Şimdi Ara

PreS4 Thresh Rehberim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar,bot lanede Sona'dan sonra en çok sevdiğim ve en op support Thresh için hazırladığım rehbere hoşgeldiniz

Skin olarak custom tercihimdir,CS'de fena değil

PreS4 Thresh Rehberim!

Thresh kimdir?

Thresh, aç zincirleriyle yaşayanların ruhlarını tutsak eden kara kalpli bir ölüm meleği. Hortlak suratını gördüklerinde korkuyla bir an duraklayanların, ondan kaçmak için en ufak bir şansı bile kalmaz. Geçtiği yerlerde, ardında ruhlarını zorla çıkarıp aldığı cesetler bırakır. Bu ruhları, lambasının irin yeşili ışığına hapseder. Zincirli Gardiyan, kurbanlarına hem ölümden önce hem de sonra eziyet etmekten hastalıklı bir zevk alır. Ürkünç işi asla bitmez; kuvvetli ruhlar bulup onları ufalayabilmek için her yeri gezer durur.

Thresh Valoran'da dikkatle, özenle belirlenmiş rotaları takip eder. Hedeflerini tek tek, özellikle seçer ve her bir ruha tüm dikkatini verir. Onları tek başlarına bırakır. Bu ruhlar elinde oyuncak olur ve akıl sağlıkları, zamanla Thresh'in çarpık, delirtici mizah anlayışına yenik düşer. Thresh bir ruha ilgi duyduğunda, onu ele geçirene kadar pes etmez. Yakaladığı ruhları Gölge Adalar'a götürür. Burada ağza alınamayacak kadar korkunç akıbetlerle karşılaşırlar. Thresh'in hayatta tek amacı budur.

Zincirli Gardiyan'ın geçmişi hakkında çok az şey bilinir. Ayrıntıların çoğu, çocukların tekerlemeleriyle ve ateş başında anlatılan korku hikâyeleriyle ağızdan ağıza geçtiği için kaybolmamıştır. Bu hikâyeler, yüzlerce yıl önce yaşamış, mahkumlarına eziyet etmekten zevk alan sadist bir gardiyanı anlatır. Hem sabırlı hem de acımasız olan bu adam, kurbanlarının bedenlerine korkunç şeyler yapmadan önce zihinlerini talan edermiş. En sevdiği işkence aleti zincirmiş. Zincirlerin çıkardığı tiz sürtünme sesleri gelişini haber verir, ziyaret edeceklerine nasıl acılar çektireceğini anlatırmış. Ama mahkumlar hapishane genelinde çıkan bir ayaklanmada kaçınca, bu karanlık hükümranlık da sona ermiş. Thresh'i sayıca üstün gelerek yenmişler ve işi fazla uzatmadan, zerre kadar da pişmanlık duymadan onu kendi zincirleriyle asmışlar. En azından, hikâyelerde böyle anlatılır.

Thresh artık bu diyarlarda gezinen bir hayalet. Her geçtiği yerde arkasında dehşet ve çaresizlik bırakıyor. Ama korkunç eylemlerinin aslında daha da korkunç bir amacı var; artık sıradan insanların aciz ruhları ona yetmiyor. Daha güçlülerini istiyor. İhtiyacı olanı, ancak Valoran'ın en güçlü savaşçılarının iradesini kırarak elde edebilir.

''Bir zihnin parçalarını tek tek ayırmak kadar keyifli bir şey yok doğrusu.''
    -- Thresh

Laning Phase

Thresh laneini en kolay kazandıracak supportlardan biridir bence,yapmamız gereken pasifimizden gelen ruhları toplamak eğer çok uzağa düşerse ve pushlamadıysanız w ile toplayabilirsiniz ama pushladıysanız tavsiye etmiyorum olası bir gankte karşı adcye double kill gidebilir,buda sevindirici bir durum değil tabiki.Targon kasarsak pasifi doldukça adcmize heal atmak için alıyoruz 1-2 minyon,biletten alırsak adc lanede yoksa last hit yapın aksi taktirde küfür yiyebilirsiniz Karşı adcye hook attığımız zaman hemen yanına gitmeyin az çekip e ile atın havaya adcde izlemesse canının %70 gider belki kill çıkar.Spell olarak exhaust-flash,ignite-flash tercihimdir.

Skill Sıralaması

PreS4 Thresh Rehberim!

Q fullemek belki yapabilceğimiz en büyük hatadır,e-w şeklinde gitmek bizi karlı çıkarır.

Masteriesler

PreS4 Thresh Rehberim!

Thresh tf başlatabileceği için tank olmak zorunda masteriesleri o yüzden 0-21-9 şeklinde kullanıyorum.

Rünler

PreS4 Thresh Rehberim!

Klasik support rünleri

Item Build

PreS4 Thresh Rehberim!

Lanede kalmak için doran's shield ve pot ile başlıyoruz sarı trinketi ilerde kırmızı yapmalıyız çünkü sightsone aldıktan sonra ward sıkıntısı kalmıyor.

PreS4 Thresh Rehberim!

Relic Shield,hem daha fazla gold hemde heal atmamız için,pink wardı tribusha green wardıda rivera atmalıyız,10-15. dkdan sonra drake te wardlı olmalıdır.

PreS4 Thresh Rehberim!

Full build,Targon'un bi üst itemini alabiliriz;Build tanky olmalı çünkü dediğim gibi tfnin göbeğinde olucaz eğer squishy olursak tfye pek katkımız olmadan gideriz solari'nin aktifinide unutmamalıyız çok işe yarayabiliyor bazen.

Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler,detaylı olmadı ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Born To Die -- 5 Ocak 2014; 13:07:26 >

• Rune lar yanlış , itemlar da oyundan oyuna değişir .

Edit : Rune olarakta bunu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loriens -- 5 Ocak 2014; 13:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loriens

Rune lar yanlış , itemlar da oyundan oyuna değişir .

Tabii ki,ezbere build yapılmaz ama genel olarak bu itemlar alınabilir.
  • iyi bi leonaya karşı ne yapmalıyız başgan ?
  • rünlerde ad olması gerekmiyor mu
  • Ben genelde movement speed veren itemı alıyorum ama öyle olunca da oyun uzarsa çok gold artıyor. Targon alınca da fakir gibi hissediyorum bilemedim ne yapacağımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

iyi bi leonaya karşı ne yapmalıyız başgan ?

Yapılabilecek en iyi şey e ile üstüne atladıgında seninde e ile knock back yapman bu sayede q ile stununu vurması icin arada süre geçmesi gerekir belki atamaz bile onun dışında adcnin dikkatli oynaması lazım benim goruşum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, emeğin için teşekkürler.

-CS Thresh op skin.
    -Klasik yapılan hata, ilk e skill ini fullemek, w nun verdiği kalkan early fightlarda iş yapar, bu yüzden ilk w, sonra cooldown dan dolayı q fullenir. Eskiden ilk e fullenirdi fakat nerften sonra bitti.
    -Başlangıç itemleri ne, solo topta shen mu oynuyoruz >.> Bence yadigar kalkan, totem ve 2 pot en kullanışlı başlangıç. Ve şu sarı trinket ı alan supportları anlamıyorum, kırmızı çok daha işlevsel, zaten totem atmak zorundayız. Bunun üstüne bir de karşının totemlerini yokedince işimiz kolaylaşıyor.
    -Ben günateşi yerine randuini şiddetle tavsiye ederim, ve duruma göre mikael de alınabilir.

Umarım Thresh te zaman içinde ustalaşırsın, iyi şanslar
  • @win8

E ile adcne atlayınca sende e ile adamı havaya savurucan,ama aynı şekilde sen karşı birine hook attığında oda esi ile sana gidip q ile stunu yapıştırabilir,Leonaya karşı oynarken bot lanenin kaderi suppa değilde adc ve junglera bağlı bence

@Emple

İsteyen koyuyor,ama ben pek agresif olmadığım için böyle kullanıyorum.

@Shyvana

Tam olarak okumadığın yorumdan anlaşılıyor zaten, o koca yazıda birtek fulleme olayına doğru bakıyorum ama e fullenmeside yararına çıkıyor ki bu başlangıç itemleri ne? den sonra pek okumak istemedim yeni sezonda bu başlangıç hem popüler oldu ve adcde sarı trinket alırsa 2 ward ilk base'e kadar yetiyor.Gerçekten o başlangıç kısmını okusan sightsonedan sonra red trinket aldığımı söylemiştim.

