Şimdi Ara

Powercolor R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Powercolor R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı vatan bilgisayardan alınma hatasız garanti durumunu bilmiyorum, resimlerini koydum seri numarasından bakabilirsiniz istediğim fiyat 500 TL daha üst düzey kartla takas yapabilirim Eskişehirde deneyerek elden teslim alabilirsiniz.

• 500 lira ?
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Banada anakart ram islemci icin mesaj atmis 1250 tlye 4. Nesil anakart i5 islemci 8 gb ram satmaya calisiyor pahali dedigimdede hayal kuruyorsun diyor sifir ryzen 3. Nesil set fiyatlarini attim kitlenmistir baya bi yazamaz artik

Not: Satmaya niyetim yok ama sirf bunun yuzunden satacağim powercolor r7 265 var elimde kartin aynisi 300tl almak isteyen mesaj atsin gidip bunun gibilere kaziklanmayin ki 300tl bile üst rakam bu kart icin pahali denebilir ona göre :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forsaqen

Banada anakart ram islemci icin mesaj atmis 1250 tlye 4. Nesil anakart i5 islemci 8 gb ram satmaya calisiyor pahali dedigimdede hayal kuruyorsun diyor sifir ryzen 3. Nesil set fiyatlarini attim kitlenmistir baya bi yazamaz artik

Not: Satmaya niyetim yok ama sirf bunun yuzunden satacağim powercolor r7 265 var elimde kartin aynisi 300tl almak isteyen mesaj atsin gidip bunun gibilere kaziklanmayin ki 300tl bile üst rakam bu kart icin pahali denebilir ona göre :)
    300 TL Alıyorum pazarlık dahi etmeden iban yollayın sayın çok bilmiş.
  • tabiki get ilanı açman şartıyla ha komisyonunda benden, get komisyonu
  • beyazbuyu26 kullanıcısına yanıt
    Sana yok dostum ciddi aliciya isi gorulsun diye saticam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.