Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.042
Cevap
42
Favori
265.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o adami bencede poyraz atmadi fakat keske poyraz atsaydi be. Cok havali olurdu

Artik sadrettinin babadan biseyler saklamamasi lazim o konuda sikiyorlar artik

Albino elemanda kimin tezgahladigini otmus olabilir her seyi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IspanakLord -- 8 Ekim 2015; 8:44:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir bölümdü,
    Poyraz'ın hacker kardeşini de görmüş olduk, kimin için o dosyayı Poyraz'ın evinden çaldı acaba veya kendi için istihbarat topluyor ama neden. Poyraz bence de albinoyu atmadı son sahnede birine bakmıştı o yaptı, amacı sadece örgüt hakkında bilgi almakdı neden bile bile hapse girsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ekim 2015; 8:55:20 >

• Albino düştü ama vurulmadı. Düşerken polisler normal bir şekilde ilerliyor. Eğer silah sesi gelseydi koşarlardı. He susturucu falan varsa orası ayrı. Bilemem Ancak düşerkende çırpınıyordu. Bence vurulma yok.

Merak ettiğim konular; Poyraz'ın kardeşinin yaptığı işi babası biliyor mu? Birde Bahri, Poyraz'ın Adil'in oğlu olduğunu biliyor mu? Babasının intikamını oğlunda falan almaya kalkar mı?

Ayşegül - Poyraz, Mete - Ayşegül, Sema'nın hastalığı, Poyraz'ın kardeşinin karıştırdığı işler, Sado delisinin yapacakları, Bahri vs. Adil, Bahri Poyraz'ın kim olduğunu öğrenince büyük ihtimal Bahri vs Poyraz & Adil, Mete ve Adil'in sağ kolunun tartışması (ucu Ayşegül'e dokunacak çünkü) Zülfikar - Poyraz'ın kardeşi, Taş Kafa ve Ümran Hanım aşkı Ayrıyetten Poyraz'ın Begüm'e naslı baktığı da malum. Sakin ol Poyraz

Çok ekmek var. Çok iyi anlatılırsa 1.sezondan da efsane olur. Ancak Ayşegül - Poyraz ayrılığını bir an önce bitirmeli. Zamanın da Yaman - Mira ayrılığını 16 bölüm sürdürdüler reyting falan hepsi gitti. Tabi o zaman da Mete devreden çıkabilir. Sonuçta davayı Ayşegül'ün gözüne girmek için kabul etti.

Küçük bir ekleme daha yapalım. Poyraz'ın yakın çevresine kötü davranması izleyici için iyi değil. Tamam oğlun vuruldu yardımcıların arama yapmasına rağmen Silah bulamadı ama bu tavırlar yakışmıyor reyize

Bu arada Ayşegül'ün kitaplığı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 8 Ekim 2015; 9:59:27 >

• 71 sayfa olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AB

TOTAL
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Çilek Kokusu düşmeye başladı.
  • Dedim sana hocam. Trolleride yakında gider zaten
    Eve Dönüş dizisi umarım tutmaz.
  • Çok fazla hata vardı;

Sinan'ın foul olan posizyonda böyle ofsayt mı olur tepkisi vermesi
    Poyraz'ın açık dolaptan dışarı çıkamayışı
    Ellerindeki ipi kesmek için sabahı beklemesi
    Düşen elemanın 1.katın çıkıntısına çarpmadan kuma vurması
    İnşaatı aramanın, polisin değil de ayşegülün aklına gelmesi

ayrıca;
    Yerli dizi, yersiz uzun.
  • Dün reklam arasında baktım da Tardu Flordun Hayat Bilgisi'nde oynayan kızı bildiğin yiyordu koltukda. ATV kitlesi için hoş olmaz. Bizim evdekiler ile izliyorduk mecbur değiştirmek zorunda kaldım. Tutmaz gibi. Hele hele ilk bölümden senkron kayması falan yaptılar ki komedi gibi.
    Aynen okudum senkron kayması varmış Hayat Bilgisi Gamzeyi böyle siyah saçlı görünce tuhaf oldum her an bi yerden Ortega çıkıp aha aha aha diyecek sandım.

• Bugün Sabah gazetesine baktımda genelde ATV dizilerini poh pohlar lar sürmanşette. Eve Dönüş ile ilgili bir şey yazmamışlar. Bir hafta takipteyim. Gazete üstüne düşmez ise yayından kalkar dizi. Zaten barlı, yiyişmeli, falan diziler ATV'de tutmaz. Onlara Huzur Sokağı gibi diziler gider
    Dirilişi geçsek süper olacak yav.
  • O iş yaş
  • Albinoyu kimin attığına dair ütopik bir tahminim var

Bence Ayşegül Poyraz'ın güvende olduğunu söyleyince Sinan'a Begüm şaşırdıydı hala birlikteler mi diye. Sonra bu Ayşegül'ün evine gitti bekledi. Poyrazı gördü çıkışta takip etti en sonunda zaten kafayı yemişti oğlunu vurdu intikam istiyordu ve bi şekilde geldi attı. Poyrazın başı yanmasın diye. Suçu da üstlenecek diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Adil Topal'ı 28 ya da 29'da göreceğiz yeter be uzatmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

Albinoyu kimin attığına dair ütopik bir tahminim var

Bence Ayşegül Poyraz'ın güvende olduğunu söyleyince Sinan'a Begüm şaşırdıydı hala birlikteler mi diye. Sonra bu Ayşegül'ün evine gitti bekledi. Poyrazı gördü çıkışta takip etti en sonunda zaten kafayı yemişti oğlunu vurdu intikam istiyordu ve bi şekilde geldi attı. Poyrazın başı yanmasın diye. Suçu da üstlenecek diye tahmin ediyorum.

Ütopik değil hatta çok mantıklı.

Ama Begüm bir şekilde sıyrılır olaydan ve begüm-poyraz tekrar yakınlaşır mete ile de ayşegül yakınlaşır 9-10 bölüm böyle gider bu 9-10 bölümde Adil topal, poyrazın kardeşi,anarşik grup falan asıl mesele olur o yüzden bu aşk üçgenleri fazla gözede batmaz. Böyle olursa güzel olur.

Ha benim asıl düşüncem Adil topal poyraza bir şey olmasın diye bir adamına vurdurttu.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.