Şimdi Ara

Private serverlar hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su ana kadar sroyu hep az az oynadim o yuzden cok bilgili degilim. konuysa şu: simdi bu siralar joysro adinda bi sv deyim. sonra rocroad a bakicam. bu tarz svlerde sp farm yapmalimiyim. bi de rogue bard gidiyorum su an ilerde bard yerine cleric yapicam .iyi bir yapilandirma mi? rogue u xbow dagger yapicam

• Hocam öncelikli tavsiyem rogue/bard olmamandır, cleric ile çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin ve sorunun cevabına gelirsek; bu tip serverlarda ex ve sp rate aynı olur genelde. Yani ikisi de 200x olur mesela. Benim gördüklerim böyleydi en azından. Eşit olduğundan dolayı, nasıl ki isroda 0 gap gittiğinde sp, bir skill ağacına bile yetmez,burada da aynısı geçerlidir, farm gerekecektir. Ama ong farm falan değil tabiki, max levela ulaştığında kolay bir şekilde halledebilirsin farmı...
  • Joysro nick ney ? Benim : Wizard ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler. ong farm olmama sebebi hizli level atlanmasimi rateler yuzunden. ha son olarak! Bana sağlam bir pvp sv onerirmisiniz.soyle para yatirmadan iyi olabileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feagty

Joysro nick ney ? Benim : Wizard ^^

kardes 3 gundur giremedim de unuttum nickimi ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

quote:

Tamam sorun deil bende yeni private ariyorum zaten :) birlikte baslariz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

quote:

Tamam sorun deil bende yeni private ariyorum zaten :) birlikte baslariz..

olur baslariz iyi de olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akıngaming 6 yıldır Knight pvp serverı vardı 2 hafta öncede Silkroad pvplerini açtı.

Sunucu makineleri çok iyi , sanırım gene almanya kaynaklı sunucuları. 0 lag 0 ping.
    2 haftalık bir serverda
    x250 sp xp
    %50 drop ve gold

bizde burda oynuyoruz server kendi teamspeak kanalı var oynayanlar odada muhabbet edebiliyor. oynamak isterseniz linkleri veriyim
    Server ile ilgili tüm bilgiler burda (linkte xp ve sp %50 yazıyor ama 250 ye arttırıldı.)

http://www.akintr.com/forum/showthread.php?8229-AKIN-Silkroad-Online-sunucumuz-a%E7%FDld%FD!

• Link verilecekse; forumunda sayılır, gayet güzel bir private serveri mevcut. Ben işim gereği fazla online olamasamda güzel,yöneticileri samimi,anlayışlı,oyuncuların taleplerini dikkate alan gelişecek ve çok daha güzel olacak olan bir server.

Fark olarak;

Unique öldürenlere silk veriyorlar mesela. İsyu 30silk, Yarkan 40silk v.b. Cebinizden para çıkmadan güzel eğlenceli bir server.

ROCROAD ONLINE

bekleriz..

*Bu arada private serverlarda farm; max level olduktan sonra nova item düşürmeye çalışırken kendiliğinden tamamlanıyor. Gap 0 yola devam yani

• quote:

Orijinalden alıntı: saRCop

Link verilecekse; forumunda sayılır, gayet güzel bir private serveri mevcut. Ben işim gereği fazla online olamasamda güzel,yöneticileri samimi,anlayışlı,oyuncuların taleplerini dikkate alan gelişecek ve çok daha güzel olacak olan bir server.

Fark olarak;

Unique öldürenlere silk veriyorlar mesela. İsyu 30silk, Yarkan 40silk v.b. Cebinizden para çıkmadan güzel eğlenceli bir server.

ROCROAD ONLINE

bekleriz..

*Bu arada private serverlarda farm; max level olduktan sonra nova item düşürmeye çalışırken kendiliğinden tamamlanıyor. Gap 0 yola devam yani

Hocam ben o sw nin konusuna girdiğimde ilk cümle dikkatimi çekti. kendi aramızda kurduk yazısı çok dikkat edilecek bir detay. çünkü şu ana kadar birsürü sro ve ko dediactedleri birkaç kişinin toplanıp kendi arasında kurmasıyla oluşan daha sonra ileri vadeli olmayan serverlar oldu. O yüzden ben rocroad topicinede yazdım sunucu özellikleri ve bağlantı hızı ne kadar diye.

• Kendi aramızda derken, Dh forum yöneticiside orda GM aynı zamanda. Sürekliliği uzun olur mu olmaz mı bilemem ama hoş,lagsız ve güzel bir server.

En azından indirip deneyiniz derim.

Uniquelardan silk gelmesi ayrı bir güzellik.

Aç bir wizz, unique kovala topla silkleri; yan charınıda adam et,kendinide adam et hemde silkle..Dressini al onu al bunu al..

Cebinden para çıkmasın, sadece unique keserek silkler gelsin

Süper bir olay bu arkadaşlar,yabana atmayınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.