Şimdi Ara

PowerColor Radeon HD 5750 Ekran Kartı Garantili Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime 6950 aldığım için bu kart boşa çıktı bu yüzden satıyorum. Fatura tarihi haziran 2010, haziran 2012 ye kadar garantisi devam ediyor, ayrıca PC Gold VIP Protect ile koruma altında, yani sizin hatanız yüzünden kart bozulursa PC Gold hasarın büyük bir kısmını kendi karşılıyor.

Ben bu kartla BF3 ü 1680*1050 çözünürlükte ortalama ayarlarda (yarısı high yarısı mid) akıcı bir şekilde oynuyorum (Monitörüm full HD değil) Aynı ayarlarda full hd olarak biraz overclock ile bf3 akıcı bir şekilde oynanabilir. Ben overclock yapmadım, gerek duymadım zaten ati nin kendi yazılımı ile kolaylıkla overclock yapılabiliyor.

Kutusu + Kutu içeriği eksiksiz, faturası ve garanti belgesi+PC Gold VIP koruma belgesi kutunun içerisinde. DVI ve HDMI çıkışları ile lcd tv lere bağlanabilir.

150 TL

Fotoğraflar için:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-powercolor-radeon-hd-5750-ekran-karti-garantili-ve-sigortali-68969371/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norepinefrin -- 27 Aralık 2011; 13:35:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatta revizyon şart 5770 ler daha düşük fiyatlara giderken satılması zor bence
  • revize sart hocam
  • Evet ben fiyat araştırırken yanlışlıkla 5770 lere bakmışım, ona göre fiyat koymuştum, fiyatı düşürdüm.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• olabilitesi yükseldi bak biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.