Şimdi Ara

PRAKTICA Tablet (Yeni) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
39.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sence bende onu kuruyum mu ya?kararsızım.Kurulum nasıl acaba anlatabilir misin ? İşlemci ucu ucuna derken kasma falan olmuyor değil mi?Ya da herhangi bir sorun yok değil mi yüklediğin güncelleme sonrası? Yardımcı olursan çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soothsayercan -- 10 Nisan 2012; 21:50:34 >
  • tp 8.1 için olan yazılımı tp 8 e yüklesek sorun çıkarır mı acaba? ürün özellikleri birebir aynı. sadece biri android 2.3, diğeri 4.0 . olmaması için bir neden göremiyorum.
  • ya arkadaşlar, prakticanın sitesinden talimatları izleyerek güncelleme yapacam ama aygıt yöneticisinden sürücü tanıtma işlemini yapamıyorum bir türlü,yüklenmiyor indirdiğim sürücü? Yardımcı olursanız çok sevinirim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soothsayercan

ya arkadaşlar, prakticanın sitesinden talimatları izleyerek güncelleme yapacam ama aygıt yöneticisinden sürücü tanıtma işlemini yapamıyorum bir türlü,yüklenmiyor indirdiğim sürücü? Yardımcı olursanız çok sevinirim ya.

tanıtıp yükleme işini bende beceremedim. bu arada hangi güncelleştirmeyi yükleyeceksiniz ?
  • Prestigio MultiPad PMP5080B güncelleştrimesini, @dark lord yüklemişti ya onu.Ama öncesinde gereken işlemi yapamadım ya..
  • hocam link varsa sana zahmet versende bir de ben denesem. bir kaç mesaj önce yazdığım gibi tp 8.1 için olan yazılımı yüklesek sorun çıkarır mı acaba? cihazların sistem özellikleri birebir aynı.
  • http://www.prestigio.com.tr/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_PMP5080B
    vala ben buradan indirdim.Senin dediğin tp 8.1de aynı evet ama ben bunu indirmiştim,bide denenmiş ya oyüzden.Ama şu sürücü tanıtma falan onu yapamadım olmuyor win7 kullanıyorum,onu bulabilirsen,yükleyebilirsen haber verirsen çok güzel olur.
  • Yükle tuşuna basmadan ürünü USB kablosu ile bağlatıyı kurun sonra Hazır cihazlar bölümünde en altda (PRK1) Renkli olarak göreceksiniz ve son olarak ürünün açıp kapama tuşunun alt kısmında ses açma kapa tuşunun eksi kısmına baslı tutara arka kısımdaki (RESET) tuşuna basıyoruz elimizi eksi tuşundan kaldırmıyoruz (PRK1) yeşil renk olana kadar, yeşil rengi gördükten sonra eksi tuşunu bırakıyoruz en altda (Güncelle) tüşüna basıp güncellemenin bitmesini bekliyoruz. (Yaklaşı bu güncelleme 5 ile 10 dk arası sürmektedir.)

bu kısmı uyguladın mı?
  • Onu bende okudum Praktica sitesinden ama olmuyor,önce tableti tanıtmak gerek diyor ya sürücü yüklüyoruz ya,o kısımda problemim var işte.Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt yok bnde,taşınabilir aygıt olarak algılıyor tableti. Ordan girip güncelle diyorum,belirttiğiniz klasör uyumlu sürücü içermiyor falan diyor.
  • aynısı bende de oluyor. sabahtan beri aynı şeye uğraşıyorum. beceremedim bir türlü. yükleyen arkadaş anlatır umarım.
  • kardeş ben yaptım ya vala nasıl oldu anlamadımda tam olarak,tablet kapalıyken yapmamız gerek galba önergeleri
  • cihazı kapatıp usb ye taktım. cihazı açtı. bir şey olmadı. deneyeceğim biraz daha.

edit: benimki de oldu galiba. driver olarak praktikanınkini mi tanıttın yoksa multipadınkini mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagi10best -- 12 Nisan 2012; 22:30:05 >
  • kapalıyken tak aşağı ses tuşu ve resete bas,bişeyler oldu sonra bilinmeyen aygıt geldi,sürücüyü güncelle dedim bizim rock chip dosyası 64 bit ver. seçtim yükledi gayet ama bu seferde güncelleme yapacak program cihazı görmüyor yaa
  • benim ki oldu vallahi. yüklüyor şuan
  • ya olmuyor vala anlamadımki,herşey gayet güzel,usb falan oldu görüyor ama program görmüyor.Benim cihaz sarja taklı belkide ondandır ya sarjı dolsun bide ozaman deneyim
  • benim ki tanıtırken ilk başta hata verdi. driverin olduğu ana klasörü değilde içindeki x86>win7 klasörünü seçtim. direk yeşil yandı programda. sonra yükle dedim. bitti şuan. cihaz başlıyor. heycanlandım
  • cihaz uçuşa geçti valla. muhteşem oldu
  • :D hocam nasıl yaptın ya vala bi anlat,sürücü olarak ne indirdin yazılım olarak hangisini kuruon :)
  • kardeş hangi güncellemeyi kurdun peki
  • Multipadin guncellestirmesini kurdum. Dokunmatik super. Ayrica bu cihaza ekran koruyucu bulmak sart.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.