arkadaşlar 53 level priestim var goblinde kasıyorum sizce başka ne kesmeliyim
quote:
Orjinalden alıntı: mezanora
arkadaşlar 53 level priestim var goblinde kasıyorum sizce başka ne kesmeliyim
sana oha diyorum hepsi için ayrı bi başlık rogue priest mage warriorvsvsv birleştirmek aklına gelmedi mi
yerin çok iyi sen orda kasmaya devam et.. çok güzeldir oralar sakın çıkmayasın...
abarttınız ama ha o nerde kasar bu nerde kasar.. hepsi için ayrı ayrı topic mi açılır be !! bi alt topice bakan hemen aynısından bir topic daha açıyo..
quote:
Orjinalden alıntı: esprim
yerin çok iyi sen orda kasmaya devam et.. çok güzeldir oralar sakın çıkmayasın...
abarttınız ama ha o nerde kasar bu nerde kasar.. hepsi için ayrı ayrı topic mi açılır be !! bi alt topice bakan hemen aynısından bir topic daha açıyo..
hepsini aynı kişi açtı
ohaaaa 53 adam goblibde kasılır mı nbe
quote:
Orjinalden alıntı: Dysentery
ohaaaa 53 adam goblibde kasılır mı nbe
bide priest priest istediği yerde kasar tabi goblin hariç eğer lvl in gerçekten 53 ie. git deru apos harpy ne işin var goblinde
Manyakmısn arkadasım ne ısın war goblinde ac seek'i 53 lvlsın eger becerıklıysen o halınle apos bıle dondurursun hıc olmadı deruda kasarsın 54 olunca apos yaparsın.Priest nerde kasar dıe bı soru olurmu, priest her yerde kasar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme