Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lost ancak Prison Break ilk sezonu inanılmazdı bence. Sonradan biraz daha basitleşti.
  • previously on lost daha etkileyici geliyor kulağatabi ki lost
  • tabiki HEROES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 16 Nisan 2009; 22:00:30 >
  • Bu iki dizi arasında karşılaştırmaz yapılamaz ikiside mutlaka izlenmesi gereken dizilerden
  • Prison Break. İzlemeyen varsa kesin başlasın bence...
  • İkisininde hastasıyım ama LOST diyorum.Prison daha sıradan bir dizi.Lost aradıgım bilim kurgu onda.herşey esrarengiz ve gizem dolu.
    Ayrıca Lost un Dünya'da daha fazla kitlesi var.Tabi prisonda süper .4.sezon 16.bölümden sonra bukadar ara vermeleri çok soğuttu.lostta öyle.Dizilerde bukadar uzun ara olmamalı.
  • sadece bizim ülkede oluyordur bu karşılaştırma. gören de amerikanın en büyük en mükemmel 2 dizisi bunlar zanneder. iyiki zamanında digiturk almamış bu dizileri yoksa ne izleyecekti bizim millet merak ediyorum ha.
  • İkisini de izledim. Lost diyorum.
  • tabıkı lost

hemde 3 gün,gunde 2saat uyku ıle ızledım o 4 sezonu

bence bekleyın baya bı bolum cıksın hepsını bırden ızleyın.daha keyıflı oluyor
  • prison break..
  • ikisinide izledim prison breakı 2.sezonun sonuna kadar izledim ama sıktı biraz tabi ki lost derim ben
  • ikisi de dallarında mükemmel.pb nin ilk iki sezonu müthiştir.ama daha heyecanlı ve zevkli olması için sezonları toptan izleyin.
  • Lost Tabiki
  • karar vermek çok zor.
  • LOST.
  • bence ikiside ayrı kategorilerde ama illada bi şeçim yapılacaksa kesinlikle prison break
  • lost
  • Konu 5 Şubat 2007'de açılmış, şu an miladî takvim 25.04.2009'u göstermekte, iki dizi de neredeyse bitti bitecek, biz hala "kivi mi portakal mı" tartışmasını devam ettiriyoruz.Bu daha bi 10 yıl gider.
  • ikiside başta çok iyiydi ama bence şimdi iyice saçmalıyorlar özellikle lost
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.