soylemisdi,futbol severler oyle bir beklenti icindeydilerki, PS4 FIFA-sinin bugune kadar hic kimsenin gormedigi bir sey olacagini saniyorlardi, ama internetdeki Gameplay videolari geldigi zaman, sanki Fifa 12 ve Fifa 13 oyununu gorduk, her sey yine ayni, kisa paslar,frikikler,gollar..... Sadece hic bir zaman Fifada olmayan 10 kat animasyon ve gercek yuzlu seyirci ekleyerek, her kesi kandirdilar, Animasyon zaten her zaman Pes de olmus,simdi daha da fazla, gercek yuzlu seyirci Pesde her zaman vardi, simdi atmosfer de yenilenerek daha muthis olmus. Lisanslara gelindiginde, gercek futbol seven,futbolla yasayan ve futbolu anlayan biri bunu takmaz,cunku onemli olan gameplay,oyunun ici, oyunun verdigi heyecan,stres, sinir, gercekcilikdir, dunya futbolunda her macda geriye dusen takimlar son dakikalara gelinirken, doldur-bosalta gecer, yani uzun toplar, Fifada orta saha ve ya kendi sahandan rakip ceza sahasina top gondere bilirmisin, gondersen bile, top fazla havalanmadan, ortayla gidib ya kaleciye duser, ya defans cikarir, yani o mesafelerden orta yapib kafa vurmak neredeyse imkansiz, PES de, simdiki bile degil,gecmis Peslerde de bu her zaman olmusdur, her kesin kendine gore fikir sahibidir, Futboldan gercek anlayanlar, Televizyonda futbol maci baslarken, ayni anda PES 2014-u bilgisayarinizda calistirin ve ikisine de ayni anda bakin, o zaman anlayacaksiniz.

Aguero bug I duzeldimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk golde mandzukicin attığı gol ne ya kaleci resmen bakıyor?
  • quote:

Söylediklerin çok tezat dostum.

Adama sorarlar madem fifa oyun değil neden son 2 yıldir oynadın diye.

Bence sen fifa'yı bırak 2 sene belkide hiç oynamamışsındır.Yazından bunu anlamak hiçte zor değil.

Hatta pesi bile anladığını zannetmiyorum.Söylediklerin çok yüzeysel.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

her cümlenin altına imzamı atıyorum.hislerime tercüman olmuşsun...

Fifa 2013 ana konusunda 14 ekim 2012 tarihinde niye pes reklamı yaptın sana para mı veriyor pes ayrıca hic oynamadigini geçmiş mesajlarda da belirtmissin niye oynamadigin bir oyunu elestiriyorsun.

@kafkas kurtları

• benim anladigimi sen anlasaydin, konushmazdin. Dogru soyluyorsun hic oynamadim,cunki icine girdim, ben bilgisayar hastasiyim oglum, cocuklugumdan bu yana Dendy,Sega, PlayStation 1 2 3, PC, her seyi oynadim, isimde olsa, ailemde olsa, ben bilgisayar oyunlarindan vaz gecmedim,vazgecmemde, ozellikle futbol oyunlarindan, onun icin sen benimle futbol felan konusma, sen git hangisini istiyorsan onuda oyna
  • quote:

benim anladigimi sen anlasaydin, konushmazdin. Dogru soyluyorsun hic oynamadim,cunki icine girdim, ben bilgisayar hastasiyim oglum, cocuklugumdan bu yana Dendy,Sega, PlayStation 1 2 3, PC, her seyi oynadim, isimde olsa, ailemde olsa, ben bilgisayar oyunlarindan vaz gecmedim,vazgecmemde, ozellikle futbol oyunlarindan, onun icin sen benimle futbol felan konusma, sen git hangisini istiyorsan onuda oyna

Kardeş hepimiz oyun hastasıyız. Bnmde ps1 den gelen bi geçmişim var. 12 yıldır pes oynuyorum ve bu sene pesin tam olarak bir futbol oyunu olmadığına karar verdim. Pc ye karşı yada arkadaşlarla oynamak toz pembe geliyor insana mevzu online modda.Mersinaki kardeşime katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 8 Eylül 2013; 12:29:48 >
  • futbol oyununu gerçekçilik zeminine taşıyıp geniş kitleleri hayran bırakan pes tir zavallı ea yıllarca oyuncu yüzleri renkleriyle falan uğraşırken pes futbol simulasyonu yapıyordu şimdi pes e laf söyleyenler bu yılların hala etkisi altındalar fakat şu duygudan hiç bir zaman kurtulamayacaklar esas usta pes tir kendileri bu işi pes ten öğrenmiştir ve en kötü dediğiniz yıllarda bile pes her zaman fifadan iyi olmuştur çünkü pes te ayrı bir ruh vardır bunu gerçek futbol severler anlayabilir ancak ..
  • Videoyu izledim ama videoda değinmemişler fazla 1 ara pası ile gol atılabiliyor PES en başında bunu düzeltmesi gerekir.
  • Pesi denedim.İlk olarak görsellik çok çok kötü olmuş.Animasyonlar gelişmiş ama o puslu görüntü oyuncu fizikleri çok kötü geldi fifa 14'e göre.Oynanabilirlik için biraz daha zaman var.
  • Hayallerim suya düştü
  • pes2006 dan beri oynuyorm pes'i.Hala orta açıyorm gol olmuyo,ara pastan sürekli gol yiyorm,frikik atamıyorm diyen insanlar var.Arkdaşım taktiğin iyi olursa,maç esnasında dikkatli olursan ara pas yemen çok zor tabi bunu yapman için akıllı olman lazm :) Bu arada pesin demoları hep kötü olur ama pes hep yolunu bulur merak etmeyin ;)
  • Bu gün ps3 de denedim 2 maç yaptım ruhum sıkıldı görüntü berbat oynanış çok zevksiz heyecansız,pc sürümü de aynı tadı verirse,fifa 13 de kadroları güncelleyip oynamaya devam
  • Dün deneme fırsatım oldu. Bana fifa09'u hatırlattı. O da böyle geçiş oyunuydu ve grafikler neredeyse aynıydı. Pastel boyayla çizilmiş bir sahada oynar gibi hissettim kendimi. Tam olması için 2-3 senesi daha var gibi duruyor. Bu arada kontrollerden pas ve şut türünü ileri yaparsanız oyun müthiş zorlaşıyor.
  • Aşırı berbat bir oyun EA Sports iyiki varsın önünüzde eğiliyorum reisler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.