Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prison Break ve Dexter
  • Tam anketlik konu olmuş yaw bu.

PB forever...
  • LOST u izledikten sonra PRİSON BREAK pek keyif vermiyor be çok sade duruyor
  • Prison Break
  • Kesinlikle ve Hiç Tereddütsüz

PRISON BREAK mi, LOST mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Kesinlikle ve Hiç Tereddütsüz

PRISON BREAK mi, LOST mu???

• Prison break i izlemediğim için Lost diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

LOST u izledikten sonra PRİSON BREAK pek keyif vermiyor be çok sade duruyor

Sade mi?
  • bence prison break. lost dizi olmaktan cıktı artık insanın aklına binbir şey geliyor.teoriler felan
    prison break otur izle heycan aksiyon kurgu hepsi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllisonMack -- 31 Temmuz 2008; 11:47:19 >
  • Doğru soru hangisinden daha çok zevk aldınız olmalıydı. Ben bu soruya lost derim. Lost daha sürükleyici. Hiç bitmeyen bir gizem var ve insanı şaşırtmayı sürekli başarıyor. Prison break de sanki bir düşüş var. 3. sezondan çok zevk alamadım.
  • bende lostuda pb yi de bitirdim.lostu bitirince aklım öyle bulanmıştı ki.her saniye farklı teoriler geliyodu aklıma.pb yi izledim hem aksiyon hem gerilim.hapisten kaçarken sanki ben kaçıyomuşum gibi geriliyodum.ayrıca en ufak detaya senin dikkat etmen gerekmiyo onlar zaten o detayın üstünde duruyo.kısaca kafam rahat.Prison Break!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

Sade mi?

tam tersi olmasın ? prison break aksiyon gerilim her bölümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

Sade mi?

tam tersi olmasın ? prison break aksiyon gerilim her bölümde

Biraz sallamasyon bir yorum olmuş

• PrisonBreak. Lost sarmadı beni Fazla saçmalık gibi geliyor olaylar. Prison daha bi sürükleyici
  • ikiside
  • Hepsinin tadı ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: insanca

Lost'un ilk 4 bölümünü izledim, olaylar yavaş ilerliyor gibi geldi bana. Bir de ormanda habire dolanan o yaratık sesinden başka acayiplik göremedim (Fransız kadının yardım sinyali dışında) Herkes teorilerden falan bahsediyor, efsane süper diyor da ilk 4 bölümde henüz o kıvamı göremedim. Böyle gidecekse pek tadı tuzu yok valla :-) Heroes'in ilk 14 bölümünü izledim efsane gidiyor.

Lostu 4 bölüm izlemekle kimse bişey anlayamaz.. Zaten ilk sezonda fazla bişi yok.. Sezon 2 ve Sezon 3 te olaylar süper ilerliyor.. S4 tavan yapıyor..

@greatchecker

Lost banada en başta saçma geldi ama olaylar mutlaka bir mantıklı nedene bağlanıyor.. Sezon 1 de bune ya çok saçma dedigim bir seyi 3. sezonda nasıl olduğunu anlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 4 Ağustos 2008; 13:09:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orjinalden alıntı: insanca

Lost'un ilk 4 bölümünü izledim, olaylar yavaş ilerliyor gibi geldi bana. Bir de ormanda habire dolanan o yaratık sesinden başka acayiplik göremedim (Fransız kadının yardım sinyali dışında) Herkes teorilerden falan bahsediyor, efsane süper diyor da ilk 4 bölümde henüz o kıvamı göremedim. Böyle gidecekse pek tadı tuzu yok valla :-) Heroes'in ilk 14 bölümünü izledim efsane gidiyor.

Lostu 4 bölüm izlemekle kimse bişey anlayamaz.. Zaten ilk sezonda fazla bişi yok.. Sezon 2 ve Sezon 3 te olaylar süper ilerliyor.. S4 tavan yapıyor..

@greatchecker

Lost banada en başta saçma geldi ama olaylar mutlaka bir mantıklı nedene bağlanıyor.. Sezon 1 de bune ya çok saçma dedigim bir seyi 3. sezonda nasıl olduğunu anlıyorum..

İlk 4 bölüm değil ilk sezonda bile göremeyebilirsin aradıklarını ama sen çok sabırsızsın Lost tarzın değil gibi.

• pııırııııziinnn bıııııreeekkkkkkkkkkkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 4 Ağustos 2008; 18:27:27 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.