Şimdi Ara

pratikev.com güvenilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Insallah sorunun tez cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hiç tanımadığım siteydi....World kart sitesinde pratikev de alışverişie 30 puan veriyordu. Baktım world kendi sitesinde kamapnaya yaptığına göre güvenirlir site sandım. 30.08.2012 de 2 adet ürün aldım. bir fritöz birde çocuk koltuğu. Fritöz 4 günde geldi. Çocuk koltuğu gelmeyince aradım, bana ürünü temin edemediklerini 2-3 gün daha beklememi söylediler.(bu arada ürün fiyatı artmış fakat satışa devam etmekteydi sitede.) bende 2-3 gün içerisinde gönderilmezse para iadesi yapmalarını söyledim... 3 gün sonra aradım kimse cevap vermedi telefonlara. Güyaaaa çağrı merkezini yeniliyorlarmış. 5 mesa mesaj attım. Cevap yazan olmadı. Fax çektim faxları çalışmıyor. Hiçbir şekilde sitede kimseye ulaşılmıyor. Dolandırıldığımı düşünüyorum.

4 gün önce World kart müşteri hizmetlerini aradım. Bu siteyi tanımam etmem sizin sayfanızda görünce dürüst firma sandım dedim. alışveriş yaptım. Fakat şuan hiçbirşekilde ulaşamıyorum, dolandırıldım dedim. Bana çağrı merkezlerine fax çekmemi söylediler. magduriyetimi bildirip yapıkrediye fax çektim. Bugün aradım müşteri hizmetkerini değerlendirmeye almışlar. 2-3 gün içerisinde sonuçlanır dediler. Bekliyorum belki yapıkredi parayı geri yollar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mexmet2

SAKIN AMA SAKIN BİRŞEY ALMAYIN BU SİTEDEN...
    BEN YANDIM SİZ YANMAYIN

Hiç tanımadığım siteydi....World kart sitesinde pratikev de alışverişie 30 puan veriyordu. Baktım world kendi sitesinde kamapnaya yaptığına göre güvenirlir site sandım. 30.08.2012 de 2 adet ürün aldım. bir fritöz birde çocuk koltuğu. Fritöz 4 günde geldi. Çocuk koltuğu gelmeyince aradım, bana ürünü temin edemediklerini 2-3 gün daha beklememi söylediler.(bu arada ürün fiyatı artmış fakat satışa devam etmekteydi sitede.) bende 2-3 gün içerisinde gönderilmezse para iadesi yapmalarını söyledim... 3 gün sonra aradım kimse cevap vermedi telefonlara. Güyaaaa çağrı merkezini yeniliyorlarmış. 5 mesa mesaj attım. Cevap yazan olmadı. Fax çektim faxları çalışmıyor. Hiçbir şekilde sitede kimseye ulaşılmıyor. Dolandırıldığımı düşünüyorum.

4 gün önce World kart müşteri hizmetlerini aradım. Bu siteyi tanımam etmem sizin sayfanızda görünce dürüst firma sandım dedim. alışveriş yaptım. Fakat şuan hiçbirşekilde ulaşamıyorum, dolandırıldım dedim. Bana çağrı merkezlerine fax çekmemi söylediler. magduriyetimi bildirip yapıkrediye fax çektim. Bugün aradım müşteri hizmetkerini değerlendirmeye almışlar. 2-3 gün içerisinde sonuçlanır dediler. Bekliyorum belki yapıkredi parayı geri yollar diye.

