Şimdi Ara

PPSSPP YARIDA DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda ( samsung galaxy s advance GT-I9070 ) PPSSPP programının yardımıyla 20 - 40 fps ile naruto shippuuden ultimate ninja impact oynuyorum. Oynarken fps nin bir önemi olmuyor nedense oynuyorum oynuyorum ...... 25-30 dk sonra falan oyun ( daha doğrusu PPSSPP programı ) birden duruyor !!! Elimle tıklıyorum tuşlara işlemiyor ve fps ye bakıyorum 25 - 30 gayet normal. Şimdi geri tuşunu basınca ayar bölümü açılır normalde ama oyun donduğundan geri tuşuna basmam bi işe yaramıyor mecvuer ayarlardan PPSSPP uygulamasını durduruyorum. Bu yüzden oyunu kaydedemeyip aynı bölümü tekrar oynuyorum.Bakıyorum grafikler falan güzel kasma yok diyorum ohh artık donmaz ama 15 20 dk sonra yine durup dururken donuyor. Telefonun RAM i 736 mb ama 625 mb gözüküyor RAM düşük olduğundan oyun çalışmıyor diye düşündüm ama oyun gayet iyi bir kalitede çalışıyor ama ekran bir süre sonra birden bire donuyor.
    ASLINDA EKRAN DONMUYOR , PPSSPP DONUYOR ÇÜNKÜ HOME TUŞUNA ( ORTA TUŞA ) BASINCA GERİ DÖNÜYOR.

NOT : TELEFON ROOT LU AMA TELEFONU ROOTLAMADAN ÖNCEDE BÖYLEYDİ ZATEN ESKİ TELEFON :D

• Ppsspp duz surumu mu yoksa gold surumu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz sürüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda tutukluk sorunu
    4 ay önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PS4 Donma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.