Şimdi Ara

Private Spice, Spice Platinium (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
16.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Nesi uzun arkadaşm siriustan bi frekansı gir yarım saatte bulursun ....

uydudan halletme işi uzun değil zaten.çatı antende.git kapıcıdan anahtarı al,yöneticiden desturunu al,kapıyı aç,örümcekli yolardan,dar çatı merdivenlerinden çık,çatıyı 90 derece dolaş.

sence değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Nesi uzun arkadaşm siriustan bi frekansı gir yarım saatte bulursun ....

uydudan halletme işi uzun değil zaten.çatı antende.git kapıcıdan anahtarı al,yöneticiden desturunu al,kapıyı aç,örümcekli yolardan,dar çatı merdivenlerinden çık,çatıyı 90 derece dolaş.

sence değer mi?

Hocam onları hesaba katmamıştım.Çanak uçsa gitse bile çıkmam ben olsam

• quote:

Orjinalden alıntı: RedNeX

Arkadaşlar Skystar2 Tv kartım var.. Şu an kullanmıyorum. Ama kullanacağım.
    120'lik bir çanak alıp, üç Lnb alıp, Lnb'leri tutacak üçlü plastik aparat alıp,
    adult kanalları çözebileceğim, tavsiye ettiğiniz, en yakın üç uydunun ismini yazabilir misiniz?
    Private Spice, Space Platinium, XXL, Multivision, Hustler, Hustler Blue ve Playboy TV gibi,
    daha ismini sayamadığım hangi kanallar var ise, bunları Skystar2 kartımla şifrelerini çözmek istiyorum..
    Ama işte burada 120'lik çanakta hangi en yakın frekanstaki üç uyduya göre ayarlanmalı ki,
    izleyeceğim adult kanal sayısı en fazla olsun.. Bu konularda bilgi sahibi değilim..
    Sizin fikirlerinize göre çanak antenciyi çağırıp, ayarlama yaptıracağım... Teşekkürler...

19 derece Astra odaklı bir çanağa 3lü aparat bağlanarak

1- 19° Astra
    2- 13° Hotbird
    3- 5° Sirus + 7° Eutelsat

izlenebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

quote:

adult kanalları çözebileceğim, tavsiye ettiğiniz, en yakın üç uydunun ismini yazabilir misiniz?
    Private Spice, Space Platinium, XXL, Multivision, Hustler, Hustler Blue ve Playboy TV gibi,
    daha ismini sayamadığım hangi kanallar var ise, bunları Skystar2 kartımla şifrelerini çözmek istiyorum..
    Ama işte burada 120'lik çanakta hangi en yakın frekanstaki üç uyduya göre ayarlanmalı ki,
    izleyeceğim adult kanal sayısı en fazla olsun.. Bu konularda bilgi sahibi değilim..
    Sizin fikirlerinize göre çanak antenciyi çağırıp, ayarlama yaptıracağım... Teşekkürler...

1- 19° Astra
    2- 13° Hotbird

izlenebilir.

Töbeee

Siz nelerde Seyrediyosunuz Bakim :)))

• quote:

Orjinalden alıntı: shanke

quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

quote:

1- 19° Astra
    2- 13° Hotbird

izlenebilir.

Töbeee

Siz nelerde Seyrediyosunuz Bakim :)))

Şunu biraz daha açsana hazır ben çanakların yerini değiştirecekken (yönetici bey öle istedi) bu uygulamayıda yapıvereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 24 Temmuz 2008; 10:09:36 >

• vplug 2.3.5 ile sorunsuz izlenmektedir
  • hakkaten acılıyor
    kanalın kalitesi çok dandikmiş ama :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

horbırtmıs yanına bı lnb takın sırıusa gecın 24 saat ızleyın yaa bukadar basıt ıkı kanal var hustler blue hustler dıyee

Private Spicecılar Fun Club
  • gecen babamlar dreambox almışlar cuma günü actım bütün şifresiz kanallar cekiyor cumartesi günü gs bjk macı vardı onu izledim pazar günü fenerbahce bursaspor macı büyük ihtimall şifrelenmiş pazartesi actım lig tv d smart fln şifrelenmiş arkadaşlar ne yapmam lazım kanalları acmam için şifreyi nasıl ve nerden bulucam bana yardım edin cünkü macları seyretcem diye aldırttım şifreleri nasıl cözücem yardım edin
  • Thor uydusunda "Private Spice" sabit key ile 7/24 açıktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.