Şimdi Ara

Prins Direct Liqui Max VSI-DI Lovato (Direct Injection) GDI, FSI, TSI TFSI Kulübü!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

Ustam ..Prinsi bekliyorum fiyatı belli olsun muhtemelen o fiyat olursa taktırmam.. Brc de 3000 tl den fazla fiyat çıkarırsa onu da taktırmam lovato ya dönerim..Ama şu an BRC ye yakınım bakalım bi çıksın da..

Siz Beklemeye Devam ediniz belki cıkar !! Liquid system Konuştukları kadar basit değil ben günde 3 saat yurtdışıyla fikir alış veriş yapıyorum sistemin artı ve eksilerini anlamak için Herkez bir şeyler konuşuyor sistemin teknik acılımı anlatma yok acalım bir konuda bana anlatsın bakalım nasıl hangi şartlarda çalışır çalışmaz yav hoçam boş geç biz palavra çok dinledik sonuç görelim varsa sonuç konuşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prinsson-Wolf

quote:

Ustam ..Prinsi bekliyorum fiyatı belli olsun muhtemelen o fiyat olursa taktırmam.. Brc de 3000 tl den fazla fiyat çıkarırsa onu da taktırmam lovato ya dönerim..Ama şu an BRC ye yakınım bakalım bi çıksın da..

Siz Beklemeye Devam ediniz belki cıkar !! Liquid system Konuştukları kadar basit değil ben günde 3 saat yurtdışıyla fikir alış veriş yapıyorum sistemin artı ve eksilerini anlamak için Herkez bir şeyler konuşuyor sistemin teknik acılımı anlatma yok acalım bir konuda bana anlatsın bakalım nasıl hangi şartlarda çalışır çalışmaz yav hoçam boş geç biz palavra çok dinledik sonuç görelim varsa sonuç konuşalım

Haklısın ustam sen bu işleri anlıyorsun yurtdışında eğitim aldın teknik bilimsel konuşuyorsun Türkiye deki çoğu usstalar gibi alınmasınlar ama çoğu hakikaten bilgisiz .. boş konuşmuyorsun.. Yurtdışında direct liqui max montajı çoktandır yapılmış testler bitmiş sorun yokmuş diyorlar ama bilmiyorum.. BRC de Faruk Bey Cengi Bey vs ldi sisteminin 1 yıldır italya da test edildigini sıkıntı bulunmadıgını yakında lpg fuarından sonra montajlara başlanacağını söyledi..İnan kime inanacagımızı şaşırdık..

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız..

• Size O Acıklama yapan arkadaşlara hayatında hiç lpg montajı yaptınmı diye bir sor bakalım ne cevap verecek

italyanın ve Türkiye'nin işletme basınçları yolları havası arabaların üretimleri Aynı Mı?

Bizim ustalarımız başlar takar çalıştırır %50 tasarruf yaptırır O kadar basit onlar için

Adamlar kendileri test etmiş gibi %45 tasarruf etdini söylüyor bizim türk ustaları iman gücüyle çalıştırır %50 tasarruf yaptırır Teknik verileri hiç önemi yok onlar için

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız hayatımda en zor soru buna cevap vermeliyim

iyi geceler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 29 Şubat 2012; 0:00:45 >

• arkadaşlar selamlar

benim araçla lpg montajından sonra 605 km yol yaptım 143 km şehir içi kısa mesafeli kullanım, şehirlerarası 448 km si arac üst limitlerde kullanıldı 140 - 160 km hız otoyolda hava yağışlı ve rüzgarlı toplamda 13,25 lt benzin ( 60 tl ) ve 61,76 lt lpg (151,07 tl) toplam harcama oldu. toplamda ortalama km maliyeti:348 kuruş.
    100 km benzin sarfiyatı:2,19 lt
    100 km lpg sarfiyatı :10,20 lt.

sakin kullanıldığında lpg sarfiyatı daha da düşük çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemiyiel

arkadaşlar selamlar

benim araçla lpg montajından sonra 605 km yol yaptım 143 km şehir içi kısa mesafeli kullanım, şehirlerarası 448 km si arac üst limitlerde kullanıldı 140 - 160 km hız otoyolda hava yağışlı ve rüzgarlı toplamda 13,25 lt benzin ( 60 tl ) ve 61,76 lt lpg (151,07 tl) toplam harcama oldu. toplamda ortalama km maliyeti:348 kuruş.
    100 km benzin sarfiyatı:2,19 lt
    100 km lpg sarfiyatı :10,20 lt.

sakin kullanıldığında lpg sarfiyatı daha da düşük çıkacaktır.

Aracınız ve Lpg sistemi Nedir??
  • Recep Ustam arkadaş diğer ix35 aşıkları formunda resimleri paylaşıp yazmıştı emer marka taktırmış..
  • Recep bey %100 lpg ile çalışan sistemler ne zaman gelicek.

Bende İx35 mevcut malum gdi motor.

Tahmini fiyatı ne olur?

Yukarıda sportage'ye taktığınız sistemde %15 benzin diyorsunuz bu başka bir sistem oluyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Recep bey %100 lpg ile çalışan sistemler ne zaman gelicek.

Tahmini fiyatı ne olur?

Yukarıda sportage'ye taktığınız sistemde %15 benzin diyorsunuz bu başka bir sistem oluyor değil mi?

Yurt Dışından kitlerin ve mühendisin gelmesini bekliyoruz Montajımız İx35 olacaktır Gelecek sonu bekliyoruz.

