Şimdi Ara

Praktica tablet acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende praktica tp 8 var.Sarj cihazını tablete takınca kesintili bir ses geliyor sarj cihazından (tablete takmadan önce çıkmıyor) ve tablet hiç açılmıyor sarj da olmuyor.Acılmaması sarj olmadığındanmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 gün önce aliexpress.com dan aldığım t7s e aldığım gün root atmıştım ..herhangi bi sorun olmamıştı gayet güzel çalışıyordu...fakat dün intertte surf yapıyordum masa üzerinde acık bir sekılde bıraktım 5-10 dakıka sonra döndüğümde tablet kapalıydı..açma düğmesine bastım tepki vermiyor şarjı vardı...gene de sarja taktım tık yok. power ve ses kısma düğmesine birlikte 10-20 saniye basılı tuttum..değişik metodlar denedim ..bana mısın demıyor ..şarj olurken şarj lambası yanıyor ama ekran simsiyah herhangi bi tepki yok ..durup dururken ne olmuş olabılır arkadaslar...Çin'e geri servise yollamak ıstemıyorum dogrusu root attık garantı duştu falan derler... zaten taa Çin'e bi daha yolla geri gelmesini bekle falan ..bence zor... ne yapsam.... samsung servısıne götureyım dıyorum samsung işletim sistemi kullanıyormuş ya belki bişeyler yapabilirler...Bu konuda tecrubesi olan varsa yardımcı olabilir mi ..acaba ... teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.