Bildirim
Prison Break (2005-2009 / 2017) (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilginc bir dizi ben 1 sezonu izledim, her hafta daha cok ilgincti gelismeler.
yakinda 2.sezon baslayacak merakla bekliyorum._____________________________ -
sahsen indirmeye başladım bu dizi pekte hafta hafta beklenir birşey değil _____________________________ Laf yapacağına İş yap
05425530946 -
gitti taş gibi parmak yaaa....
_____________________________ -
yok canım bence o parmak gitmedi adam aptal değilya vakit daralırken herifin parmak yokluğundan revirde geçireceği günleri kaybetmek istemez _____________________________ Laf yapacağına İş yap
05425530946 -
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
yok canım bence o parmak gitmedi adam aptal değilya vakit daralırken herifin parmak yokluğundan revirde geçireceği günleri kaybetmek istemez
hoca nası gitmedi yaw
şak diye makas sesini duymadın mı, gitti adamın 2 parmağı da
| türkiye-slovenya || türkiye-litvanya || e.ilyasova alley-oop || türkiye-litvanya #2 |
| Robert Pires - True Gunner || Worship to the Legend #7 |
+18 "Veletler mesajlarımdan alıntı yapmasın, mümkünse bloklasın!" -
ilk 5 bölümü izledim we olaylar giderek dahada karmaşık bir hal alıyor..Ne zamandır bu kadar zewkle bir dizi izlememiştim...Dizinin bölümlerını bulan arkadaşlar için altyazılar divxforeverda mevcut..Tam senkronizayonlu hemde (:
Pörfek dizi walla (:_____________________________ 
-

kaçırmıyorum özellikle 2. blm çok heyacanlıydı umarım parmak gitmemiştir!
Ya bana biraz saçma geldi. Adamın abisi orada idam mahkumu, bu da onun kardeşi; ama kimsenin haberi yok. Yani bir yargıç gidip de onu o hapseneye koyar mı? Yani biraz zorlama geldi orası bana. Ayrıca oranın yapımında da görev almış. Bence atlaması zor bilgiler sinsilesi bunlar. Yani ileriki bölümlerde "adamın bunu saklamayı veya şüphe toplamasını nasıl engellediğine" dair bir flashback olmazsa bence bu kısmı biraz abuk kalacak. Bir de geyik geyik "ben mühendisim, her haltı bilirim" ayakları benim gülüncüme gitti şahsen. Ama bunlar dışında sürükleyici bir dizi. Hapisten kaçış teması zaten herzaman ilgi çeken bir konudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luv2xlr8 -- 15 Mart 2006; 1:04:37 >_____________________________ -
ya adam ben mühendisim herşeyi bilirim ayaklarında değil ki
planlamış herşeyi ve uzun süre çalışmış,ezberlemiş yani,gösteriyo mesela ara ara adam sürekli hapishanenin planına falan çalışıyo_____________________________ -
ilk bölümün bütün tekrarlarını izledim ikini bölümünde bütün tekrarlarını kaçırdım iş dolayısıyla ikinci bölümü indirebileceğim bi site bilen varmı benim pek aram yok bu mevzularla ama çok sevdim ben bu diziyi. kopukluk yaşamak istemem. _____________________________ İmzanız kural dışı. mı??? benim imzam yoktu ki:))))) -
quote:
Orjinalden alıntı: luv2xlr8
Ya bana biraz saçma geldi. Adamın abisi orada idam mahkumu, bu da onun kardeşi; ama kimsenin haberi yok. Yani bir yargıç gidip de onu o hapseneye koyar mı? Yani biraz zorlama geldi orası bana. Ayrıca oranın yapımında da görev almış. Bence atlaması zor bilgiler sinsilesi bunlar. Yani ileriki bölümlerde "adamın bunu saklamayı veya şüphe toplamasını nasıl engellediğine" dair bir flashback olmazsa bence bu kısmı biraz abuk kalacak. Bir de geyik geyik "ben mühendisim, her haltı bilirim" ayakları benim gülüncüme gitti şahsen. Ama bunlar dışında sürükleyici bir dizi. Hapisten kaçış teması zaten herzaman ilgi çeken bir konudur
bahsettiğin konular bencede çok sallantıda bırakılmış.. nasıl yani? dedirtiyor insana. ama bu kadar büyük senaryo boşlukları olmaz heralde böyle büyük bir yapımda. umarım ileriki bölünlerde açıklığa kavuşur bu konular.
ilk sezonun tamamını izleyen arkadaşlar var galiba.. onlar bizi bu konuda aydınlatırlar belki...
2 sezon boyunca bunlar hep hapistenmi kacicak dayi bu dizi oz gibi uzun omurlu hapisane dizisi olmaz ozuda cok ozledim bu arada yayinlasalarda izlesek _____________________________ -
10 dakika izledim, bırakamadım, gerçekten harika bir dizi yapmışlar
_____________________________ Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. (Konfüçyus) -
ben bekleyemiyorum yaaa... acaba indirsem mi tüm sezonu? ama heycanı kalmaz bu sefer de... _____________________________ -
bence bekleyince daha iyi oluyor
sonuçta bi hafta boyunca mrk ediyosun ne olacak diye,ve zaten fazlasıyla heyecanlı bi dizi
indirip izlersen ne heyecanı kalır ki_____________________________ -
cncbc-e deki diziler tatile girince uzak kalmıştım biraz tv den. bu topic sayesinde bakayım dedim .ilk defa izledim bugun hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum.
bu arada @satinezgi alta yazıları nasıl bulucaksın. bende diğer dizileri indirmek istiyorum ama altyazıların hepsi yok malesef
cncbc-e deki diziler tatile girince uzak kalmıştım biraz tv den. bu topic sayesinde bakayım dedim .ilk defa izledim bugun hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum.
bu arada @satinezgi alta yazıları nasıl bulucaksın. bende diğer dizileri indirmek istiyorum ama altyazıların hepsi yok malesef
şuraya bi gözat istersen;_____________________________
~A Walk to Remember~
"Love is like the wind. You cannot see it but you can always feel it."
| türkiye-slovenya || türkiye-litvanya || e.ilyasova alley-oop || türkiye-litvanya #2 |
| Robert Pires - True Gunner || Worship to the Legend #7 |
+18 "Veletler mesajlarımdan alıntı yapmasın, mümkünse bloklasın!" -
yaw dumur oldum ben italyan herifin revire girmesi riskini almaz diyordum gitmiş parmaklar _____________________________ Laf yapacağına İş yap
05425530946
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı