Şimdi Ara

presscot işlemci allahım bu ne sıcaklık :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasamın 2 yanıda açık + yan yatıyor sırf işlemci için işlemci 3000 devirin aşşağısında değil onu geçtim bari soğusa 60 derecenin aşşagısına düşmüyor.P4 3.00 işlemcim var 478 pin 775 lga olsa cpu sogutucuları var bunun için yok mu ya adam akıllı yada bunu sogutmanın başka bir yolu.Termal macun sürüldü.Hatta en iyisimi neymiş gümüş bi şeyler içeriyormuş ayrıca fan temizlendi

• preskotların sorunu bu sıcak calısmayı sevıyor ya ıyı bir sogutucu ıle stok fanı degistir ben de de var 2.8 bi sistem hızı bıostan sabitledım gurultusuz bı sekılde hatta stok fanı ıle kullanıyoruz
  • hocam presscot asırlık işlemci :D buna uygun fan lar sessiz ve iyi sogutan bi fan üretiliyormu?
  • prescotlar öle ya bende de vardı bi aralar kışın güzel oluyo

kullandığın sistemi bi yazcan mı bende kullandım p4 sistem ısınma sorunu şöyle oluyodu uzun süre başında oturmaya gelmiyo sabahtan açıp akşama kadr felan anca dayanıyo arada bi kapatmam gerekiyodu ayrıca toz temizliğini macunu cartını curtunu hepsini yapmama rağmen güç tüketimi fazla olduğundan kardeş
  • hemen yazayım
    p4 3.00 işlemci
    radeon 9250 ekran kartı
    512 ddr 400
    80 gb hdd
    450 watt artex psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nutec

hemen yazayım
    p4 3.00 işlemci
    radeon 9250 ekran kartı
    512 ddr 400
    80 gb hdd
    450 watt artex psu

aha aynısı bende de vardı ama benim ekran kartı 9200 se di

dostum ben sistemi sattım çok ısınma sorunun yanında 2 tane psu bi tane hdd harcadım üzerinde

sorun olarak ısınma ekran kartında daha fazla oluyo oyunlarda felan bariz şekilde yanısıyo sıcaklık artışı

işelmci fanı 3000 devirin üzerinde termal macunlu çalışmasına rağmen işlemciyi bi türlü soğtuamıyodum verim pekte fazla alamdım senn anlaycağın elinden çıkarmaya bakarsın ddr3 sistem toplarsın en iyi yapılabilecek şeydir şu anlık

• hocam öğle degilde teknofiyattan 478 cpu diye arattırdım 1-2 tane akasa cooler master var 20-15 tl arası :D hayır gelirmi onlardan bi baksana ses den geçdim soğusa bari ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm çözüm olabilir bi bakiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nutec

hemen yazayım
    p4 3.00 işlemci
    radeon 9250 ekran kartı
    512 ddr 400
    80 gb hdd
    450 watt artex psu

hemen hemen aynı ama bende pentium yok alcam
    Arkadaşlar Mesut Çevik ve ekibin henüz incelemediği bir hava soğutucu biliyorum ve 478 pin e kadar destkli yani all in one denebilir.

COOLERMASTER V8 HEATSINK

1008 tane ısı yaprağı var amazon.comda 50$ galba türkiye ordan 65-70$ a gelir.Henüz sadece bir testi izledim(dh de değil!) kesinlikle ısı ponlemi yok ve 1500rpm in üstüne çıkmıyor

@Mesut Çevik(speed-step) ve ekinine
    bunu cebinizden alıp inceleyin incelemeye değer çok potansiyelli bir ürün param lunca alıcam

http://gadgets.softpedia.com/gadgetsImage/Cooler-Master-V8-CPU-Cooler-1-1094.html
    bence kendilerini aşmışlar

• bu arada ben celeron kullanıyorum(128önbellekli çok kötü ) işlemcinin max overclock potansiyeli 200mhz olduğundan okadar yapabilityorum 350 denedim donuyo hehehhe
  • hocam bu sogutucu tr de varmı ?
  • ben gittigiditorda gördüm biri satıyo du . yok galba boş ver bak bende presscot alcam gg dan bu fanıda amazon.com da bulabilirsin
  • V8 çok aşırı kaçabilir(fiyat)
    G-Power Cooler BL buda harika denilenebilir çok araştırdım a CL v8 yada gigabyte G-Power Cooler BL
  • hocam bunlar tr de satılıyormu ben göremedim de
  • gittigidiyor a üye ol takip et V8 ve diğerini ya dediğim gibi amazon.com
    kredi kartınvarsa 10$fiyat farkı ödüyorsun(türkiyeye getirirsen)
    yada gidiphttp://www.firebal.net/asp/index.asp de yine kredi kartınla kazık ta yiğebilirsin
  • Bendede p4 işlemci var böyle ısınan işlemci görmedim.Hem çok elektirik tüketiyor hemde
    çok ısınıyor hemde sıfır oc kabiliyeti p4 sisteme hayatta yatırım yapılmaz.At çöpe yenisini al daha
    iyi.
  • napıyım abi 39 tl ye satılıyo bendekide 128kb önbellekli ısınsın ısınsında kurtuluyum 1mb önbbellek istiyorum çok kötü işlemcim var bu arada kasa hava akımın iyise probllem yok kasa kapağını açınca performans düşüyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.