Şimdi Ara

Premier ligi nereden izleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar premier ligi nereden izleyebilirim site instagram adresi vs onerirmisiniz hele bugünki arsenal city macini kacirmai istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tv8. fikret engin sunuyor
  • Digiturk aylık 15 tl'ye spor extra paketi satıyor ve içinde Süper Lig dışında her lig var. İtalya,Fransa,İngiltere vs. Çok gelmezse 15 tl bence ver gitsin link arama derdin olmaz ve mis gibi görüntü oluyor.
  • Universiteye gideceğim hocam son ayim evde

• quote:

Orijinalden alıntı: imperialred19

Universiteye gideceğim hocam son ayim evde
    Geçmiş olsun hocam Bir sürü yayın oluyor internette ama hepsinin görüntü çamur oluyor. Eğer para sorun olmazsa bence al o paketi düzenli takip edeceksen. Çünkü 4 sene önce üniversiteye başladığımda ben de izlemek istiyordum bir gün kampanyaya denk geldim bedavaya 1 aylık aldım o paketi ve yurt netiyle bile Hd izleyebiliyordum internet sorun olmuyor neredeyse. 1 mbit bile olsa yeter diye düşünüyorum.

• https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

Burdan tüm maç linklerini bulursun rahat.

Türkçe istiyorsan alttaki site iyidir.

http://www.taraftariumtv1.com/
  • Digiturkun sitesinden izleyebiliyorsam alayim hocam ben uyduya işleniyor sandim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Digiturkun sitesinden izleyebiliyorsam alayim hocam ben uyduya işleniyor sandim
    Yok hocam siteden izleyebilirsin siteden.
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam

• Tesekkur ederim alacagim bi de sey soracagim acaba sadece premier lig icin paket varmidir?

• reddit e bak hepsi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekkur ederim alacagim bi de sey soracagim acaba sadece premier lig icin paket varmidir?
    Sanmıyorum ama bakmak lazım. Ayda 5 tl'ye falan paket satacaklarını düşünmüyorum hiç her ligi eklemiş adamlar süper lig dışında. Dolar vs. bu durumdayken 15 tl ye bir şey görünce bana ucuz geliyor nedense.
  • Benim var digitürk ün 15 liralık paketinden. Eğer internetin varsa tavsiye ederim.Premier lig ve championship efsane liglerdir. Ayrıca ispanya ve italya da var. Görüntü kötü değil. Digitürk ün sitesinde ne kadar mb gideceği falan yazıyor. Bu paketi istediğin zaman iptal edebiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier Ligin şu anda lisans hakları S Sport Plus'ta. Türkiye'deyseniz zaten sorunsuz olarak bu site üzerinden izleyebilirsiniz. Ancak yurt dışındaki spor severlerin bir VPN kullanması gerekiyor. Konuyu detaylıca şurada anlattım: https://www.vpnxd.com/tr/s-sport-yurt-disinda-nasil-izlenir//

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.