Taahhütsüz olarak fiyatlar makul. Aşırı demek biraz abartı olabilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL (15. sayfa)
-
-
Zorla tutan yok hizmet kalitesini eleştirseler anlarım da 100-150-200 daha pahalı yerler varken 20 lira ucuzunu bulunca giden adam aşırı zamlı diyor sanırsın yıl 2015
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrep41 -- 14 Haziran 2024; 13:54:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen; karşılaştırmada yanlış. Aylık bazda; Comnet daha pahalı. İptal ve geçişte iade de yok. Memnuniyet ayrı fiyat ayrı. Uygun fiyattan verirsin yine yaranamazsın; namkör iss aboneside namkör. Maaşa zam gelince kimse şikayet etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Temmuz tarife fiyatları güncellenmiş. Hayırlı olsun.
-
200 lük ve 500 lük aşırı pahalı kimse tercih etmez diğer hızlar makul
Ben olsam 200 lük için TT’den alırım ilk ay bedava sonraki 14 ay 660 tl en azından 1.5 sene zam derdi olmaz yani
Keza 500 lük içinde öyle tt daha ucuz kalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 1 Temmuz 2024; 8:1:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genelde kullanıcı profili 100 ve altı tarife olduğu için; 100 ve altı daha düşük tutuluyor. Mobil internete göre sabit internet çok yüksek sayılmaz.
Kim neyi tercih eder bilemem; tercihlere karışmıyoruz.
-
Fiber'de Poyraznet 100mbps paketini 360 lira yapmış.
Yapıştır!!
Şubat'ta 210 lira diye geldiğim tarife 4,5 ay içerisinde 360 lira oldu. Bunu da savunacak yüksek zekalı kullanıcılar vardır elbet. Hiçbir albenisi kalmamıştır.
Her hamlesiyle berbat bir servis sağlayıcı olduğunu gösterdi sağolsun.
-
ortada bir zam varsa cebime girmiyorsa bunu savunmam ortada berbat diyecek bir hamle yok çünkü diğer artış yapanlara göre makul bir fiyat aralığında hizmet veriyor hala. alternatiflere 1 ay içerisinde tekrar oturup bakalım ama bu firma son dönemde hep uygun fiyatlı oldu.
-
Hiçbir tarafı makul değil. Birçok firma zaten bu fiyata hizmet sunuyor. Hatta birçoğu ucuz kaldı. 4,5 ayda %60-70 oranında zam yapılmasını makul mü buluyorsunuz?
-
Poyraznet, yatırımı olmayan, sadece türk telekoma kira ödeyip, takılan bir iss. Kendi omurgaları yok, datacenterları yok, adam akıllı pop d/n yok. bu fiyatları bu şirket haketmiyor. En azından yatırım yapan, uğraşan, çabalayan firmalara geçin.
Poyraz'a bırakın 360'ı 100 TL olsa bile vermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61E52F41F -- 1 Temmuz 2024; 16:23:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bu artışları kabul etmiyorum zaten ama ülke koşulları belli ve kimin ne kadar arttırdığıda belli. bir çoğu ucuz kaldı dediklerin daha fiyatlarını arttırmadı. bende diyorumki en geç 1 ay içinde anlarız zaten kim uygun kim pahalı.
-
Ucuz dediğin firmalar hangisi hocam onlara bakalım.
-
https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637
Firmaların kendi sayfalarından bakarsanız daha iyi olur. Bazen kampanya yapabiliyorlar. Ayrıca modem kirasına da bakmak gerek. Burada 100'lük tarifler listelenmiş. Daha düşük ya da yüksek hızları da yine firmaların kendi sayfalarından görmeniz gerek.
Bu arada Poyraz.net artık telefonlara da bakmıyor sanırım. Dakikalarca bekledim, iki seferdir cevap yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 1 Temmuz 2024; 16:49:46 > -
Bende düz vdsl var o şekilde kıyaslıyorum.
Düşük fiyatlılar zam yapmadı daha. Ama daha ucuzu varsa bende zıplarım tabi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben fiber kullandığım için genelde onun üzerinden yorumluyorum. Ama VDSL'de de daha uygun olan firmalar var.
-
Tamam 1 ay içinde geçsinler, eyvallah. Bana 5-6 ay fiyat garantisi veriyorlar en azından. Poyraz.net onu da sağlamadı. Abonesi olduğum hafta fiyatların zamlandığı mesajını aldım. Ertesi ay modem kirasını 10 liradan 50 liraya çıkardılar. Geçen ay hiç ses etmediler, şaşırdım, bu ay maşallah...
Bu yapılacak iş değil. 9 şubatta geçmişim firmaya, paket 210 lira diye. 1 temmuza kadar 210 liradan 360 liraya çıkmış paket fiyatı. Hiçbir firmada bu kadar kallavi bir artış olmadı.