Para geri geliyor ama süreç gerçekten uzun. Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir site. Yanından bile geçmem Fiyat rerefansı olarak bile almam.
    Tahminen yatırılan parayı işletiyorlar paradan biraz para kazanıp sonra iade ediyorlar. En azından ediyorlar. Çağrı merkezindeki kıza demediğimi bırakmadım. Küfür etmediğim kaldı. Gerçi etsem de gücüne gitmeyecekti biliyorum. Ama hiç. Ha duvara konuşuyorum ha telefona... Bir daha böyle bir APTALLIK yapmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

quote:

Orijinalden alıntı: mexmet2

SAKIN AMA SAKIN BİRŞEY ALMAYIN BU SİTEDEN...
    BEN YANDIM SİZ YANMAYIN

Para geri geliyor ama süreç gerçekten uzun. Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir site. Yanından bile geçmem Fiyat rerefansı olarak bile almam.
    Tahminen yatırılan parayı işletiyorlar paradan biraz para kazanıp sonra iade ediyorlar. En azından ediyorlar. Çağrı merkezindeki kıza demediğimi bırakmadım. Küfür etmediğim kaldı. Gerçi etsem de gücüne gitmeyecekti biliyorum. Ama hiç. Ha duvara konuşuyorum ha telefona... Bir daha böyle bir APTALLIK yapmayacağım.

Sonunda para iadesini alabildim. Fakat pratikev parayı geri yollamadı. World kart müşteri hizmetlerine faks çekmiştim. fax tan 3.gün sonra işlem iptali olarak parayı kartıma iade ettiler. Başınıza böyle birşey gelirse direk kartınıza ait müşteri hizmetleriyle diyaloğa geçin. Adamlarla muhattap olmanıza bile gerek yok. çok geç geliyormuş para.

Çocuk oto koltuğunu ticaretmerkezi.com dan spariş verdim. daha önce alışveriş yaptığım site değildi. Fakat busefer kapıda ödeme olarak spariş ettim. hatta telefon açtım müşteri hizmetlerine verdim sparişi. saat 13:30 da spariş verdim. akşam 20:00 da PTT kargoya vermişler. kart çekimine göre 10-15 TL fazla oluyor ama yinede sağlam oluyor. kargo bilgileri geldi mailime. Bundan sonra beleş olsa kat ile alışveriş yapmıyacagım böyle sitelerden. yaklaşık 10 yoldır hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum. belki 40 tane alışverişim oldu. bu siteden başkasına güvenmem...

• arkadaşlar..
    pratikev.com dan sipariş ettiğim bir ürünü iptal ettim.
    ücret iadesi için söylenen tarih üzerinden 39 gün geçti..
    defalarca iletişime geçtim ama sonuç alamadım.
    mahkeme yoluna gidicem gibi görülüyor..
    sikayetvar.com a bakarsanız benim gibi benzer sıkıntılar yaşayan birçok kullanıcı var.
    ben yandım siz yanmayın..
  • Bunlar büyük ihtimalle battılar. Telefonlar cevap vermiyor. 0216 505 74 25 no'lu şirket telefonu da cevap vermiyor.www.intersales.com.tr sitesinin alan adı hakkını bile yenilememişler. 10 gündür siparişim tedarik aşamasında ve iptal bile ettiremiyorum. Muhattap yok. Piyasayı vurup kaçacaklar gibi görünüyor. Ve bunları şikayet edebileceğimiz hiçbir merci yok. Yazık.
  • Adamlar dolandırıcının önde gidenidir. Siz siz olun bütün forumlarda herkesi uyarın bu site 2012 başından beri güvenilir değildir. test ettim maalesef SRK25ZJ-S 9.000 Btu İnverter Split Klima aldım ve dolandırıldım. Uzak durun bu siteden...

Orijinalden alıntı: ugurbarzok

Adamlar dolandırıcının önde gidenidir. Siz siz olun bütün forumlarda herkesi uyarın bu site 2012 başından beri güvenilir değildir. test ettim maalesef SRK25ZJ-S 9.000 Btu İnverter Split Klima aldım ve dolandırıldım. Uzak durun bu siteden...

Kredi kartını aldığın bankayla görüş. Ekstrede görülen şu alışveriş karşılığında, mal/hizmet alamadım diye belirt. İlgileneceklerdir.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.