Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mx440

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

TSL yamalarının torrent linkleri veya tek linkleri olsa fena olmazdı hani, pre yok ve rapid saçmalığı yüzünden free dan bişey indirilmiyor.

kesinlikle katılıyorum rapid ve türevlerinden dosya indirmek işkence...

ayrıca hangi patchi yükleyeceğiz... bir sürü patch var çok karışık.....

İstersen yamaların bir kısmını sileyim?
  • @iloveyouhagi hocam sence hangi yama daha kapsamlı ve daha kullanışlı ? pes 09 dan GA patch i biliyorum ama 10 için daha çok seçenek var sence hangisini denemeliyim???
  • Merhaba arkadaslar 2 gun once pcye format attırdım Eskiden Vista businessdi simdi Xp pro. sp3 . Eskiden oynadıgın pes 2010 oyununu yukledim.
    "Warning:
    Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may experience errors during operation. The video card does not have the necessary specifications. (GPU:VRAM 128mb)"

hatası veriyor ve "Durdur, Yeniden dene, Yoksay" seçenekleri çıkıyor. Yoksay dedigimde rezil grafiklerle oyun açılıyor.
    Ayarları düzeltmek icin settingse girdiğimde
    ''Warning:
    Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may experience errors during operation'' seklinde bir hata alıyorm.tamam deyince giriyor settingse ancak eskiden mediumda rahatlıkla oynarken Mediuma alamıyorum grafik detaylarını lowda kalıyor.Settingsde specificationsda VRAM Unable diyor ve 0 MB gözüküyor.
    İşte bu da laptopumun özellikleri:
    HP Compaq 6730b Dizüstü bilgisayar
    Windows XP professionel service pack 3
    İşlemci : İntel(R) Core 2 Duo CPU P8400 @ 2.26 GHz (2 CPUs), ~2.3 GHz
    Bellek: 2 GB RAM
    EKRAN
    Aygıt
    Yonga Türü:Mobile İntel(R) 4 series Express Chipset Family
    Bellek Boyutu: 1024 MB
    Shader 3.0
    Bağdaştırıcı Dizesi: Mobile İntel(R) GMA X4500HD

Evet arkadaslar bundan daha acık anlatamazdım herhalde sorunum ne olabilir sizce? Driver guncelle demeyin lütfen güncel cnkü. Bunun icin bi yama fln varmı medıuma dahi alamıyorum :( berbat grafiklerle oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

öncelikle emeğine saygı duyuyorum gerçekten çok kapsamlı yamalar var.. ama o kadar çok ki hangisini yüklemek lazım insanın kafası karışıyor...
  • bugün oyunu yeniden yükledim daha önce sonradan yüklediğim yamalarda sanki oyuncuların performanslarıyla oynamış gibi geldi bana sinirlenip oyunu silip tekrar yükledim şuan sadece Türkçe yama yüklü oyunda.takım isimleri farklı " örnek:chelsea " sadece direk yükleyebileceğim takımların orjinal isimlerin olduğu yama arıyorum arkadaşlar oyunun performansıyla oynanmamış olması en büyük isteğim 1.sayfadaki yamalara baktım bulamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GoDFatheR*
    @iloveyouhagi hocam sence hangi yama daha kapsamlı ve daha kullanışlı ? pes 09 dan GA patch i biliyorum ama 10 için daha çok seçenek var sence hangisini denemeliyim???

quote:

Orijinalden alıntı: mx440
    quote:

öncelikle emeğine saygı duyuyorum gerçekten çok kapsamlı yamalar var.. ama o kadar çok ki hangisini yüklemek lazım insanın kafası karışıyor...

