dediğim gibi kdv'siz satıyorsuz biraz daha uygun olabilir diğer tarafa göre... 2 günde elimize geliyor oyunlar amazondan alındığında. indirim çekleri fırsatlar falan da oluyor. bu şekilde sizi tercih edebilmemiz zor oluyor ama.
Kimine göre uygun satıyoruz kimine göre pahalı satıyoruz kim nederse desin bizim bellibir satış politikamız var alış fiyatına göre satış fiyatımız olur kişiye göre yada eleştirilere göre fiyat belirlemiyoruz.Fiyatımız belli adımız adresimiz sitemiz belli fiyat uymuyorsa yapacak bişey yok.
Sen oradan alınca KDV'li mi alıyorsun? Kaçak almış oluyorsun... Birde 2 günde elinde olması için en hızlı özel kargo ile getirmen gerekir.. onunda sana toplam maliyeti 150lirayı bulur... ben yaparım ben ederim ben ya-za-rım.
Amazonla buradaki bir mağazayı kıyasladın ya başka birşey demiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: homeedition88
dediğim gibi kdv'siz satıyorsuz biraz daha uygun olabilir diğer tarafa göre... 2 günde elimize geliyor oyunlar amazondan alındığında. indirim çekleri fırsatlar falan da oluyor. bu şekilde sizi tercih edebilmemiz zor oluyor ama.
alış fiyatına göre satış fiyatınız varsa eğer belkide aldığınız toptancınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. tabii bunu kötülemek ya da eleştirsel söylemiyorum ama değerlendirilebilecek bir fikir olarak söylüyorum.
@nebuch buraya yazacaklarımı p.m olarak gönderdim sana kimsenin ilanını kirletmeyelim...