Siz airfiber kullanıyorsanız ve modemi Poyraznet kullanıma tahsis ettiyse; abonelik iptalinde geri iade. Tt altyapıdan fiber kullanıyorsanız geçişte; yeni firmaya devir olup kullanırsınız. İptal de mevcut firmaya iade. Tt vdsl de zaten kullanıcı kendi modemini kullanıyor. |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (352. sayfa)
-
-
Ben Türknet kullanırken tt ekipleri kurulumu yapmıştı, akabinde poyraza geçiş yaptım modem iadesi vs. uğraşmadım. Şimdi Atlantise geçiş yaparsam modem mi iade etmem gerekecek ?
-
Tt fiber altyapıda geçişte; mevcut rüteri kullanmaya devam ediyorsunuz. Mülkiyet yeni firmaya geçiyor.
-
E-devletten geçiş yapamıyoruz teknik hata uyarısı veriyor. Siteniz üzerinden yapmaya çalıştığımda 100 Mbit vdsl 350TL görünüyor ki ben poyraznette 310 TL ödüyordum. Şimdi burada nasıl başvuru yapılması lazım? Poyraznet mesajında aynı fiyatlarla devam olayı nasıl olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan2064 -- 23 Eylül 2024; 17:21:39 > -
fiber üyeliklerde geçişlerde modem iadesi olup olmayacağı konusunda bilgi verebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 23 Eylül 2024; 17:22:32 > -
Merhabalar,
Sizde VDSL altyapısı göremedim baktım internet sitenize, aynı hızda mı devam edilecek? Malum poyrazda 24, 35, 75 ve 100 mbit olmak üzere dört farklı hız vardı.
Ayrıca faturalandırma nasıl olacak, poyrazdaki 20 günlük ücret iadesini siz ilk faturadan falan mi düşeceksiniz yoksa ekstradan iade falan mı yapacak şirket?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber kullanımında aynı altyapıdan geçiş yapılırsa modem iadesi değişimi vs olmaz. Ben poyraznetten fixnete TT altyapısı fiberle geçiş yaparken sadece telefonla onaylama oldu geçiş yapıldığını anlamadım bile.
-
Tek tarife; 100 e kadar. Altyapının desteklediği hızda. Vae= Vdsl , Fiber
-
Merhaba; bizim sitemiz üzerinden tarife seçmeyin lütfen. Poyraz tarifelerini e devletinize birazdan yönlendireceğiz veritabanının yüklenmesini bekliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman atlantise gececekler birazcik beklemeli. Router konusuda netlesir herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 23 Eylül 2024; 17:22:41 >
Poyraz bu kadar magduriyet yaşatmışken onun önerdiği bir iss gecis yapmak istemem
Veganet e geçen var mı? Atlantis mi daha iyi bilemedim?
Benim anladım kadarıyla netgsm geçiş ücretsiz ve 40 TL indirim ile 260 TL aylık fatura çıkıyor müracaat e devlet varmi bilgisi olan
Tarifeye ek 40 tl indirim yapiyor referansla gecince. Musteri hizmetlerini ariyorsunuz veya basvuru yaptiginizda onlar sizi ariyor referans kodunu veriyorsunuz. Edevletten onay istiyorlar. 299 lira paket ücreti, fiberse hattiniz 60 lirada modem kirasi ekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 23 Eylül 2024; 17:28:25 >
yardımcı olurmusn hocam
-
Denemden bilemezsiniz; Veganet Datacenter hizmetide veriyor.
-
Sitesinde internet paketlerinde fiyat yazmiyor şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
sitesinden telefon numarami verdim arayacaklarini soylediler ne kadar surer bilgin var mi veya direkt kayıt olma durumumuz var mı telefonla konusmadan
-
fixnete geçtim kampanya ile 6 ay boyunca aylık 280 tlye 100mbpsye kadar. hizmet noyu ve bilgileri doldurunca kimlik fotokopisi bölümünde hemen aradılar. işlemimi hemen edevlete aktardılar. banka üzerinden edevlete giriş yapıp onayladım. 48 saat içinde geçiş sağlanıyormuş. geçiş sağlanınca tekrar arayacaklarmış modem giriş bilgilerini değişmem için.
referans numarasıyla kayıt olursanız ekstra 30 tl indirim varmış 12 ay boyunca ama 280 tl zaten kampanyalı fiyatıydı. iki kampanya eğer birleşirse 250 tl olacak.
poyraz şimdi hizmetini farklı firmaya geçiş nedeniyle iptal edilmiştir smsi gönderdi. onaylandı geçiş galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 23 Eylül 2024; 17:40:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X