Şimdi Ara

Private Server Oblivion Cabal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bayanlar şu anda oynadığım size şiddetle önerebileceğim yaklaşık 3 yıldır açık olup hala devam etmektedir.Geniş oyuncu kitlesi orta ile zor arası bir lvl sistemi mevcuttur.Ne 2-3 günde oyunu bitirip sıkılacağınız nede aylarca oynayıp hala millete yetişemeyip oyunu bırakacağınız bir server.Admin le istediğiniz an skype üzerinden ulaşabilirsiniz.Neyse ben böyle sizi yormayayım serverin detaylarını vereyim :)

    NOT: Server 2 parcaya ayrılmaktadır. reborn(yeniden doğuş) serveri ,no reborn serveri fakat ben reborn serverinin üzerinde durucam no reborn suanlık az bir oyuncu kitlesine sahip.

    Exp:750x Alz:100x Craft:250x Skill:1000x Drop İtem(İtem Düşme Sayısı):2x Wexp:200x Episode:14+Custom

    Beyler oyundaki ismim NeonBlade eğer gelipte serveri tanımak isterseniz bana oyun içinde mesaj atabilirsiniz.
    Ayrıca hile hayallerinizi bir kenara atin serverda 7/24 adminler turlamaktadır. :) sitede zaten videolar bulunmaktadır.Hall of Shame kısmında.http://oblivioncabal.net/forum/index.php?forums/hall-of-shame.77/

    Server Site Link :http://oblivioncabal.net/

    Server Forum Link :http://oblivioncabal.net/forum/

    Herkeze iyi günler arkadaşlar umarim hoşunuza gider :) Cidden çok hoş bir server :)







  • Cabalı severim ama bu serverda donate ve vote olayı olduğu için bana bi itici geldi başta bilemiyorum gerçi nasıldır oyun içinde ama beni bi soğuttu.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    donate zaten klasik bütün private serverlarda mevcut çünkü adam bedavaya yürütmüyor serveri bizim de onun emeklerine katkımız olmasi icin donate mecburi bence.ayrica vote sistemide seninde belli bir süre içinde donate yapanlarin aldıgı miktarda ecoin i alman için ayrica oyunda durdukca sana t point veriyor bunlari gene ecoin olarak cevirebiliyorsun t-point shop tan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.