PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (372. sayfa)

-
-
Şubat 2025 yazıyor lolo...
Geçtiğimiz şubat yani, ayrıca poyraz net aktif değil şuanda powernet aktif onda da herhangi bir süre yazmıyor.
Poyraz net kullanıcısı idim lisansı iptal olunca mecburen farklı ISS e geçiş yaptım, firmadan memnundum o zamanlar.
-
Ha bu arada poyraz netin sitesindeki online işlemlere tıklayınca powernete yönlendiriyor, bilgilendirme yapalım da "Nördön bülüyorson" demeyin.
Tarifeler | Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
-
Şu arkadaşa sorar mısınız; hangi firmayı kullanıyor. Bizi engellemiş; bu Sp aşkının altında ne var?
-
POWERNET fiyatları da birebir aynı ve güncel 01mrt nam-ı diğer Hesaplıbilgi kardeş..
-
Şubat ibaresi nerede; yalan beyanla firmanın imajınıda zedeliyorsun.
01Mrt ben değilim ki; bence sen kim olduğuna karar ver. Konulara faydası olmayan mesajlar atıp duruyorsun.
-
Bu fiyatlar güncel olabilir ama zam gelmemiş hali. Yanlış bilgilenen olmasın
-
Bu fiyatlar zam sonrası fiyatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat5757 -- 8 Temmuz 2025; 12:6:25 > -
Fiyatlar Temmuz'a kadardı, Temmuz ibaresi kalkmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay öncede baktığımda fiyatlar aynıydı. Adım gibi emin olduğum konuyu sizi ikna edebilmek için müşteri hizmetlerine sordum. Lütfen bilmediğiniz konularda emin şekilde konuşarak insanları yanlış bilgilendirmeyin.
-
Zam gelecek mi diye niye sormadın? Sen neye dayanarak zam geleceğini iddia ediyorsun ? Senin verdiğin bilgiyi doğru mu kabul edelim peki?
Port zammı Temmuzda geçerli oldu. Firma neden Haziran ayından zammını yapmadı peki ?
-
-
Yorum yok.. milleti aptal yerine koymaya da lüzum yok. Anlayan anladı.
-
Aksine insanları doğru bilgiye yönlendiriyorum. Ekran görüntüsünde hatalı bir bilgi yok. Size özel meali: Bu fiyatlar halen geçerli olup Temmuz ayında zam gelmemiştir, bu firma en son geçtiğimiz şubat ayında zam yapmıştır.
Siz ise bilmeden, teyit etmeden "Bu fiyatlar zam sonrası fiyatlar." dediniz ve 2 gündür burada farklı üyelerle ego savaştırıyorsunuz. Bu fiyatlar hangi zammın sonrası fiyatlarıymış açıklar mısınız?
-
"Ben zam gelecek diye birşey demedim" dedikten sonra sizi ciddiye alamayacağım.. Yani üç aşağı beş yukarı aklı çalışan bir insan o ekran görüntüsündeki cümleden gerekli çıkarımı yapabilir , imayı anlayabilir.
-
-
Hizmet aldığı firmayı yazamayanın; yazdıklarına ne kadar güvenebilirsin. Boşuna laf anlatıyorsun.
Arkadaşın hizmet aldığı firmada fiyatlar şöyle galiba; ama yazamıyor.
Taahhütsüz fiyatlar dsl için
Hız Taahhütsüz
Tarife Fiyatı
24 Mbps’ye kadar Limitsiz
1100 TL
35 Mbps’ye kadar Limitsiz
1130 TL
50 Mbps'ye kadar Limitsiz
1160 TL
100 Mbps'ye kadar Limitsiz
1200 TL
-
Belki anlar hatasını düzeltir diye güzel güzel açıkladım ama haklısın canıma yazık. Bedava amme hizmeti yapıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X