PR çalışması; pek çok marka, kurum ve kişinin tercih ettiği stratejik bir iletişim sürecidir. Bu çalışmaların amacı, hedef kitle üzerinde olumlu bir etki bırakmak ve markanın, kurumun veya kişinin imajını güçlendirmektir.
📢 NEDEN BENİ TERCİH ETMELİSİNİZ?
Kısaca olumlu bir ikna süreci olarak tanımlanan PR çalışmasının tercih edilmesinde pek çok faydadan yararlanabileceğinizi garanti edebilirim. Beni tercih etmeniz halinde PR çalışmamla sağlayabileceğiniz yararlardan bazıları şu şekilde:
🔹 Hedef kitleye kolay bir ulaşım
🔹 Markanız hakkında olumlu bir marka imajının oluşturulması
🔹 Reklama kıyasla daha uygun maliyet
🔹 Geniş etki süreci ve kalıcılık
🔹 Satış oranlarını artırmak
🔹 Müşteri ve marka arasında sadakat bağı oluşturabilmek
🔹 Sektörel açıdan markanın ya da kişinin prestijini arttırmak
PR çalışmaları kapsamında basın bülteni yayınlayarak istenilen hedef kitleye erişmenize yardımcı oluyorum. İhtiyacınız olan popülerliğe uygun olan paket üzerinden benimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
📢 PR ÇALIŞMASI NE İŞE YARAYACAK?
PR faaliyetleri için bir ekibiniz yoksa ben sizlere bu hizmeti profesyonel olarak sunmaktayım. Özgün üretilen içerikler ve profesyonel bir şekilde hazırlanan basın bülteni sayesinde, kısa süre içerisinde markanızın daha büyük kitlelere ulaşmasını sağlarım.
Günümüzde artık her şeyi internet üzerinden yaptığımızı düşünürsek, PR çalışmalarında basın bülteni dağıtımının neden bu kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. Kısaca benimle iletişime geçtiğinizde çalışmalarınızı titizlikle yürütür ve başarıya ulaşmanıza yardımcı olurum.
📢 PR ÇALIŞMASINA BAŞLARKEN
✅ 61saat
✅ Habergazetesi
✅ Krttv
✅ Milligazete
✅ Sondakika-24
✅ Abcgazetesi
✅ Timeturk
✅ Tgrthaber
✅ T24
✅ Turkiyegazetesi
✅ Sondakika
✅ Hürriyet
✅ Ensonhaber
✅ Milliyet
✅ Dha
✅ İha
Diğer servislerde tanıtım yazısı hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
🔹 Öncelikle, hangi amaçla PR çalışması yürütüleceği belirlenmeli ve hedef kitle kesin olarak tanımlanmalıdır.
🔹 Markanız veya kişisel imajınız hakkında öne çıkmak istediğiniz özellikleri ve mesajları belirlenmelidir.
🔹 Hangi haber sitelerinin kullanılacağı, PR çalışmasının süresi ve bütçesi gibi konularda da bilgi vermeniz gerekmektedir.
📣 Bu bilgiler sayesinde, size en uygun PR çalışmasını hazırlayarak başarılı sonuçlar elde edilebilir. Farklı haber siteleri belirlenmesini isterseniz sipariş vermeden önce bana mutlaka mesaj gönderin. Sizin için en verimli pr çalışmasını hazırlayabilirim.
Detaylı bilgi ve mutlu müşteri yorumları:
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.