Şimdi Ara

Prince of Persia Hakkında yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prince of Persia yı bitirdim.Sonunda kız ağaca kendini feda ederek prens imizn kollarında öldü.Onu dışarı alıp Mezar veya benzeri bir taşın üstüne koyup 4 tane ağaçı kırdıktan sonra Temple ın içindeki büyük ağacı kırıp içinden Elika nın güçleri için topladığımız mavi şeyi elimize alıp prensesi kaldırıyoruz ve oyun burda bitiyor.Ekstras ta Prensin 2 kıyafeti açıldı ve Elika nında ama ikisininde sondaki Skilleri açılmadı yardımcı olurmusunz dicektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallica$ -- 4 Şubat 2009; 18:54:20 >

• Yani bişey soracam diyerek bu kadar mı spoiler verilir. Kardeş oyunu bitirmeyenleride düşünüp sorsaydın yaa.
  • Ya aslında bende onu soracaktım Prince of Persia Warrior of Within de oyunun sonu iki tip konu ile bitiyordu acıba bu oyundada öle mi olacak diye soruyorum yani oyunda toplanması gereken Şeyler var acıba onların tamamını biriktirdiğimizde oyunun sonu farklı mı bitiyor diye sorcaktım
  • Hayır Oyun Farklı bi sonla bitmiyor Çünkü Oyunun ek paketi olan Prince Of Persia Epilogue geleceği için orda bitiyor. Tüm güçleri toplayınca yeni kıyafetler açılıyor. Oyunun tek sonu var yani artık ek paketi bekleyeceğiz tabi PC ye Çıkar sa . ne yazıkki ek paket Şu an Pc ye Çıkmayacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Speed

Hayır Oyun Farklı bi sonla bitmiyor Çünkü Oyunun ek paketi olan Prince Of Persia Epilogue geleceği için orda bitiyor. Tüm güçleri toplayınca yeni kıyafetler açılıyor. Oyunun tek sonu var yani artık ek paketi bekleyeceğiz tabi PC ye Çıkar sa . ne yazıkki ek paket Şu an Pc ye Çıkmayacak gibi gözüküyor.

Dediğim gibi yani extras a girdiğimde prens imizin toplam 1 prenses inde toplam 1 tane kıyafeti açılmadı onlar life speed lerin hepsini toplayarak mı açıcam?
  • EVET

Prototype Prince Kıyafeti ve Prototype Elika Kıyafeti 1001 tane life seed alınca açılıyor. Tabi 1001 tane yi bulmakta baya bi zor oluyor. Her tarafa bakmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Speed -- 6 Şubat 2009; 0:10:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia sıralaması?
    15 yıl önce açıldı
    prince of persia kurulum sorunu..
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.