Bildirim
Premier ligi nereden izleyebilirim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tv8. fikret engin sunuyor -
Digiturk aylık 15 tl'ye spor extra paketi satıyor ve içinde Süper Lig dışında her lig var. İtalya,Fransa,İngiltere vs. Çok gelmezse 15 tl bence ver gitsin link arama derdin olmaz ve mis gibi görüntü oluyor. -
Universiteye gideceğim hocam son ayim evde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocamquote:
Orijinalden alıntı: imperialred19
Universiteye gideceğim hocam son ayim evdeBir sürü yayın oluyor internette ama hepsinin görüntü çamur oluyor. Eğer para sorun olmazsa bence al o paketi düzenli takip edeceksen. Çünkü 4 sene önce üniversiteye başladığımda ben de izlemek istiyordum bir gün kampanyaya denk geldim bedavaya 1 aylık aldım o paketi ve yurt netiyle bile Hd izleyebiliyordum internet sorun olmuyor neredeyse. 1 mbit bile olsa yeter diye düşünüyorum.
-
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/
Burdan tüm maç linklerini bulursun rahat.
Türkçe istiyorsan alttaki site iyidir.
http://www.taraftariumtv1.com/ -
Digiturkun sitesinden izleyebiliyorsam alayim hocam ben uyduya işleniyor sandim
Yok hocam siteden izleyebilirsin siteden.quote:
Digiturkun sitesinden izleyebiliyorsam alayim hocam ben uyduya işleniyor sandim -
Sagolun hocam
Tesekkur ederim alacagim bi de sey soracagim acaba sadece premier lig icin paket varmidir?
reddit e bak hepsi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum ama bakmak lazım. Ayda 5 tl'ye falan paket satacaklarını düşünmüyorum hiç her ligi eklemiş adamlar süper lig dışında. Dolar vs. bu durumdayken 15 tl ye bir şey görünce bana ucuz geliyor nedense.quote:
Tesekkur ederim alacagim bi de sey soracagim acaba sadece premier lig icin paket varmidir? -
Benim var digitürk ün 15 liralık paketinden. Eğer internetin varsa tavsiye ederim.Premier lig ve championship efsane liglerdir. Ayrıca ispanya ve italya da var. Görüntü kötü değil. Digitürk ün sitesinde ne kadar mb gideceği falan yazıyor. Bu paketi istediğin zaman iptal edebiliyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Premier Ligin şu anda lisans hakları S Sport Plus'ta. Türkiye'deyseniz zaten sorunsuz olarak bu site üzerinden izleyebilirsiniz. Ancak yurt dışındaki spor severlerin bir VPN kullanması gerekiyor. Konuyu detaylıca şurada anlattım: https://www.vpnxd.com/tr/s-sport-yurt-disinda-nasil-izlenir//
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X