Şimdi Ara

POWER-ON PASSWORD ŞİFRE UNUTULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP COMPAQ NX6125 BİR NOTEBOOK DA POWER-ON PASSWORD Ü UNUTULDU
    BİOS PİLİ ÇIKARTILIP TAKILDI Bİ İŞE YARAMADI

Bİ YARDIM LÜTFEN

• hocam güvenli modda çalıştırmayı deneyiniz olmassa eğer şifre kırma programları var mesela tnc xp diye bi işletim sistemi vardı onn boot ekranında bu tip programlar var o şekilde halledebilirsiniz..
    iyi çalışmalar..
  • Power On password için cihazın alt kısmını açabiliyorsanız notepadin altından anakarta bağlanan kırmızı siyah bir kablo var. Onu sökün ve 30 sn boyunca power tuşuna basılı tutun. bios şifreniz sıfırlanacaktır.

Bios password crackerları genelde çok başarılı olmuyor..

Kolay gelsin
  • bios pilini sökün ve bataryasınıda sökün 5 dk bekleyin biosa sıfırlayacaktır
  • Bios Pilini Sök bataryayı sök eger oda olmuyorsa Bios Update yap kesin Çözüm kolay gelsin.
  • pil söküldü yaklaşık 2 saat beklendi ancak çare olmadı!!
  • arkadaşım cevabın için çok sagol ancak notebook ilk ekranında bu yazı geliyor POWER-ON PASSWORD yani ne günenli moda geçiyor ne de hiçbir program ve ya cd boot edip başlayabiliyor hiçbiri yapılmıyor!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: hsnac

hocam güvenli modda çalıştırmayı deneyiniz olmassa eğer şifre kırma programları var mesela tnc xp diye bi işletim sistemi vardı onn boot ekranında bu tip programlar var o şekilde halledebilirsiniz..
    iyi çalışmalar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu işlemde yapıldı ama yine aynı çözüm olmadı!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: blackened

Power On password için cihazın alt kısmını açabiliyorsanız notepadin altından anakarta bağlanan kırmızı siyah bir kablo var. Onu sökün ve 30 sn boyunca power tuşuna basılı tutun. bios şifreniz sıfırlanacaktır.

Bios password crackerları genelde çok başarılı olmuyor..

Kolay gelsin
  • hımmm Bios pilini Sökmen lazim Notebook arka Bloğu Söke orda duran küçük saat pili olacak onu sökmen lazım başka bir şansın yok
  • KONUNUN BAŞINDA SÖYLEDİM BİOS PİLİNİ SÖKTÜM Bİ İŞE YARAMADI DİYE!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: madalyon2252

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN
    HP COMPAQ NX6125 BİR NOTEBOOK DA POWER-ON PASSWORD Ü UNUTULDU
    BİOS PİLİ ÇIKARTILIP TAKILDI Bİ İŞE YARAMADI

Bİ YARDIM LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madalyon2252 -- 16 Eylül 2008; 10:44:09 >
  • Reset jumperini denediniz mi?
  • notebook da böyle bir jumper varmı yok mu bilmiyorumonun için denemedim ancak notebookun içi açık durumda fakat böyle bir jumper görülmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: madalyon2252

notebook da böyle bir jumper varmı yok mu bilmiyorumonun için denemedim ancak notebookun içi açık durumda fakat böyle bir jumper görülmüyor

pil yuvasındaki + ve - kutubu şase yaptırın örnek iğne ile
    bios sıfırlaması lazım
    batarya üzerinde takılı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 17 Eylül 2008; 22:52:45 >
  • ARKADAŞLAR BENDE HP COMPAQ 6510B NOTEBOOK VAR. AYNI SIKINTI VARDI (POWER ON PASSWORD) .... İNGİLİZCE SİTEDEN BULDUM BIOS PİLİNİ VE PC PİLİNİ CIKARTIN 5-10 DK BEKLEYİN ARDINDAN BURASI ÇOOOOK ÖNEMLİ

BIOS VE PC PİLİNİ TAKMADAN ELEKTRİK BAĞLANTISINI YAPIN!!!! İŞLEM TAMAM

BU PROBLEMLE İLGİLİ ÇOK UĞRAŞTIM UMARIM İŞİNİZE YARAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimhir

ARKADAŞLAR BENDE HP COMPAQ 6510B NOTEBOOK VAR. AYNI SIKINTI VARDI (POWER ON PASSWORD) .... İNGİLİZCE SİTEDEN BULDUM BIOS PİLİNİ VE PC PİLİNİ CIKARTIN 5-10 DK BEKLEYİN ARDINDAN BURASI ÇOOOOK ÖNEMLİ

Yani bu çözüm ile başarıya ulaştınız mı?
    quote:

ARKADAŞLAR BENDE HP COMPAQ 6510B NOTEBOOK VAR. AYNI SIKINTI VARDI (POWER ON PASSWORD) .... İNGİLİZCE SİTEDEN BULDUM BIOS PİLİNİ VE PC PİLİNİ CIKARTIN 5-10 DK BEKLEYİN ARDINDAN BURASI ÇOOOOK ÖNEMLİ

Bu çözümle başarıya ulaştınız mı?

• teşekürler arakadaşlar bu olay benimde başıma geldi burada anlatılanları yaparak çözüme ulaştım bios pilini sök ve cihazı adaptörü ile çalıştır şifre restlendi
  • quote:

BIOS PİLİNİ VE PC PİLİNİ CIKARTIN 5-10 DK BEKLEYİN ARDINDAN

konu eski ama halen ihtiyaç duyanlar olabilir..
    sağolsun arkadaşın çözümü işe yaradı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsabotajx -- 7 Mayıs 2013; 14:41:28 >
  • konu eski ama yeni başıma geldi yukarda söylenenlerin hiçbiri işe yaramadı yabancı siteden başka bir yöntem buldum anlatayım...
    şifreyi birkaç kez yanlış girince hata kodu veriyor hata kodunu şu sitede hata kodu çevirme çevirdiğinizde şifreyi size veriyor ben bu şekilde çözdüm başına gelen birisi olursa diye yazayım dedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.