Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.446
Cevap
77
Favori
388.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalandan kim ölmüş; Sp rüzgar gülü. Şubat ibaresi nerede.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

Verdiği tarife fiyatları bile yanlış. 200 ve 500 lük.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 7 Temmuz 2025; 18:11:53 >

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Şubat 2025 yazıyor lolo...

Geçtiğimiz şubat yani, ayrıca poyraz net aktif değil şuanda powernet aktif onda da herhangi bir süre yazmıyor.

Poyraz net kullanıcısı idim lisansı iptal olunca mecburen farklı ISS e geçiş yaptım, firmadan memnundum o zamanlar.

• Ha bu arada poyraz netin sitesindeki online işlemlere tıklayınca powernete yönlendiriyor, bilgilendirme yapalım da "Nördön bülüyorson" demeyin.

Tarifeler | Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun

PowerNet | OIM Giriş

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Şu arkadaşa sorar mısınız; hangi firmayı kullanıyor. Bizi engellemiş; bu Sp aşkının altında ne var?

• POWERNET fiyatları da birebir aynı ve güncel 01mrt nam-ı diğer Hesaplıbilgi kardeş..

• Şubat ibaresi nerede; yalan beyanla firmanın imajınıda zedeliyorsun.

01Mrt ben değilim ki; bence sen kim olduğuna karar ver. Konulara faydası olmayan mesajlar atıp duruyorsun.

• Bu fiyatlar güncel olabilir ama zam gelmemiş hali. Yanlış bilgilenen olmasın

• mergen516 kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlar zam sonrası fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat5757 -- 8 Temmuz 2025; 12:6:25 >

Fiyatlar Temmuz'a kadardı, Temmuz ibaresi kalkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 ay öncede baktığımda fiyatlar aynıydı. Adım gibi emin olduğum konuyu sizi ikna edebilmek için müşteri hizmetlerine sordum. Lütfen bilmediğiniz konularda emin şekilde konuşarak insanları yanlış bilgilendirmeyin.

Zam gelecek mi diye niye sormadın? Sen neye dayanarak zam geleceğini iddia ediyorsun ? Senin verdiğin bilgiyi doğru mu kabul edelim peki?

Port zammı Temmuzda geçerli oldu. Firma neden Haziran ayından zammını yapmadı peki ?

Ben bu fiyatlara Temmuzda zam yapılmadığını uzun zamandır aynı fiyatta olduğunu söyledim. Zam gelecek diye bir şey de yazmadım. Geçecek kişilerin de bunu dikkate alarak geçmesi gerektiğini belirtmek istedim. Zira siz zam sonrası fiyatlar dediniz. Bende bunun yanlış olduğunu müşteri hizmetleri mesajlaşması ile kanıtladım. Bir kişi sizin mesajı görüp zam yapılmış hali uygunmuş diye geçiş yapsa ve 10 gün sonra bir zam ile karşılaşsa ne olacak?

Şansınızı daha fazla zorlamayın, yanlış bilgi vermiş olabilirsiniz, bunda inat edip konuyu saçma yerlere çekerek haklı çıkmaya çalışmanın lüzumu yok. Burası insanların doğru şekilde faydalanması için var ve bende insanların yanlış bilgilenmemesi için bir konuya açıklık getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergen516 -- 8 Temmuz 2025; 19:9:45 >

• PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

Yorum yok.. milleti aptal yerine koymaya da lüzum yok. Anlayan anladı.

Aksine insanları doğru bilgiye yönlendiriyorum. Ekran görüntüsünde hatalı bir bilgi yok. Size özel meali: Bu fiyatlar halen geçerli olup Temmuz ayında zam gelmemiştir, bu firma en son geçtiğimiz şubat ayında zam yapmıştır.

Siz ise bilmeden, teyit etmeden "Bu fiyatlar zam sonrası fiyatlar." dediniz ve 2 gündür burada farklı üyelerle ego savaştırıyorsunuz. Bu fiyatlar hangi zammın sonrası fiyatlarıymış açıklar mısınız?

• "Ben zam gelecek diye birşey demedim" dedikten sonra sizi ciddiye alamayacağım.. Yani üç aşağı beş yukarı aklı çalışan bir insan o ekran görüntüsündeki cümleden gerekli çıkarımı yapabilir , imayı anlayabilir.

Evet yine söylüyorum zam gelecek diye bir şey demedim ve diyemem çünkü firmadan böyle bir şeyi teyit etmedim ama geçecek arkadaşlar bunu bilerek geçsin ve firmadan öğrenebiliyorlarsa öğrensinler hatta.

Siz ise "zam sonrası fiyatlar" diyerek bilerek yazdıysanız yalan, bilmeyerek yazdıysanız yanlış bilgi paylaştınız bu yüzden soruma mantıklı cevap veremeyeceğinizi zaten biliyordum.

Ayrıca arkadaşlar mesajları dikkatsiz okuyup Şubat'a kadar sabit fiyat var sanabilirsiniz. Zira Şubat 2025, 5 ay önceydi ama maalesef arkadaş yanlışını kabul etmediği gibi mesajı editleme ihtiyacı bile duymuyorPoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Hizmet aldığı firmayı yazamayanın; yazdıklarına ne kadar güvenebilirsin. Boşuna laf anlatıyorsun.

Arkadaşın hizmet aldığı firmada fiyatlar şöyle galiba; ama yazamıyor.

Taahhütsüz fiyatlar dsl için

Hız Taahhütsüz

Tarife Fiyatı

​24 Mbps’ye kadar ​Limitsiz

​1100 TL

​35 Mbps’ye kadar ​Limitsiz

​1130 TL

​50 Mbps'ye kadar ​Limitsiz

​1160 TL

​100 Mbps'ye kadar ​Limitsiz

​1200 TL

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Belki anlar hatasını düzeltir diye güzel güzel açıkladım ama haklısın canıma yazık. Bedava amme hizmeti yapıyoruzPoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.