Şimdi Ara

PowerIso YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde çok sayıda iso şeklinde oyun vardı. Bunları askere gitmeden arşivleyim dedim. Rarla dvd'nin alabileceği boyutlarda parçalamaya başladığımda 1 küsür saati aşıyordu. Bende power iso'yu denedim. *. daa şeklince dosyalara böldü. Neyse ben vcd lere bunların büyük kısmını attıkdan sonra bir deneyim nasıl çıkartıyor partlardan dedim. Winrar'daki gibi sıradaki partı istemedi. 4481mb olan içindeki dosyayı cıkartıyor ve part 2 sini istemeden çakılıp kalıyor.

Turning Point - Fall of Liberty.part01
    Turning Point - Fall of Liberty.part02

Dosyalar misan böyle ve hepsinde bunu yaptı.

Ben ne yapabilirimde bunları eski haline getirebilirim. Programın her sekmesini denedim ama olmuyor.

• Tam olarak ne yaptığınız anlayabilmiş değilim ama şunu yapabilirsiniz. CD lerdeki tüm dosyaları tek bir klasöre kopyalayın. Poweriso dan daa dosyasını mount edebilirsiniz o otomatik olarak tüm paketleri bulacaktır. Sonra virtual drive'ın içine girip dosyaları alabilirsiniz. Takılma dediğiniz olay sanırım dosya boyutlarının yüksek olmasından olabilir. CD lerin bozulmasından da olabilir. Interneti kapatın. Antivirüs programını da. Sonra tekrar deneyin takılmada not responding verebilir. Ama sonradan açabilir dosyayı yanıt vermemesine kafayı takmayın.
  • Arkadaşım cd ye atmadığım dosyalarda da aynı olay var. Ama denemedim mouth yapmayı bakalım.
  • Yok arkadaş yine olmadı. Mouth da görüyor. Kopyala isoya cevir dediğimde aynı yerlerde yine cakılıyor. Dosyada mı hata var dedim ama yaptıgım bütün daa dosyaları bu şekilde..
  • 1. Harddiskiniz NTFS olmalı.
    2. Kullandığınız Poweriso programı lisanslı olmalı. 300mb sınırı var.
    3. Bir şekilde lisanslamayı geçtiyseniz problem oluşturma ihtimali yine de var. Başka bir versiyonla deneyin. (ilk kullandığınız versiyon sağlamdır inşallah
    4. Sıkıştırılmış dosyalar diğer dosyalara göre bozulma açısından daha naziktir.
  • Valla crackladım işte.. Arkadasın pc de bugün cd leri götürüp baska versiyonda deneyecegim.
  • Sorunu çözdüm. Aynı sorun birinin başına gelirde uğraşır diye çözümü nasıl yaptığımı anlatıyım.

Bu powerisonun ya son versiyonunda yada benim yaptığım crackda bir hata var. *.daa dosyalarını çok güzel ve hızlı bir şekilde oluşturuyor ama birleştime işlemini ikinci parta geçtiğinde yapmıyordu. Bende ultraiso programını kurdum. Powerisonun uzantıları bu program görüyor ve hızlı bir şekilde gerek iso gerekse direk klasor dışına çıkartıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Excell yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.