Şimdi Ara

Prandelli den Erdal Keser'e Veto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alatasaray'da Prandelli dönemi hareketli başladı. İtalyan teknik adam, 10 oyuncuyu Avusturya kampına götürmeme kararı aldıktan sonra idari olarak da önemli bir karara imza attı.

Ujfalusi'nin yerine göreve sportif koordinatör olarak getirilen Erdal Keser'in kulübede Prandelli ile birlikte yer alması bekleniyordu. Ancak deneyimli teknik adam, İtalya'dan getirdiği yardımcılarının kulübede yer alacağını belirtip Erdal Keser ismini kibarca reddetti.

Ünal Aysal'ın Almanya'daki futbol yapılanmasında kulüp adına görevlendirdiği isimlerden biri olan Keser, yeni sezonda sportif koordinator olarak daha geniş yetkilerle görev yapacaktı.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra Ünal Aysal'ın Erdal Keser konusunda yeni bir tanımlama yapması bekleniyor. Tecrübeli futbol adamının saha dışında kulüp adına önemli görevler üstleneceği belirtildi.

Erdal Keser, sarı-kırmızılı ekip ile yönetim arasında köprü olarak oyuncuların sıkıntılarını dinleyecek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yer alıp takım ile beraber vakit geçirecek fakat Prandelli'nin istegi üzerine yedek kulübesinde yer almayacak.
    http://www.ntvspor.net/haber/son-haber-t/110249/keser-prandelliden-veto-yedi

Tam tahmin ettiğim gibi,Mancini yaşadığı tüm problemleri ve düştüğü hataları,arkadaşının düşmemesi adına bir bir güzelce anlatmış ve tembihlemiş besbelli.Mancini geldiğinde Tugay'ı yanına monte edenler yzüünden,Mancini tüm yardımcıları iel gelememiş,ve uyumsuz olduğu bir adamla yararsız,uyumsuz bir çalışma durumunda kalmıştı.Prandelli hababam sınıfında göreve yeni başlayan müdür yardımcısı,Mahmut hoca gibi...Herşeyden haberdar,hababamı tanıyor ve göz açtırmayacak,üstesinden gelecek

• Helal olsun bomba gibi geldi, bomba gibi yürütüyor işleri.
  • prandelli yakında hızını alamayıp ünal aysalı falan da yollayacak diye korkuyorum
  • ben anlamıyorum teknik direktör gelmeden transferleri yardımcı vs getirmeleri..
    teknik direktörü getirirsin çalışacağı adamlarıda kendi belirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: None342

prandelli yakında hızını alamayıp ünal aysalı falan da yollayacak diye korkuyorum

nerde o günler,işini bilen,siyasete biat etmeyen,futboldan anlayan biri gelir belki.İnan Kıraç gibi biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

prandelli yakında hızını alamayıp ünal aysalı falan da yollayacak diye korkuyorum

nerde o günler,işini bilen,siyasete biat etmeyen,futboldan anlayan biri gelir belki.İnan Kıraç gibi biri

hükümetle ters düşersek kulübün açıklarını falan çıkarırlar herhangi bir konuda, ve ya işlerimize zorluklar çıkabilir

bu yüzden sevmesek de yanlarında olmak iyidir

• quote:

quote:

Ünal Aysal 2 yıldır siyasete biat etmedi ne oldu . Diğer takım yöneticileri biat edip edip her türlü vurgunu yaptı. Ünal Aysal ise 2 yıldır randevu dahi alamıyor Basketbol takımları için yapılması planlanan salonun izinlerini almak için gerekli bakanlıklardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

quote:

Ünal Aysal 2 yıldır siyasete biat etmedi ne oldu . Diğer takım yöneticileri biat edip edip her türlü vurgunu yaptı. Ünal Aysal ise 2 yıldır randevu dahi alamıyor Basketbol takımları için yapılması planlanan salonun izinlerini almak için gerekli bakanlıklardan

olsun,ne kaybederiz ki? kupa mı? para mı? ? servet mi? hangisi itibar dan daha fazla para eder ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

quote:

olsun,ne kaybederiz ki? kupa mı? para mı? ? servet mi? hangisi itibar dan daha fazla para eder ki.

Bu konuda kesinlikle hak veririm . Benim de hiç ama hiç hoşuma gitmedi Ünal Aysal'ın dün o ortamda bulunması ama kulüp çıkarları için bunları yapması da çok da yadırganacak bir durum değil

• Prandelli tam anlamıyla Fatih Terim otoritesi getirdi. Bir yabancı hocanın böyle bir anlayışla buraya gelmesi inanılmaz. Hem kendine güvenini hem de işini ne kadar sahiplendiğini gösteriyor.

Tam aradığımız karakter diyebilirim. Futbol şansı da yanında olur umarım.
  •  Prandelli den Erdal Keser'e Veto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Prandelli tam anlamıyla Fatih Terim otoritesi getirdi. Bir yabancı hocanın böyle bir anlayışla buraya gelmesi inanılmaz. Hem kendine güvenini hem de işini ne kadar sahiplendiğini gösteriyor.

Tam aradığımız karakter diyebilirim. Futbol şansı da yanında olur umarım.

fatih terim mi otoriterdi riera,melo olayı kimin döneminde yaşandı? engin baytar kimin döneminde hakem dövdü? hakemi kendisi de dövmeye kalkmadımı? otoriterlik bağrıp çağırmak,küfretmek değildir.Bugün o sessiz sakin Löw ,milyar kere daha fazla otoriterdir terim den
  • Sen git otorite nedir öğren gel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.