Şimdi Ara

pre-s4 best backdoor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence oyunun uygulanabildiğinde en iyi taktiklerinden nasıl yapılır sizce champ olarak yi-shaco

build olarak

wrigle feneri
    as bot(+15 hız)
    statik
    bt
    ie
    pd

smite+ghost

ben bunu kullanıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu itemleri tamamlamak 40 dk nı alır .o kadar uzun süren pek maç olmuyo genelde
  • Tryn favorim. Tp almis shaco da kule birakmaz ama trynın tf de falan da cok is yaptigini düşünürsek tryn. Shen +tp de guzel taktik ama split push BD için tryn.

• Shaco
    As bot
    Statik
    Hydra (minyon)
    Youmuu
    Trinity
    Kanasusamış/ ebedi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

bu itemleri tamamlamak 40 dk nı alır .o kadar uzun süren pek maç olmuyo genelde

sırayla yani hepsinin bitmesi gerekmiyor 20 dakikadan 4 kule yıksan rahat baskı kuruyosun bide bd en sevdiğim özelliği 300 farm bile buluyosun hatta belli seviyeden sonra korumaya tek gelenleri kesebiliyosun

• Bazı Shaco'lar görüyorum smite almıyor. Ignite + exhaust ya da TP gidiyorlar. Bence ultra mal bir strateji. Smite, objective control açısından olmazsa olmaz. Ignite Shaco'nun vazgeçilmezi. Zaten oyun başında varlığını sürdürmek için adeta savaş veriyorsun Shaco ile. Manası ayrı sorun, HP'si ayrı. Tek odaklanmada iki CC yedimi ölüyorsun. Usta oyuncular hangisi klon hangisi değil anlayabiliyor. Two-shivv poison büyü hasarı vuruyor. Ne zaman rework gelecek merakla bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Valorant [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.