Selam yeni karakter acmayi dusunuyorum ve kismetse 70 e kadar gitcem işte ilerde pvp - Arena yapmayi dusunuyorum...BU ikisi arasinda kaldim simdi oyun tarzina goredir diyeceksiniz ama ikiside zevkli geliyo acıkcası tek kafamdaki sorun ortalikta cok mage var acaba o sorun olur mu ilerde pve yapmak istersem diye dusunuyorum... Neyse bu iksiinden hangisini acmam daha iyi olur pvp icin? SP lerin arena da sıkıntılı oldugunu duydum bu dogru mudur? simdiden teşekkurler
Mage bence her türlü daha zevklidir,kardeşimde pri var full epic oda,bende 70 mage var,,mage daha keyifli gibi geliyo bana,,damage var hertürlü kaçabilme şansı var,teleport var su ekmek var.. Sp ler ilk başlarda çok imbaydı açıkçası görünce kaçıyodum ben.. Mage her zaman bana göre orta karar bir class olmuştur,ne ezilmiştir nede imba olmuştur.. Karşında hangi class olursa olsun kaçabilmek çok güzel bişey buda mage de fazlasıyla mevcut...
Druidden kaçamassın Senin oyun zevkine kalmış doğrudur bende bu haftaya kadar dayanabildim shadow pri olarak ve sonunda disc oldum. Heal atmak, kolay ölmemek, 5 kişiyi tanklamak zevkli olur diyosan pri aç yok ben shadow olcam arenada esicem dps manyaa olcam diosan aklından bile geçirme derim ama pve yapcaksan onu bilemem tabi. Mage gelince 70 mageim yok ama arkadaşınkiyle oynamışlığım var göründüğü kadarıyla zevkli ve değişik kombinasyonlar yapabiliosun shadow pri gibi yada lock gibi fear dottan ibaret deildir.
Magenin pvesi pek zevkli değil ya. 5 scroch firebal spam yada Ab ab ab arcane misilles sonrada :D Ve çokta mana pot istiyo diğer classlara göre.
PvP si zevkli ama magenin onda şüphe yok :)
quote:
Orjinalden alıntı: mabi
Druidden kaçamassın
Druid in dot tarzı damage veren spell i olmadığı için esas ondan kaçarım,frost armor açık olduğu için zaten bana vurunca yavaşlayacak,blink ardından mesafeyi açınca invi..
quote:
Orjinalden alıntı: cluberrr
quote:
Orjinalden alıntı: mabi
Druidden kaçamassın
Druid in dot tarzı damage veren spell i olmadığı için esas ondan kaçarım,frost armor açık olduğu için zaten bana vurunca yavaşlayacak,blink ardından mesafeyi açınca invi..
moonfire ?
shadowmu oynamak istiyorsun yoksa arenalarda disc mi takılcaksın... shadow prilerin pek şansı yok diyor arkadaşım 2vs2 de tek setup da iş yapıyorlar warlock - shadow pri, bende kasıyordum yarıda kaldı 65 şuan yavaş yavaş kasıcam gibi ama ümitlerim yıkıldı..
feralden bashediyoruz hoş artık restolarda bile feral charge war. Pounce, rake, rip, moonfire dot tarzı dmg veren druid skilleri. chargeıda blinkten sonra yicen için arkasındanda bash atar bi daha blinklersin bu sefer root atar vs böle uzayıp gider.. unutmaki travel formda senden daha hızlı gider drood :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme