Şimdi Ara

PREMİNYUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben tek tık programlarına karşıyım ancak herkezin preminyum alcak durumu yok örneğin ben 3 yıllık oyuncuyum heveslendim ilk defa bronz preminyum alcam...ancak kredi kartıyla alamam nerede bayilikler olduğunu nerden öğrene bilirim...

• preminyumaslında iyi bir boss ismi fena değil bunu değerlendirsin ko yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birlik001 -- 5 Ocak 2007; 23:58:31 >
  • 12 yaşındasın dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuhafçocuk

12 yaşındasın dimi

kusura bakma ama seninde nick fazla göstermiyor(hakaret anlama sakın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuhafçocuk

12 yaşındasın dimi

ne alaka?zaten kimin 12 yaşında olduğu belli.
  • ya bırakın birbirinize sataşmayı kardeşimize cevapı verin ben bilmiyorum
  • arkadaşım ben 15 yaşındayım diğer arkadaşa beni savunduğu teşekkür ediyorum ama gerek yoktu bu o arkadaşımızın düşüncesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw Golf Plus
    20 yıl önce açıldı
    HYUNDAİ ELANTRA ELİTE PLUS
    8 yıl önce açıldı
    FIAT EGEA HB VE SW
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • int cafeden satışlar war kredi kart ın yoksa yada kullanmaktan çekiniyosan ordan alabilirsin yada bayilikten almak istiyosan americaya gidebilirsin orda bayilikleri war...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:IImmortalLty:_

int cafeden satışlar war kredi kart ın yoksa yada kullanmaktan çekiniyosan ordan alabilirsin yada bayilikten almak istiyosan americaya gidebilirsin orda bayilikleri war...

arkadaşım int cafelerde var ama fazla para istiyolar yinede paylaşım için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: zehir9494

quote:

Orjinalden alıntı: _:IImmortalLty:_

int cafeden satışlar war kredi kart ın yoksa yada kullanmaktan çekiniyosan ordan alabilirsin yada bayilikten almak istiyosan americaya gidebilirsin orda bayilikleri war...

arkadaşım int cafelerde var ama fazla para istiyolar yinede paylaşım için saol

bu oyunda premiumla oynayan hiçmi kredi kart ı olan bi tanıdıgın yok illaki olması lasım bnm pre mi oyundaki bi ark a parayı weriyorum o kendi kredi kartıyla alıyor böle bi tanıdıgın hiç mi yok en basitinden bunu yap bari...!

• Ankarada oturuyorsan
    chatlak ınternet cafe satıyor kızılayda ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.