Şimdi Ara

Powerpoint Ekran Bozulması Sorunu - Görseller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • powerpoint sunumu yaparken geçiş yapmak için ok tuşlarını değil de mouse kullandığım zaman ekteki görseller gibi sorunlar yaşıyorum klavyeye geçiş yaptığım zaman birkaç ilerlemeden sonra düzeliyor. Powerpoint sunumu otomatik zamanlanmışsa yine aynı sorun oluyor. Sunum dosyasıyla alakalı değil. bütün dosyalarda yapıyor. Ekran kartı sorunu olabilir. İnternette bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Powerpoint Ekran Bozulması Sorunu - Görseller Powerpoint Ekran Bozulması Sorunu - Görseller

• bence sorun donanımda değil eğer dediğin gibi ekran kartı sorunu olsaydı sadece powerpointde yapmazdı.Programı kaldırıp tekrar kurmayı dene bağzı dosyalar eksik olabilir
  • Yok hocam sildim bambaşka bir yüklemeden yeniden kurdum sorun çözülmüyor. Şu duyarsız sil baştan yükle bişeyciği kalmaz yorumlarını da yapmayın artık, vakit israfından başka birşey değil. Sorun hakkında bilginiz varsa onu aktarın. Kimseden zorla çözüm üretmsini beklemiyorum, amacım bu konu hakkında bilgisi olan daha önce başına gelmiş olan insanlara ulaşmak. Teşekkürler yine de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.