Hangi skilli fullemenin iyi olduğunada Krepo Reyiz karar versin.

http://www.probuilds.net/guide/EUW/1260445606/19307829

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Born To Die -- 5 Ocak 2014; 20:24:57 >

• runler hatali threshe kirmizilar buyukler ad olmali(altin runlerinden daha iseyariyor thresh icin)
    3.item statik olmali
    (altin itemi ward itemi statik ardindan gu. atesi sprit visage falan karsiya gore, yada warmong + g .a
    .
    ben q ve w beraber fulluyorum e artik uselesskaldi (digerlerine nazarn)
    .
    masteriesde hatali 9-11-10 olursa coooook rahat bir lane olur sizin icin ilerde threshte ustalasman dilegiyle
  • runler hatali threshe kirmizilar buyukler ad olmali(altin runlerinden daha iseyariyor thresh icin)
    3.item statik olmali
    (altin itemi ward itemi statik ardindan gu. atesi sprit visage falan karsiya gore, yada warmong + g .a
    .
    .
    masteriesde hatali 9-11-10 olursa coooook rahat bir lane olur sizin icin ilerde threshte ustalasman dilegiyle
    .
    unutmadan
    .
    q hook atar uzerine ucar
    w portal atar
    e uzaklastirir
    r ortamin ortasina koyar
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

runler hatali threshe kirmizilar buyukler ad olmali(altin runlerinden daha iseyariyor thresh icin)
    3.item statik olmali
    .
    .
    .
    unutmadan
    .
    q hook atar uzerine ucar
    w portal atar
    e uzaklastirir
    r ortamin ortasina koyar
    .

Sen nirden biliyon la thresh i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

runler hatali threshe kirmizilar buyukler ad olmali(altin runlerinden daha iseyariyor thresh icin)
    3.item statik olmali
    .
    .
    .
    unutmadan
    .
    q hook atar uzerine ucar
    w portal atar
    e uzaklastirir
    r ortamin ortasina koyar
    .

İsteyen 21-9 gider botrk falan kasar :) dediğim gibi ben defansif oynuyorum pek agresif olmam amacım damage çıkartmak değilde yanımdakileri korumak :) Yorumun icin teşekkürler
  • ad rün ile girip masteryde 9 verip(ad) için ilk basede doran blade alarak çok iyi harasslarsın hatta adcden kat kat fazla vurma ihtimalin bile var. supportlara ward yükü kalktı illa defansif kascam diyede birşey bence denemelisiniz ama yanınızda duonuz olsun soloqda pek işe yaramaz gibi
  • Cs treshim var sup becremiyorum ap mid veya adc nasıldır?
  • Yazının tamamını okudum öncelikle. Trinketların gelmesinin asıl amacı supportlara altın kazandırmaktır. Base atmadan 15 dakika lane de kaldığını düşün, geri döndüğünde trinket alsan bile koridor safhası bitmek üzere olacağından trinket ı boşuna almış olacaksın. Amaç early game de gold kazanmak ve oyunda geri kalmaman. İlk 15 dakikalık zaman diliminde doranın kalkanı ve yadigar kalkanın sana kazandırdığı altın farkı çok açık.
    Bu arada beni yanlış anlama, burada seni birilerine rezil etmek için kötülemeye çalışmıyorum. Sadece hatalı olabileceğin yerleri göstermeye çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Cs treshim var sup becremiyorum ap mid veya adc nasıldır?

AP Mid olcağını sanmıyorum,denemedim ama adc için rangei çok düşük solotopta off tank ad yada full ad gidilir bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Yazının tamamını okudum öncelikle. Trinketların gelmesinin asıl amacı supportlara altın kazandırmaktır. Base atmadan 15 dakika lane de kaldığını düşün, geri döndüğünde trinket alsan bile koridor safhası bitmek üzere olacağından trinket ı boşuna almış olacaksın. Amaç early game de gold kazanmak ve oyunda geri kalmaman. İlk 15 dakikalık zaman diliminde doranın kalkanı ve yadigar kalkanın sana kazandırdığı altın farkı çok açık.
    Bu arada beni yanlış anlama, burada seni birilerine rezil etmek için kötülemeye çalışmıyorum. Sadece hatalı olabileceğin yerleri göstermeye çalıştım.

Yanlış anlamadım başkan her türlü yoruma açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Cs treshim var sup becremiyorum ap mid veya adc nasıldır?

AP Mid olcağını sanmıyorum,denemedim ama adc için rangei çok düşük solotopta off tank ad yada full ad gidilir bence :)

Saol yarın denicem
  • Bu arada Thresh i olup da adc oynamayan arkadaş varsa mutlaka denesin, tek atan sayılı adc lerden :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.