Şimdi Ara

Premiere büyük videoyu encoder küçültemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Premierden işim bitince control+m yapıyorum ve youtube 1080p ayarlayıp "queue" butonuna tıklıyorum beni media encodera yönlendiriyo orda renderliyor ve boyutunu çok düşürmüyor yani 10 dakikalık bir video yine 1 gb üstü handbrake atıyorum o bile 800e falan cekebiliyor nereyi yanlış yapıyorum ekran kartım çok iyi değil gt 940m ve intel hd graphics 4000 var?



  • xmedia recode ile dene bitrate i düşük ver tabi kalite azalacak

  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Hocam bide şey sorucam önce premiereden renderlayip sonra mı encodere atmalıyım ben direk aktarıp media encoderden renderliyorum ve boyut çok düşmüyor
  • media encoderın bitrate ayarlarına bak o zaman muhakkak ayarı vardır hedef bit hızı


    Premiere büyük videoyu encoder küçültemiyor
  • Premiere'in kendi H264 encoder'ı oldukça kötü, Adobe Media Encoder kullanmaya da gerek yok. FFMPEG kullanan Voukoder, TMPGenc, Aftercodecs gibi plugin'lerle çok daha kaliteli ve düşük boyutlu çıktı alınabilir. Video boyutunu düşürmek için düşük bitrate'lerle encode yapılması gerekir. 2 pass VBR encoding video boyutunu düşürüp bitrate optimizasyonu amaçlı olduğundan az miktarda daha düşük boyutlu video çıktı almaya yardımcı olur. Encoder ayarlarında very slow seçilirse yine kaliteden ödün vermeden video boyutunu düşürmeye yardımcı olur. GPU encoding görüntü kalitesini düşürür, CPU encoding daha uzun sürse de daha kaliteli çıktı verir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.