Şimdi Ara

PREMINIUM KULLANANLAR BI BAKINIZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PREMINIUM NASIL ALINIOR..RESIMLI BIR SEKILDE ANALTABILCEK VARMI..PARPAL MAYPAL BISEYLER DIOR BU...Bİ DE BENİM KREDİ KARTI TL CINSINDEN...PREMINIUM ALABİLİRMİYİM...DOLAR İSTİOR O???ACELE YAZIN ALMAM LZIM BUGÜN..

• Forumun "Ko'ya üye olmak' bölümünden faydalanabilirsin
  • baktım..knightın sitesndekinin aynısı ama benim kart tl cinsinden ama preminum dolar istior...bu nasıl olcak??
  • beyler hadi anlatın birniz acelem var :((
  • arkadasım premium olmak aslında cok basit.

oyunun içinde de premium olabiliyorsun. Power up store bolumune gir orda hangi uyeligi seçeceksen uzerine tıkla BUY yazan yere tıkla.
    sonra o seni kayır bolumune yonlendirecek orda $ cinsi yazar atıyorum Gold Uyelik 24 USD yazar onu senin kredi kartından ceker. Yani senin kartın YTL olması farketmez o Kur cinsinden ceker.

ardından PAYPAL a yazdıgın mailine bi activite kodu gelir onaylıyormusunuz vs.vs. cinsinden o linkede tıklarsın
    hayırlı olsun premiumsun :)
  • scott ben pederin kredi kartıyla üye olmuştumda acaba bankamatiklede olunuyomu
  • Paypal ile ödemek için dewww.paypal.com üye oluyorsun zaten kredi kartı no falan soruyor. Knightonlineworld.com'dan da üye olunuyor ve zaten mail şifre falan soruyordu hatırladığım kadarıyla. Fiyatı da yazıyor zaten orada bronze alacaksan 9$ civarı. Ödeyince açıyorlar hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.