Edit: Ben geçtiğimde 210 lira değilmiş. 190 liraymış. Modem kirası da 10 lira ise max 200 lira ile başlamışım. Şuan 360 lira. %80 zam! Bravo!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 1 Temmuz 2024; 17:7:15 > -
ben gördüğümü yorumluyorum. bence fiyat arttıranlar içinde yine uygun tutmuş bu firma. diğerleri 200 liradan 400 yapmış. bu firmada 200 liradan 300 yapmış. demekki yüksek bir maliyet artışı varki fiyat arttıranlar hep yüksek artışa gitmiş. bize buradan yazmak kolay :)
he 1 ay sonra bakarım poyraz 300'e verirken başkası 200den vermeye devam ediyor o zaman ona geçerim. şuan öldüm bittim diye yazıyorsun ama piyasaya bakarak ölmeni tavsiye ederim :)
-
Bu firma hiç bir zaman fiyat garantisi vermedi, hazirana kadar fiyat garantisi veren bir firma var yılbaşından önce başladı, müşteriyi çekti ve şuan fiyatlar bu seviyelerde.
Bu fiyatlar şuan için normal herkeste bu fiyatlar mevcut, Turknette fiyat 400 TL ama daha zam gelmedi, bazı firmalar temmuzdan sonra zam yapıyor, sırf müşteri çekmek adına.
Bu arada ben sürekli fiyat kontrolü yapan birisiyim şayet fiyatlar piyasa üzerinde olursa direk kaçarım bilgin olsun.
-
Bende türknetten geldim 380 tl den 210 tl ye geldim şu an 75 e 300 tl ödiyeceğim, türknettte 75 e ne kadar ödeyeceğim ?!!! 500 550 ?
Zam bana göre makul, lakin türknette 200 tl den 400 tl ye çıkmıştı % 100 zam vardı,poyraz 180 tl idi 210 tl yaptı,
Şöyle bir sorun var anlamayanalar için yazıyorum ALT YAPI turktelekom ait poyraz turknet gıbır vs........ liste uzar gider, altyapıda sorun varsa çözecek olan firma turktelekom dur. daire içerisindeki arıza ne turktelekomu bağlar dene x firmayı, burada yapılan yazışmalarda kimin haklı kimin haksız olduğunu yazılanlardan anlıyoruz artık,
Fiyat konusuna gelirsek . buraya koyuyorum tek tek göreceğiz kimin ne kadar zam yaptığını, neticede kimse babamın oğlu değil, kullandığım süre içerisinde her ay 180 tl cebimde aynı hızı alıyorum benim için yeterli, türknette arkadaşını getir kampanyasından kazandıklarımız peşin ön ödemeli sistemde geçerli olmuyor ? bana göre bu da sahtekarlıktır 6 ay indirimim olmasına rağmen turknetin yapmış olduğu bu uygulama yüzünden ben ve 10 arkadaş ile birlikte poyraza geçiş yaptık, neticede kazanılmış bir hak vardı ya peşin ödeme ile sabit fiyatlı nakit ödeyerek internet kullanıcaktık kazanmış olduğumuz haklar hiçe sayılacaktı yada 380 tl üzerinden kazanmış olduğumuz indirimleri kullanmaya devam edecektik, poyraz öyle bir fiyatla geldiiki tokat gibi indiriminizde peşin ödemenizde sizin olsun diye bildik, + firma dünkü firma değil,network firması, birçok firmanın Distribütörlüğünü yapmaktadır.
Ben memnunum, bugün memnunum, yarını yaşamadığım için bilemiyorum duruma göre hareket ederim.
Kimse kimsenin zekasını ölçmesin, kimseninde haddine değildir, alırsın almazsın o senin bileceğin olaydır, lakin forumların amacı yaşadığın sorunları yazarak almak isteyen kullanıcılara bilgi vermektir, bu doğrultuda almak isteyen kullanıcılar için bilgi vermiş oluruz, lakin karalama ile olmaz ben kendimce taraf sezerim yazdıklarınıza itibar etmem kasıt ararım, neticede sizde bende satıcı değiliz yaşadıklarınızı yazarsınız forumdaşlarda okur kararlarını verirler.
Size göre albenisi kalmamış olabilir bana göre hala devam ediyor....
-
Burada dikkat edilmesi gereken sabit fiyat garantisinin kapsamı.
Temmuz'da geçiş veya yeni abonelik yapan daha uzun sabit fiyattan yararlanırken; Aralık veya Ocak'ta geçiş yapan veya abone olan daha kısa süre faydalanıyor.
6 veya 7 aylık sabit fiyat garantisi bu zaman aralığını kapsıyor (Temmuz-Şubat); abone olunan tarihi değil. Abone olunan tarihten itibaren 6-7 aylık sabit fiyat garantisi manasına gelmiyor.
Türknet %100 zam yapmadı; 299 dan 399 a çıkardı.
Hizmetten memnundur fiyat yüksek gelir; fiyat düşüktür hizmetten memnun değildir o başka. İsteyen istediği firmadan hizmet almayı tercih eder. Kimse de tercihi eleştiremez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X