Arkadaşlar bu konuyla ilgili fikrimi daha önceki mesajlarımda yazmıştım.
    Sizler için bir kez daha yazayım.
    Oyunu ilk kurduğum zaman PESEdit yamasını kullanmıştım(0.7 ve 0.8). PESEdit yabancı kaynaklı yamalar içinde en iyilerinden biridir. Güzeldir. Daha sonra Devrim Yaması v2yi kurdum ve hala bu yamayı kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. GA ve SM patchleri denemediğim için yorum yapamam. Sagopa menü müziklerini de ekledim, oyun çok eğlenceli hale geldi. exTReme'10 çıkana kadar bu yamayı kullanmaya devam edeceğim. exTReme'10 ile ilgili güzel gelişmelerde var. Mart ayı sonu gibi yama tamamlanmış hale gelecek, nasipse Nisan ayı içinde de yamayı yayınlayacağız. exTReme'10 ile ilgili gelişmeleri ve tanıtımını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

http://www.turkcespiker.com/tsc-extreme10-yapim-asamasi-tanitim-alani

• Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Orijinalden alıntı: *GoDFatheR*
    @iloveyouhagi hocam sence hangi yama daha kapsamlı ve daha kullanışlı ? pes 09 dan GA patch i biliyorum ama 10 için daha çok seçenek var sence hangisini denemeliyim???

Arkadaşlar bu konuyla ilgili fikrimi daha önceki mesajlarımda yazmıştım.
    Sizler için bir kez daha yazayım.
    Oyunu ilk kurduğum zaman PESEdit yamasını kullanmıştım(0.7 ve 0.8). PESEdit yabancı kaynaklı yamalar içinde en iyilerinden biridir. Güzeldir. Daha sonra Devrim Yaması v2yi kurdum ve hala bu yamayı kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. GA ve SM patchleri denemediğim için yorum yapamam. Sagopa menü müziklerini de ekledim, oyun çok eğlenceli hale geldi. exTReme'10 çıkana kadar bu yamayı kullanmaya devam edeceğim. exTReme'10 ile ilgili güzel gelişmelerde var. Mart ayı sonu gibi yama tamamlanmış hale gelecek, nasipse Nisan ayı içinde de yamayı yayınlayacağız. exTReme'10 ile ilgili gelişmeleri ve tanıtımını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

Çok sağol hocam deneyeyim bu akşam devrim yamasını

• @iloveyouhagi Eğer bu mesajımı görüyorsan cevap vereceğini umaraktan şunları yazmak istiyorum:

KONAMI v1.03 güncellemesi kurulu. Bunun üzerine PESEdit.com adresinin değişik yamalarını kurdum. Ancak v1.03 ile uyuşmadığından dolayı verim alamadım. Bugün ise PESEdit.com v1.5 yamasını kurdum. Ancak hiç beğenmedim. Adamlar kendi kafalarına göre krampon yapmışlar, krampon eklemişler. Hiç ama hiç beğenmedim açıkçası. Şimdi sana önerini soruyorum: KONAMI v1.03 güncellemesi ile uyumlu, sadece lisans, forma, logo olarak en güzel yamayı önerebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 28 Şubat 2010; 19:14:52 >
  • Pes Edit'in son güncellemesini kurdum herşey sorunsuz fakat Editten takımımın taktiğini falan ayarlıyorum daha sonra save etmeme rağmen exibitionda yaptığım, kaydettiğim taktik olmuyor. Her seferinde tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. Nedendir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnwy styLa

Pes Edit'in son güncellemesini kurdum herşey sorunsuz fakat Editten takımımın taktiğini falan ayarlıyorum daha sonra save etmeme rağmen exibitionda yaptığım, kaydettiğim taktik olmuyor. Her seferinde tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. Nedendir bilen var mı?

