Şimdi Ara

PRINCE OF PERSİA (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efsane der ki, iyi ile kötünün arasındaki savaş yaradılış kadar eskidir. Ardından yüzyıllar dahi geçse, günün birinde küllerinden yeniden doğar...

OYUN SIFIR ORJİNAL KUTUSUNDA KİTAPÇIKLI

NAKİT VE BANKA HAVALESİ İLE 115 YTL

ADRES: IRMAK TOYSLAND İzmir Caddesini Sakarya Caddesine bağlayan üst geçitin içi - İzmir Caddesi Tarafı
    TEL : 0 - 312 - 4196454

MSN: irmaktoysland@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

PRINCE OF PERSİA (PS3)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 50€ luk amazon fiyatına göre pek de uygun değil kdvsiz falan satılıyor olmasına rağmen...
  • Şuanki euronun kuru 2.123 bunuda çarparsak 50euroyla 106 ytl

• dediğim gibi kdv'siz satıyorsuz biraz daha uygun olabilir diğer tarafa göre... 2 günde elimize geliyor oyunlar amazondan alındığında. indirim çekleri fırsatlar falan da oluyor. bu şekilde sizi tercih edebilmemiz zor oluyor ama.
  • Kimine göre uygun satıyoruz kimine göre pahalı satıyoruz kim nederse desin bizim bellibir satış politikamız var alış fiyatına göre satış fiyatımız olur kişiye göre yada eleştirilere göre fiyat belirlemiyoruz.Fiyatımız belli adımız adresimiz sitemiz belli fiyat uymuyorsa yapacak bişey yok.

• Sen oradan alınca KDV'li mi alıyorsun? Kaçak almış oluyorsun...
    Birde 2 günde elinde olması için en hızlı özel kargo ile getirmen gerekir.. onunda sana toplam maliyeti 150lirayı bulur... ben yaparım ben ederim ben ya-za-rım.

Amazonla buradaki bir mağazayı kıyasladın ya başka birşey demiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

dediğim gibi kdv'siz satıyorsuz biraz daha uygun olabilir diğer tarafa göre... 2 günde elimize geliyor oyunlar amazondan alındığında. indirim çekleri fırsatlar falan da oluyor. bu şekilde sizi tercih edebilmemiz zor oluyor ama.
  • alış fiyatına göre satış fiyatınız varsa eğer belkide aldığınız toptancınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. tabii bunu kötülemek ya da eleştirsel söylemiyorum ama değerlendirilebilecek bir fikir olarak söylüyorum.

@nebuch
    buraya yazacaklarımı p.m olarak gönderdim sana kimsenin ilanını kirletmeyelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazon Türkiye'ye oyun göndermiyor Anca shopto.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.