İngiltere'deki İx35 Testleri bitti bir kaç tane kafamıza takılan sorular var cevaplarını aldımız zaman aldığımız zaman gerekli acıklamaları yapacaz.

Yukarda Takılan sistem sportage ye takılan sistem Lovato (Direct Injection)
  • quote:

quote:

Tahmini fiyatı ne olur?

Yurt Dışından kitlerin ve mühendisin gelmesini bekliyoruz Montajımız İx35 olacaktır Gelecek sonu bekliyoruz.

İngiltere'deki İx35 Testleri bitti bir kaç tane kafamıza takılan sorular var cevaplarını aldımız zaman aldığımız zaman gerekli acıklamaları yapacaz.

Sportagedeki sistem benzinle beraber çalışan sistem yanlış anlamadıysam.

Bu yeni gelicek kitler sadece lpg'ylemi çalışıyor?Likit sistemlerden mi?

Birde ingiltereden gelicek sistemlerde sübaplar için bir koruma mekanizması mevcut mu?

• quote:

quote:

quote:

Tahmini fiyatı ne olur?

Sportagedeki sistem benzinle beraber çalışan sistem yanlış anlamadıysam.

Bu yeni gelicek kitler sadece lpg'ylemi çalışıyor?Likit sistemlerden mi?

Birde ingiltereden gelicek sistemlerde sübaplar için bir koruma mekanizması mevcut mu?

Sportagedeki sistem %85 Lpg %15 Benzin yani Lovato (Direct Injection) working principle %85 Autogas %15 petrol. Prins Direct Liqui Max %100 Lpg

Biz Prins yetkili servisi değiliz ingilteredeki Mühendislerimiz Prins Direct Liqui Max sistem montajı için ve eğitimler için gelecekler araç montaj sonrası Türkiye sartlarında araç test edeceğiz sonuçları paylaşırız. Kullandımız zaman Motora zarar konusunda test sonuç sonrası gerekirse kendi test aracımızın üst kapak sökecez motor zarar var mı bakıcaz

bu işler boş kaleye gol atma teknikleri hakkında yalan yanlış bilgiler vermek dogru değil Zamanla Görücez sistemin artıları eksileri sizinle gerekse test raporlarını resim video paylaşarak anlatacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 29 Şubat 2012; 22:17:31 >

• Prins Direct Liqui Max 4.500 tl 10 Taksit

Prins VSI-DI system 3.500 10 Taksit + NAVİGASYON CİHAZ HEDİYE VEYA DEGERDİ LPG ALIYORUZ

Lovato (Direct Injection) 2.500 10 Taksit + NAVİGASYON CİHAZ HEDİYE VEYA DEGERDİ LPG ALIYORUZ

Prins  Direct Liqui Max VSI-DI Lovato (Direct Injection)  GDI, FSI, TSI  TFSI Kulübü!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 1 Mart 2012; 15:18:26 >
  • Way promosyon da var :)

Recep Ustam Şu montajını yaptığın sportage arabanın yakıt tüketim değerlerini merakla bekliyorum..
  • Haftaya soracam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 1 Mart 2012; 11:28:26 >
  • quote:

Haftaya soracam :)

araç lpg montajından sonra 5 yıl / 150,000 km garantisinden çıkıyormu ? lovatonun bu konuda müşteriye sunduğu koruyucu bir garanti varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChonDanger -- 1 Mart 2012; 11:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

Haftaya soracam :)

araç lpg montajından sonra 5 yıl / 150,000 km garantisinden çıkıyormu ? lovatonun bu konuda müşteriye sunduğu koruyucu bir garanti varmı ?

Araç lpg montajından sonra 5 yıl / 150,000 km garantisinden çıkıyormu ? Evet Cıkıyor.

Lovatonun bu konuda müşteriye sunduğu koruyucu bir garanti varmı ? Yok sadece sistem Garantisi var 2 yıl

Sistem Benzin Kullandı için Motora zarar vermez ama test etmeden net bişey söylemek dogru olmaz araçlara Montaj yapıldı test ediliyor zarar verse saten biz Riks almayız 400 tl kazanacaz diye 4.000 bin tl riksin altına girmeyiz bu sistem %30 tasarruf yapıyor benim ve sizin içinde iyi bir rakamdır %100 lpg kullanan lpg sistemide %40 tasarruf yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 1 Mart 2012; 14:44:11 >

• Prins Direct Liqui Max , direk enjeksiyonlu araçlara çözüm olacak bir sistem olup aracın benzin sistemine paralel çalışacak olan bir sıvı LPG sistemidir

Prins  Direct Liqui Max VSI-DI Lovato (Direct Injection)  GDI, FSI, TSI  TFSI Kulübü!!

Porsche Cayenne 4.8 FSI

• Ustam Porsche yi gösterip duruyorsun parası olan var olmayan var :)

Gözümüz kalıyor porsche de
  • quote:

Ustam Porsche yi gösterip duruyorsun parası olan var olmayan var :)

Gözümüz kalıyor porsche de

Aynen yurt dışında €20.000 sizin araçla aynı fiyat
  • 2006 model Passat 2.0 fsi montajiniz var mı? motor kodu BLR
  • quote:

Orijinalden alıntı: xms

2006 model Passat 2.0 fsi montajiniz var mı? motor kodu BLR

Volkswagen Passat MOTOR 1600 FSI MOTOR KODU BLF MOTOR GÜCÜ (Kw) 85

Prins-VSI DI System Montajımız vardır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.