Taktik vs düzenlemelerinizi, Pes Editor programıyla yapıp kaydedin. Sorun düzelecektir. Programın linki ilk mesajımda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

@iloveyouhagi Eğer bu mesajımı görüyorsan cevap vereceğini umaraktan şunları yazmak istiyorum:

KONAMI v1.03 güncellemesi kurulu. Bunun üzerine PESEdit.com adresinin değişik yamalarını kurdum. Ancak v1.03 ile uyuşmadığından dolayı verim alamadım. Bugün ise PESEdit.com v1.5 yamasını kurdum. Ancak hiç beğenmedim. Adamlar kendi kafalarına göre krampon yapmışlar, krampon eklemişler. Hiç ama hiç beğenmedim açıkçası. Şimdi sana önerini soruyorum: KONAMI v1.03 güncellemesi ile uyumlu, sadece lisans, forma, logo olarak en güzel yamayı önerebilir misin?

Dostum sorunun hakkında PESEdit forumunda birşey buldum:
    quote:

It's a great patch . but i have a question , Must I Download all the virsions before this virsion to work? or i download it only?Thanks
    You must install first the oficial patch 1.3 and then the 6 patches from 1.5 to 1.8.1

Öncelikle Konaminin 1.3 güncellemesini kurmalısın. Daha sonra da PESEdit 1.5den PESEdit 1.8.1e kadar olan 6 yamayı kurman gerekiyor, sorunsuz oynaman için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 1 Mart 2010; 9:55:57 >

• quote:

@iloveyouhagi Eğer bu mesajımı görüyorsan cevap vereceğini umaraktan şunları yazmak istiyorum:

aynı şekilde bende oyunu yeni kurdum dowland bölümünden en son güncellemeyi indirip kurdum.bende sadece en güncel takım isimleri olan yama arıyorum sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess
    quote:

aynı şekilde bende oyunu yeni kurdum dowland bölümünden en son güncellemeyi indirip kurdum.bende sadece en güncel takım isimleri olan yama arıyorum sadece...

Konami Resmi Güncellemesi olan v1.5 uyumlu bir option file dosyası arıyorsunuz, yanlış anlamadım değil mi?
    Araştırayım, mutlaka vardır, bulunca eklerim ilk mesajıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 1 Mart 2010; 13:59:40 >

• i love you hagi hangi yamayı önerirsin bana ? benim aklımda ya ga yada pes editi yüklemek var. senin önerin nedir? birde resmi güncellemeleri yüklemem şart mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess
    quote:

Konami Resmi Güncellemesi olan v1.5 uyumlu bir option file dosyası arıyorsunuz, yanlış anlamadım değil mi?
    Araştırayım, mutlaka vardır, bulunca eklerim ilk mesajıma...

dün itibariyle oyunun download bölümünden indirdiğim orjinal yama hangisiyse :) direk indirdi,m versiyona bakmadım açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: Error 404
    i love you hagi hangi yamayı önerirsin bana ? benim aklımda ya ga yada pes editi yüklemek var. senin önerin nedir? birde resmi güncellemeleri yüklemem şart mı ?

Ya arkadaşlar lütfen bana şu soruyu sormaktan vazgeçin artık. 5 sayfa konu var, neredeyse 10 defa yazdım kendi yorumumu. Sayfalara bakmadan, konuyu incelemeden soru sormayın lütfen. Önceki sayfaları geçtim, daha bir kaç mesaj önce yazdım kendi düşüncelerimi. Onu da bulamazsınız diye, alıntı yapıyorum:
    quote:

Arkadaşlar bu konuyla ilgili fikrimi daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Sizler için bir kez daha yazayım. Oyunu ilk kurduğum zaman PESEdit yamasını kullanmıştım(0.7 ve 0.8). PESEdit yabancı kaynaklı yamalar içinde en iyilerinden biridir. Güzeldir. Daha sonra Devrim Yaması v2yi kurdum ve hala bu yamayı kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. GA ve SM patchleri denemediğim için yorum yapamam. Sagopa menü müziklerini de ekledim, oyun çok eğlenceli hale geldi. exTReme'10 çıkana kadar bu yamayı kullanmaya devam edeceğim. exTReme'10 ile ilgili güzel gelişmelerde var. Mart ayı sonu gibi yama tamamlanmış hale gelecek, nasipse Nisan ayı içinde de yamayı yayınlayacağız. exTReme'10 ile ilgili gelişmeleri ve tanıtımını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

