Daha önce hiç sanalpazara girmedim ne olduğunuda bilmiyorum. Bu şekilde de aracı sitelere para kazandırmayı doğru bulmuyorum. Bugün forumdan bir arkadaşa power supply'ımı sattım. Paramı bugün gönderdi fakat ben kargoya yetişemedim saat 5 te kapatıyolarmış. Yarın kargolucam. Eğer kendisinin rızası olursa nickini veririm sorarsınız, herhangi bir güvensizliğiniz olursa diye bunları yazıyorum. Eğer ürünü almak istiyorsanız parayı yatırdıktan max. 10 dakika sonra ürününüz kargoya verilmiş olur herhangi bir şüpheniz olmasın lütfen.
Bir telefon numarası bırakabilir misin, bu akşam net olarak cevabımı ileteceğim.
15-20 lira ucuz diye sakın referanssız adamdan alışveriş yapmayın hele hele kargo ile ürün kesinlikle almayın benden söylemesi yoksa çok ağlarsınız bu arkadaşın ilanı şüpeli referansı yok ilan acayıp güven verici dikkat edin derim..
quote:
Orijinalden alıntı: Takım_Tamam
15-20 lira ucuz diye sakın referanssız adamdan alışveriş yapmayın hele hele kargo ile ürün kesinlikle almayın benden söylemesi yoksa çok ağlarsınız bu arkadaşın ilanı şüpeli referansı yok ilan acayıp güven verici dikkat edin derim..
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Dün Daenerys Targaryen nickli arkadaşa psu sattım paramı dün gönderdi saolsun güvendi. Dün saat 5i geçti diye kargocular almadı ürünü. Bende az önce ürününü gönderdim kendisine. Kargo faturasını resimleyip kendisine ilettim. Güven sorunu olan arkadaşlar mesaj dahi atmasın. Satılmazsa turşusunu bile kurarım. ;) ki satıldı gibi birşey kart, akşama paramı hesaba yatıracaklar bende ürünü yarın kargoya vereceğim.
15-20 Lira ucuz, referansı da yok diyerek tanımadığınız birini bu denli bir şekilde suçlamak doğru mu sizce? Ürün almaya kalkarken 15-20 lira indirmeye çalışıp, ucuzunu görünce "Güvenmeyin" demek çok nankörce bir hareket...
Ben dün bu arkadaşın hesabına para yatırdım, kendisi kargoya yetişemedi ancak bugün ürünümü kargoladı ve ürün takip no'sunu da verdi.
Ürünü baltalamamak ve insanlık açısından yorumunuzu silerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
15-20 Lira ucuz, referansı da yok diyerek tanımadığınız birini bu denli bir şekilde suçlamak doğru mu sizce? Ürün almaya kalkarken 15-20 lira indirmeye çalışıp, ucuzunu görünce "Güvenmeyin" demek çok nankörce bir hareket...
Ben dün bu arkadaşın hesabına para yatırdım, kendisi kargoya yetişemedi ancak bugün ürünümü kargoladı ve ürün takip no'sunu da verdi.
Ürünü baltalamamak ve insanlık açısından yorumunuzu silerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
İyi günler...
Ben suçlamıyorum iyi oku yazdıklarımı.. ""..."" o bahsettiğin meseleyi sen yapıyorsan kendi adına konuş benim adıma kalkıp konuşma.. daha adamdan ürünü almamışsın neyin derdindesin.. lafına sözüne dikkat et daha dünkü üyesin biz yıllardır burdayız neyin ne olduğunu sizden öğrenecek değiliz..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen
quote:
İyi günler...
Ben suçlamıyorum iyi oku yazdıklarımı.. ""..."" o bahsettiğin meseleyi sen yapıyorsan kendi adına konuş benim adıma kalkıp konuşma.. daha adamdan ürünü almamışsın neyin derdindesin.. lafına sözüne dikkat et daha dünkü üyesin biz yıllardır burdayız neyin ne olduğunu sizden öğrenecek değiliz..
Hocam benden 2 yıl eski üyesin, bilmeden etmeden yaptığın yargılarla ne olduğun belli oluyor dostum. Kendi hatanız yüzünden her keze bok atarak doğru bir şey yapmadığınızı söylüyorum sadece, neden bu kadar celâllendiniz anlayamadım...
O bahsettiğin mesele derken indirimi mi kastediyorsun? Bundan normal ne var ki? Ben genel konuştum fark ettiyseniz; "Ürün almaya kalkarken 15-20 lira indirmeye çalışıp, ucuzunu görünce "Güvenmeyin" demek çok nankörce bir hareket..."
İnanki ilanı açarken 200 mü yazsam 175 mi yazsam diye baya düşündüm. Pazarlıksız 175 yazmak daha mantıklı geldi. Çünkü 200 yazınca eminimki kartla ilgilenen herkes 175 tl fiyat önericekti. Ayrıca bana göre bu kartın ederi 175 tl dir. 6870 ler 200 tl den satılıyor. Birde fiyat düşük diye bu tavırla yaklaşman beni hem üzdü hem de sinirlendirdi açıkçası. Özellikle şu lafına çok takıldım. "bu arkadaşın ilanı şüpeli referansı yok ilan acayıp güven verici dikkat edin derim.." Lütfen daha önce hiç karşılaşmamış olduğun veya tanımadığın kişiler hakkında önyargılı olupta böyle şeyler yazma. İnsanlık ayıbı... Bu arada Daenerys Targaryen nickli arkadaşla tartışmanızda eski üye olduğunu belirtmişsin. Ne olur söylesene eski üye olunca ne farkın oluyor? İstediğin kişinin ilanına girip saçmalama yetkisi falanmı kazanılıyor eski üye olunca? Bir daha herhangi bir ilanımda abuk subuk şeyler yazdığını görmiyim...