Şimdi Ara

Premier Divx Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
28.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hipernex.com/Product.aspx?CategoryId=76&ItemId=11364

İşte özellikler-bence bu özelliklere bu fiyat-şapka çıkartılır.Ben almayı düşünüyorum.Philips kadar kaliteli değildir belki ama aradaki fiyat farkına da ses sistemi alırım canavar gibi.Bu fiyattan daha uygun satan yerler de mevcut

• Evet fiyatı özelliklerine göre baya uygun, ayrıca carreforda daha ucuz hemde 28 şubat a kadar axcess karta peşin fiyatına 10 taksit yapıyorlar,bende almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim
    linki burda:
    http://carrefour.com.tr/urundetay.asp?ProdId=1690
  • fiyatı baya iyiymiş ya baya ucuz...
    -progresive scan output ile monitore bagladım cok guzel goruntu aldım.
    -analog 5+1 çıkışlarına philips a2.610 setimi bilgisayardan sokup taktım.ac3 divxleri 5+1 izleyebildim.
    -altyazının filmle aynı isimde olmasına gerek yok..sub ve .srt uzantılı altyazıları sorunsuz okudu.
    -bir dvd ye 4-5 film atıp menuden browse ile seçip izleyebilirsiniz.
    -başta altyazılar küçük gibi geldi ama alışınca normal geliyor.
    -bir başka forumda bir arkadaş yetkili servisi aramış 1-2 ay içinde yeni firmware gelecek demişler.
    -mustafa hakkında herşeyde renkler karıştı biraz.onun haricinde 15 - 20 film denedim hiç problem çıkmadı.
    -goruntu kaliteside bence çok iyi.
  • quote:

Evet fiyatı özelliklerine göre baya uygun, ayrıca carreforda daha ucuz hemde 28 şubat a kadar axcess karta peşin fiyatına 10 taksit yapıyorlar,bende almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim
    linki burda:
    http://carrefour.com.tr/urundetay.asp?ProdId=1690

m runo çok düşündün almak için
    carrefourdan al beğenmessen gider iade edersin hem boylelikle başkalarının yorumlarına göre hareket etmemiş olursun...

• ya ben kawai mi yoksa bumu onun için düşünüyorum
    kawai de güzel çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DivX
    20 yıl önce açıldı
    mp4 player paylaşımları
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "quatroxx" bu premier divx player da ön paneldeki tuşlara basınca ses falan çıkarıyor
    yani tuş sesi falan koymuşlar alete cep tellerde olduğu gibi, bunu kapatmanın bi yolu var mı?
    yada sen kapatabildin mi? menülerde ayarlarda falan kapatma seçeneği gibi bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 27 Şubat 2005, 0:53:30 >
  • menude oyle bir ayar gormedim.
  • Vestel 4500 (4550 değil)

2011 1.3 CDTI Astra Cosmo
  • peki kullanım klavuzunda falan yok mu o sesi gidermedin bi yolu?
    adamlar güzel yapmışlar ama o sesi herkes duymak istemeyebilir, özellikle de ben.
  • dostum alt yazılar çok mu küçük???Bi de fontu saıymış sanırım.Benim anlayamadığım birşey var-bu kadar özellik koyuylar playera font buyuklugu ayarlamak gibi basit birşeyi koymuyolar????
    quote:

Orjinalden alıntı: quatroxx

ben aldım.çok memnunum.
    -analog 5+1 çıkışlarına philips a2.610 setimi bilgisayardan sokup taktım.ac3 divxleri 5+1 izleyebildim.
    -altyazının filmle aynı isimde olmasına gerek yok..sub ve .srt uzantılı altyazıları sorunsuz okudu.
    -bir başka forumda bir arkadaş yetkili servisi aramış 1-2 ay içinde yeni firmware gelecek demişler.
    -mustafa hakkında herşeyde renkler karıştı biraz.onun haricinde 15 - 20 film denedim hiç problem çıkmadı.

• Beyler premierin web sitesi war mı acaba???
  • web sitesi var ama pek güncel değil
    bu ürünü de koymamışlar daha,

www.premierelektronik.com.tr

aslında siteyi güncellememişler hiç o yüzden herhalde
    bugün yine carrefour a gittim,promosyon reyonuna baya bi getirmişler bunlardan
    baktım jelatinin üzerinde üretim tarihi yazıyodu
    daha ocak ayında üretilmiş ve yeni yani.
    çoğu yerde ellerine yeni getiriyo.
    hepsiburada da ve hipernex te de yoktu bir hafta önceye kadar.
  • okadar küşüçük değil 6 metreden 72 ekran tvde rahat okunuyor...sarımtırak bir altyazı rengi var.fontlar türkçe.
    kılavuzunda o açılış sesi ile ilgili bişey yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: SeLPaK

dostum alt yazılar çok mu küçük???Bi de fontu saıymış sanırım.Benim anlayamadığım birşey var-bu kadar özellik koyuylar playera font buyuklugu ayarlamak gibi basit birşeyi koymuyolar????
    quote:

Orjinalden alıntı: quatroxx

ben aldım.çok memnunum.

• Arkadalar bende aldım bir adet ve kullandım ama sadece bir tek sorunum var bu cihaz txt uzantılı alt yazıları okumuyorsanırım bununla ilgili bir bilgisi olan varmı.

Orjinalden alıntı: SeLPaK

Beyler txt leri göstermiyomuş ama bu şikayetleri info@premier.com.tr bildirirsek sanırım update ile düzeltirler.Bende alıcam olayerı-txt alt yazılıların nettn .sub veya srt sini indiriveriririz.

pardon info@premierelektronik.com.tr olcaktı
  • süper bi alet yaw. saol birader haber verdiğin için....
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.