Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (802. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
113
Favori
611.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gretchen dan önce Sucre nerde yahu imdb diyor 10 bölüm bizim gördüğümüz sadece 1 bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furu Kasulye -- 8 Mayıs 2017; 12:13:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüm aşırı gerildim ya, 2-3 kere durdurup sigara molası verdim vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Şaka maka Gretchen Reyiz geri dönüyor galiba yeni fotoğraf paylaşmışlar.

Prison Break (2005-2009 / 2017)

şu karı benim olsun 10 milyon borcum olsun.at gibi hatun,yarıştırır borcu kapatırım karı bana kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

quote:

şu karı benim olsun 10 milyon borcum olsun.at gibi hatun,yarıştırır borcu kapatırım karı bana kalır

Alemsin vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

quote:

Alemsin vallahi

bu hatun diziye dahil olduğunda hafif küçüktük coşturuyodu bizi anla işte ama biraz kilo vermiş kilolu hali daha iyidi
  • Son bölümden sonra diziyi izlemeyi bıraktım artık ve ilk defa bir diziyi yarıda bırakıyorum.

4 sezonunu zamanında heyecanla izlediğim ve 5. sezona büyük umutlarla başladığım dizi benim için dandik bir Arka Sokaklar'a döndü. Halbuki ana konusu (IŞİD vs.) ne kadar güzel işlenebilecekken sanki amatör bir ekip tarafından hayata geçirilmiş. Sırf felsefi gözüksün diye konulmuş yapay diyaloglar mı dersin, son derece ruhsuz ve basit kaçış sahneleri mi dersin, ortada hiçbir şey yokken maksat heyecan olsun diye sürekli sallanan ve zoom in/out yapan kamera mı dersin...

İlk 4 sezon da böyle miydi diye düşünüyorum. Sonuçta aradan çok uzun yıllar geçmiş ve bu dizi furyasının Lost ile beraber ilk örneklerinden biri olduğu için belki o zamanlar karşılaştırma yapacak çok seçenek olmadığından güzel geliyordu. Ya da sırf zamanında popüler olduğundan bunun kaymağını yemek için yapılmış.

Tabi herkesin beğenisi farklı, sonuçta bunlar benim şahsi görüşlerim. Gördüğüm kadarıyla seveni de oldukça fazla. Herkese iyi seyirler.
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Gretchen dönmüyor arkadaşlar. Bleed adlı film için toplanmışlar. Maalesef timsaha geldik. :)
  • 3. haftanın tekrar ratingleri de açıklanmış bu arada.
    Amerika'da 31. hafta(PB 3. bölüme denk geliyor.) ratinglerinde tüm izlenme oranlarında kendi yayın zamanı(yani canlı yayınlanan diyelim) kadar izlenen sadece 5 dizi var. Prison Break'te bu 5 dizi içinde yer alıyor.
    Yani güzel haber diyebiliriz. Bu demek oluyor ki dizinin günü ve yayınlandığı kanal itibari ile canlı izlenme oranları biraz düşük kalıyor, izlemeyen insanlar ise mutlaka tekrar izliyor.

3 bölüm boyunca ortalama izlenme 4.96 milyon kişi.
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Keşke geri dönseydi hocam.Neyse artık filmi izleriz.Kadro güzel.Gretchen ve T-Bag ikilisi bile yeter.

• Nerdesin mahone baba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Sezon oldukça güzel gidiyor. Keşke
    Hapishane sahneleri daha uzun olsaydı. Oradan kaçış çok erken oldu. Olaylar daha derin işlenebilirdi. 5 Bölümü itibari ile, efsaneye yakışır bir sezon oluyor bence.
  • Saraya yakıştıramadım

Emily Morgan 'a bakması gerekirdi . Hiç ziyaret etmedi

• Arkadaşlar 5.sezon 3.bölümden sonrasını internet üzerinden bulamıyorum. Alt yazılı izleyebileceğim bir link var mı ?
  • kmlyurdabak kullanıcısına yanıt
    Dizimag veya Dizinow'da var.

• Efsane efsane diyorsunuzda bence çok kötü ilerliyor. Hele hele son bölümlerde türk aksiyon dizileri seyrettiğimi sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Son bölümden sonra diziyi izlemeyi bıraktım artık ve ilk defa bir diziyi yarıda bırakıyorum.

4 sezonunu zamanında heyecanla izlediğim ve 5. sezona büyük umutlarla başladığım dizi benim için dandik bir Arka Sokaklar'a döndü. Halbuki ana konusu (IŞİD vs.) ne kadar güzel işlenebilecekken sanki amatör bir ekip tarafından hayata geçirilmiş. Sırf felsefi gözüksün diye konulmuş yapay diyaloglar mı dersin, son derece ruhsuz ve basit kaçış sahneleri mi dersin, ortada hiçbir şey yokken maksat heyecan olsun diye sürekli sallanan ve zoom in/out yapan kamera mı dersin...

İlk 4 sezon da böyle miydi diye düşünüyorum. Sonuçta aradan çok uzun yıllar geçmiş ve bu dizi furyasının Lost ile beraber ilk örneklerinden biri olduğu için belki o zamanlar karşılaştırma yapacak çok seçenek olmadığından güzel geliyordu. Ya da sırf zamanında popüler olduğundan bunun kaymağını yemek için yapılmış.

Tabi herkesin beğenisi farklı, sonuçta bunlar benim şahsi görüşlerim. Gördüğüm kadarıyla seveni de oldukça fazla. Herkese iyi seyirler.

alıştığımızdan daha hızlı gidiyor o biraz rahatsız edici. bi de maykıl mc gyver gibi olmaya başladı o da abartılı geldi bana. ama yine de hiç yoktaqn iyidir özlemişiz. ben sırf oyuncular için izliyorum
  • Şu mahone'un neyine reis diyorsunuz anlamak güç sucrede bir bölüm 2 dk gözüktü daha sonra gözükmedi ama konuşan yok mahone kim tırt

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Son bölümden sonra diziyi izlemeyi bıraktım artık ve ilk defa bir diziyi yarıda bırakıyorum.

alıştığımızdan daha hızlı gidiyor o biraz rahatsız edici. bi de maykıl mc gyver gibi olmaya başladı o da abartılı geldi bana. ama yine de hiç yoktaqn iyidir özlemişiz. ben sırf oyuncular için izliyorum

4.sezonda acayip abartmışlardı Michael ı 5.sezon az kalır gene nerde o ilk iki sezon be

• link var mı

• düştü mü beyler alt yazılı
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.