Şimdi Ara

Pretty Little Liars 4.Sezon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
25.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye ya gençlik dizisi iyidir başlarım housedan vakit kalınca
  • Yine durgun ve boş bir bölümdü.Dizi sıkıcı olmaya başladı.Zorla izliyorum desem yeridir.
  • İzlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Yok mu daha izleyen diziyi başlamayanlar için Gossip Girl tarzı bir dizidir.

Bu arada 4.bölümün altyazısını bekliyorum ilk 3. bölüm gayet güzel.

Gossip Girl benzetmesi pek doğru gelmiyor bana bir çok dizi sitesinde tanıtım olarak hep gossip girl çakması olarak gösterilmiş ama tek benzer yanı şu mesaj olayı konu bambaşka gossip girlle alakası yok ben ikisinide izlemiş biri olarak pretty little liars'ı daha çok beğendim açıkçası çünkü gizemli bi konusu var buda diziyi sürekleyici kılıyo bi sonraki bölüm merak uyandırıyor ama gossip girlü izlerken hiç bir zaman bi sonraki bölümde nolcak acaba demedim

bu arada 7.bölüm yayınlandı ama 6.bölümün altyazısı daha %16'da yaz dizilerine ilk defa bu sene başladım yaz dizilerinde hep altyazı 1hafta sonramı çıkıyor yaa şu an en çok reyting alan true blood bile altyazısı çok geç geliyor
  • Diziyi 3 bölümdür takip edemiyorum 8. bölüm yayınlanmış artık topluca izlerim.
  • quote:

Diziyi 3 bölümdür takip edemiyorum 8. bölüm yayınlanmış artık topluca izlerim.

8.bölüm yayınlandı ama 6. bölümün altyazısı 2gün önce tamamlandı 2 haftada anca çıkıyo bi altyazı 8.bölümde oyle olmaz umarım 8. bölüme kadar izledim gayet güzel gidiyor dizi
  • beende bir bakayım beğenirsem devam ederim bölümleri listeye koydum nasipse yarın bakarız
  • Komedisi az bir dizi mi yani?
  • bencede güzel bir drama dizisi fakat bazı arkadaşlarımız kız dizisi falan yazmış yani bilmiyorum dizinin kızı erkeği olur mu? İlginç geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.yusuf1990

bencede güzel bir drama dizisi fakat bazı arkadaşlarımız kız dizisi falan yazmış yani bilmiyorum dizinin kızı erkeği olur mu? İlginç geldi bana

bence erkek dizisi kızların güzelliğinden
  • 8. bölüm altyazısı çıkmış altyazılar hızlandı artık 2 hafta beklemiyoruz
  • 10. bölümüde 2. hafta gecikmeyle izledim süperdi yaz dizileri (bu sene başlayanlar) içinde bence tartışmasız en iyi dizi persons unkonw haven falan hikaye... 10. bölüm yayınlanan en iyi bölümdü sezon finali tadındaydı sanırım dizinin ilk sezonu başta 10 bölüm olarak sipariş edildiği için olsa gerek fakat yeni bölümler ne zaman gelicek acaba reytingler iyi olduğu için 12 bölüm daha sipariş edilmişti ama yeni bölümler gelmiyor sanırım eylülde kış sezonu dizileriyle devam edicek yada 2011 ocak şubat aylarında devam edebilir diye düşünüyorum imdb'den baktım ilk sezon 21 bölüm olarak gözüyor da 10. bölümden sonrakilerin yayın tarihi belli değil yeni bölümleri heycanla bekliyorum...
  • Biraz önce sezon finalii izledim beklentilerimin altında bir bölümdü.

Ne Allison'ın kim olduğunu öğrenebildik.Ne de başka sorular yanıt buldu.Hanna'ya yazık oldu öleceğini ama sanmıyorum.Çarpan kimdi acaba?
  • @dodgé ben senin aksine daha sönük bir final beklerken benimde beklentilerimin çok üstünde bir final oldu
    Allison'ın kim olduğu öğrenemiyeceğimiz bariz bir şekilde belliydi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

@dodgé ben senin aksine daha sönük bir final beklerken benimde beklentilerimin çok üstünde bir final oldu

Hocam benim demek istediğim dizide olaylar çok ağırdan alııyor.10 bölüm izledik ama pek birşey göremedik.Bazı sahneler gerçekte sıkılıyorum.İkinci sezonda böyle devam ederse izlemeyi düşünmüyorum.3-4 bölüm daha şans vereceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

@dodgé ben senin aksine daha sönük bir final beklerken benimde beklentilerimin çok üstünde bir final oldu

Hocam benim demek istediğim dizide olaylar çok ağırdan alııyor.10 bölüm izledik ama pek birşey göremedik.Bazı sahneler gerçekte sıkılıyorum.İkinci sezonda böyle devam ederse izlemeyi düşünmüyorum.3-4 bölüm daha şans vereceğim.

haklısın hocam olaylar çok ağırdan gidiyor benim sevmemin nedenide yaz dizisi olduğu beklentilerim çok çok düşüktü açıkçası ama beklediğimden daha iyi çıkınca hoşuma gitti altyazı geldiği sürece izleirm ama zaten fazla tutulmadığı için 1 hafta sonra anca çevriliyordu şimdi devam bölümleride kış sezonu dizilerine denk gelceği için çeviren olcağını pek sanmıyorum
  • Dizi aranın ardından başlamış.18. bölüm yayınlanmış.Ben en son 10. bölümü izlemiştim.Toplu izlerim artık.

Not:Dizi Pazartesi günleri yayınlanıyor.
  • 15 Haziran 2011'de yeni bölümüyle 2. sezonuna başlıcakmış
  • Konusunu açacaktım Google'da dh diye aratıyım illaki vardır dedim varmış. 5. bölümüne başladım şimdi. Bir arkadaşımın önerisi üzerine izliyorum güzel gidiyor vallahi. Alison çok gıcık olarak yerleşti bilinç altıma.
  • 7.bölüm bitti çok sarıyor valla tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.