• quote:

quote:

Dostum sorunun hakkında PESEdit forumunda birşey buldum:
    quote:

It's a great patch . but i have a question , Must I Download all the virsions before this virsion to work? or i download it only?Thanks
    You must install first the oficial patch 1.3 and then the 6 patches from 1.5 to 1.8.1

Öncelikle Konaminin 1.3 güncellemesini kurmalısın. Daha sonra da PESEdit 1.5den PESEdit 1.8.1e kadar olan 6 yamayı kurman gerekiyor, sorunsuz oynaman için...

Hocam cevabınız için teşekkürler. Ancak zaten 1.3 güncellemesi kurulu. 1.5ten 1.8.1 e kadar olan 6 yamayıda kurdum. Tek sıkıntı pesedit.com sitesi yamasında kafasına göre krampon eklemiş falan. Onları beğenmedim. O kadar araştırdım. Sadece lisans yaması yok mu 1.3 güncellemesi ile uyumlu?

• quote:

quote:

i love you hagi hangi yamayı önerirsin bana ? benim aklımda ya ga yada pes editi yüklemek var. senin önerin nedir? birde resmi güncellemeleri yüklemem şart mı ?

Ya arkadaşlar lütfen bana şu soruyu sormaktan vazgeçin artık. 5 sayfa konu var, neredeyse 10 defa yazdım kendi yorumumu. Sayfalara bakmadan, konuyu incelemeden soru sormayın lütfen. Önceki sayfaları geçtim, daha bir kaç mesaj önce yazdım kendi düşüncelerimi. Onu da bulamazsınız diye, alıntı yapıyorum:
    quote:

Arkadaşlar bu konuyla ilgili fikrimi daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Sizler için bir kez daha yazayım. Oyunu ilk kurduğum zaman PESEdit yamasını kullanmıştım(0.7 ve 0.8). PESEdit yabancı kaynaklı yamalar içinde en iyilerinden biridir. Güzeldir. Daha sonra Devrim Yaması v2yi kurdum ve hala bu yamayı kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. GA ve SM patchleri denemediğim için yorum yapamam. Sagopa menü müziklerini de ekledim, oyun çok eğlenceli hale geldi. exTReme'10 çıkana kadar bu yamayı kullanmaya devam edeceğim. exTReme'10 ile ilgili güzel gelişmelerde var. Mart ayı sonu gibi yama tamamlanmış hale gelecek, nasipse Nisan ayı içinde de yamayı yayınlayacağız. exTReme'10 ile ilgili gelişmeleri ve tanıtımını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

saol tekrardan.

bu arada pes editi kurdum 1.5ten itibaren. resmi güncellemesinide yaptım.yeni transferler falan hepsi olmuş ama ingilitere ligi takımların sadece isimleri var amblemler yine aynı.aynı şey almanya ligi içinde geçerli. nasıl olucak bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

saol tekrardan.

bu arada pes editi kurdum 1.5ten itibaren. resmi güncellemesinide yaptım.yeni transferler falan hepsi olmuş ama ingilitere ligi takımların sadece isimleri var amblemler yine aynı.aynı şey almanya ligi içinde geçerli. nasıl olucak bilmiyorum.

Hocam öncelikle pesin kurulu olduğu yerdeki kitserverda klasörundeki manager'e tıklayın. Detach yapın ve kitserveri tamamen silin. Oyunda kayıtlı masterlig ya da bal modu varsa onların yedeklerini alın. Daha sonra belgelerim-konami-pes10 klasöru içindeki save dosyasını silin. Başlatta bulunan pesedit klasörunu de silin. Bunları yaptıktan sonra yamayi tekrar kurun. Düzelme olabilir.

• okadar çok yama var ki hangisinden başlıycam anlamadım,sadece eksik olan ligler ve takım oyuncu değişimleri için mega patch imi kurucam acaba
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.